16.11.16

Kitap Tanıtımı - Emrah Serbes - Müptezeller

Müptezeller

"Üzülme baba," dedim, "alt tarafı bir ev, alt tarafı beton parçası ya. Çalışır ederiz, yine alırız. Ben de çalışırım bundan sonra, söz, alırız bir ev daha." "Ona üzülmüyorum ki ben," dedi babam. "Her ay evin taksitini ödedik de ne oldu. Bak, uçup gitti elimizden balon gibi. Keşke seni ağlatmasaydık çocukken. Keşke sana o akülü arabayı alsaydık." Güzel olmak isteyen alkolikler, berduşlar, kardeşler… Zembereği boşalmış hayat memat ezberleri, tek gözlü geceler. Yeraltının karın gurultusuna, belalı bir gündüze sarılan cuaralar.

Müptezeller, uğultuların, yoksunluğun ve kaybeden delikanlıların romanı. Lime lime, ufalanarak. Emrah Serbes, kenarların soluğunu, dünyaya katlanamayan, kendine gömülen çocukları haykırarak anlatıyor. Yaz biter, güz biter, hep kış gelir.
(Tanıtım Bülteninden)

THE HOOPERS&AXELL - Little Hoop



Merhabalar.

Gecikmiş ve hemen bitmesini istediğim bir yazıyla karşınızdayım.The Hoopers ile ilgili bir haber bu sefer.The Hoopers hakkında bir yazı yazmıştım,Fudanjuku'nun kardeş grubu.O da bir dansou grubu.

Aslında bunu geçen ay yazmam gerekiyordu,ama üşendim,ve üşene üşene ekimde yazılması gereken yazı kasımda yazıyorum.Gerçekten çok güncelim.

Bu gün The Hoopers ve AXELL'in(AXELL hakkında da bir yazı yazmıştım,o yazı için tık) yeni kardeş grubu Little Hoop'dan bahsedeceğim.Little Hoop geçen ay(ekimde) The Hoopers ve AXELL aracılığı ile seçilmiş 6 yetenekli kızdan oluşuyor.Henüz performansları ya da şarkıları ile ilgili bilgi yok ama üyeler ve profilleri hakkında bilgilere sahibiz.

Okuduğum bloglar