17.11.16

Defne'nin Masalı


Başka bir blog daha.

Defne'nin Masalı blogu da bana bu gün yorum yazanlardan.Defne Ekinci yine cümlelerini çok sevdiğim biri.Bu aralar başladığı hiç bir işi bitirememesinden şikayet ediyor.Bloguna bir uğrayın,belki siz onun derdine çare bulabilirsiniz.Ben yine de moralini bozmamasını tavsiye ediyorum.

Bloguma uğradığı için yeniden teşekkür ederim.
Siz de bloguna uğrayın,duymayanlara duyurun. :)
Defne'nin Masalı

Kız Kardeşler Arasında - Blog Keşif Etkinliği


Merhabalar.

Deeptone sayesinde tanıdığım bir blogdan ve onların faydalı blog keşif etkinliğinden bahsedeceğim bu gün.
Kız Kardeşler Arasında,bana beni ve ablamı hatırlatan Büşra ve Esra kardeşlerinin tatlılıktan ölen blogu.Onları takip etmemin bir nedeni de dediğim gibi bana beni ve ablamı hatırlatması.Hatta Büşra bende psikoloji okuma isteği uyandırdı.Aslı da bir ara psikoloji okumak istemiş,ama olmamış.

Gelelim Blog Keşif Etkinliği'ne.Blogların bir birini tanıması ve yeni açılmış blogların okuyucu kazanması için faydalı bir yol.Özellikle de yeni açılmış bloglar için.Lütfen siz de destek olun ve duymayanlara duyurun.
Sağlıcakla kalın! :)

Levla Lavin bloguma şeref verdi



Bu gün bloguma yorum yazmış başka bir harika blogger'dan bahsedeceğim.

İlk önce blogunu çok çok beğendiğim Levla Lavin'den başlamak istiyorum.

Levla'nın Not Defteri'nin sahibi,cümleleri çok beğendiğim,düşünme tarzını çok sevdiğim bir kız.Böyle yazar ruhlu insanları çok seviyorum yaa.Yazar olmak istesem,kitapları çok sevsem de öyle şiir gibi cümleler kuramıyorum maalesef.Ama blogger'da gerçekten şiir gibi,kitap yazar gibi mistik cümleler kuranlar var.Saygı duyuyorum.

Buradan ona yeniden teşekkür ederim.Blogunu duymayanlar varsa,hemen baksınlar,takip etsinler,duyursunlar.Böyle güzel blogların okuyuculara ihtiyacı var.Duyun,duyurun lütfen.

Levla'nın Not Defteri

Okuduğum bloglar