6.10.18

Okulu vardı,hem de çok okulu vardı...



school tumblr ile ilgili görsel sonucu

Selamlar!

Bu günkü konumuz şu: okul artık bir aydır başladı...

Evet,bu bir gerçek.Eğer hala okulun başladığını kabul edemeyenleriniz varsa :D

Okulu seven biri olarak(evet,seviyorum) bu haber beni mutlu ediyor aslında.Ama artık 8. sınıf olduğumdan,haliyle kafamı kitaplardan kaldıramadığımdan ve bir de sabahçı olduğumdan,durum bir hayli değişiyor.


school tumblr ile ilgili görsel sonucu
şöyle bir okul otobüsüm olmadıııığğğ :((

Üç ay boyunca 'okul başlasııığğğn' diye zırladıktan sonra okul başladığı için şikayet edecek değilim,fakat yine de şikayet edecek konularım var.

Okulumuzu taşıdılar,daha uzağa yeni bir okul yapıldı ve artık oraya gidiyoruz.Okulun eski halinden kesinlikle bin kat güzel,o eski sıkışık okul yok,4 katlı,nefis,müthiş bir okul.Tek sorunu çok yalnış yerde olması,yolları cidden çok kötü ve her gün kazaların olması kaçınılmaz,bunun yanında uzak da.Fakat yine de,başka bir okula geçersem rahat edemeyeceğimi bildiğimden ve bundan korktuğumdan,bu okulda kalmakta direttim.

Yanlış karar verip vermediğimi bilmiyorum,umarım yalnış karar değildir :/

school tumblr ile ilgili görsel sonucu
yeni okulun büyük bir kütüphanesi olduğunu söylüyorlar
umarım büyüktür,orada yatıp kalkmayı düşünüyorum da ben ehehe :D


Bunun yanında,okulun o güzel haliyle kalmayacağı belli.O eski küçük sınıflardan sonra kocaman ve ter temiz sınıflara çıkan,bizim otlayan öküzlerimiz,kendilerine büyük otluk bulan koyunlar gibi elbette bu okulu da bir yıla kalmaz eski okul gibi yapacaklardır.İşte buna üzülüyorum...
Zira şimdiden sınıfımızdaki dolabın kapağı kırıldı -_-

Ve artık 8. sınıfım,oley!
Ne oleyi ya,liseye kalmış bir yıl,gelecek yıl bitirme sınavı var...Matematikle başım belada...
Bir yıl daha büyümek neydi,bir yıl daha büyümek,okul yükünün ve ödevinin artması,artık kafanı kaşıyacak vaktinin kalmaması demekti.Çok güzel teşekkürler,artık gecelerim de bana ait değil,rüyamda okulda oluyorum resmen,hocalar rüyama giriyor -_-


Ä°lgili resim

Ve sabahçıyım artık!8'de gidip,2 gibi dönüyorum.
Bu,aslında güzel bir şey,çünkü günün kalanı benim oluyor,demek istediğim eskisi gibi jet lag yaşarmışcasına gelir gelmez ödev yapıp,sonra sabah uyanıp okulu beklemek yok.Artık sabahın körü küfrederek kalkabilir,geldikten sonra en azından bir saat uyumaya çalışıp uyuyamamaya bilir,sonrasında da gecenin yarılarına kadar ödev yapıp kafayı sıyırabilirim! :D
O kadar çok ödevim oluyor ki, saat 2'de evde olsam bile bitiremiyorum.Ya da,ben henüz doğru düzgün bir düzene oturtamadım...Ama en azından geldikten sonra bir saat dinlenmem gerekmez mi...Ne var sanki bu kadar ödev verecek.

Durum böyle olunca,ben de size bundan yakınıp,neden artık bloga uğrayamaz olduğumu izah edeyim dedim.İşte bu yüzden.Bu yüzden artık beni azdan da az görebilirsiniz...
Bana şans ve zihin açıklığı dileyin e mi :D Gelecek yıl daha sınava gircem...

Öyle işte...Hala sınıf değiştirmeye falan çalışıyorum.Yuvarlanıp gidiyoruz yani.

Bunların hepsi devrik sistemden.Her gün değişen kurallardan.Bizlerden insan değil,robot yaratmak istemelerinden.Sürekli ezber yaptırıp,yaratıcı olmamızı söylemelerinden.Sürekli bize bağırıp,şiddette bulunup,şiddeti sevmememizi söylemelerinden.
Her şeyi bilmemizi istiyorlar,her konuda iyi olmamızı istiyorlar.Mükemmel olmamızı istiyorlar,ama bizi mükemmel yapan kusurlarımızı saklamızı söylüyorlar.Onları anlamıyorum.Duvarda başka bir tuğla olmamızı isteyenleri anlamıyorum.

Başka yazılarda görüşmek üzere!
Jaa ne minna! ^_^
Logo Design by FlamingText.com

Kitap - Cassandra Claire - Mekanik Melek,Mekanik Prens,Mekanik Prenses (Cehennem Makineleri Serisi)


cehennem melekleri cassandra clare ile ilgili görsel sonucu

Uzun zamandır seri okumuyordum.
Uzun zamandır fantastik kitap da okumuyordum...

Geçen ay bu güzel üçlemeyi bitirdim!

Okuduğum bloglar