13.11.16

Kitap Tanıtımı - John Tiffany,Jack Throne,J.K.Rowling - Harry Potter ve Lanetli Çocuk


harry potter ve lanetli çocuk satın almak ile ilgili görsel sonucu

Herkese merhabalar.

Bu aralar deli gibi popüler olan ve benim de deli gibi okumak istediğim Harry Potter ve Lanetli Çocuk'un bir yazısını yazmasam olmazdı.Serinin sekizinci kitabı Sevin Okyay ve Kutlukhan Kutlu'nun çevirisi ile sonunda türkçe!Ve bir potterhead olarak beni de sevindiriyor bu olay.

Şu an okuma imkanım olmasa da(herkes okuyor sanırım) yakında okuyacağım çünkü çok merak ediyorum.Okuyana kadar bari blogda paylaşayım dedim.

Sekizinci Hikâye. On Dokuz Yıl Sonra…
Harry ait olduğu yerde durmayı reddeden bir geçmişle boğuşurken, en küçük oğlu Albus da istemediği bir aile mirasının yükünü omuzlarında taşımakta zorlanır. Geçmişle gelecek uğursuzca iç içe geçerken hem baba hem oğul tedirgin edici bir gerçeği, bazen karanlığın beklenmedik yerlerden geldiğini öğrenir.
“Harry Potter ve Lanetli Çocuk”, J.K. Rowling, John Tiffany ve Jack Thorne’a ait yeni bir özgün hikâyeden yola çıkarak Jack Thorne’un yazdığı yeni bir oyun. Bu oyun sadece sekizinci Harry Potter hikâyesi değil, aynı zamanda tescilli olarak sahneye koyulan ilk Harry Potter hikâyesi. 30 Temmuz 2016’da Londra West End’de gerçekleşen prömiyerin hemen ardından Sahne Metni Özel Baskısı, dünyanın dört bir yanındaki okuyucuları Harry Potter, arkadaşları ve ailesinin devam eden yolculuğuyla buluşturuyor.
(Tanıtım bülteninden)

Okuduğum bloglar