10.1.14

Mark Palansky-Penelope

Uzun zamandır izlediğim Penelope kalbimde ayrı bir yer kazandı.Bende her mevzunun ayrı bir yeri vardır.Her birini koliler şeklinde kalbimin anbarına taşır, zamanı geldiğinde açıp bakarım.Güncemde de bunlardan bahs etmek hoşuma gidiyor.Mesela baktığım filmlerden ve dizilerden bahs etmek.Okuduğum kitaplardan da tabi bahs ederim.Koliler tozlanır yoksa, arada açmak lazım.
Neyse, gelelim konumuza.Penelope aslında ünlü bir ailede dünyaya geldi.Kendisinin doğduğu ailedeki cadı gelecekte olacak kız çocuğunu lanetler.Talihe bakın ki gelecekteki kız çocuğu Penelope.Lanete göre gelecekte doğacak olan kız çocuğu hayvan olarak tanıdığımız domuzun özelliklerini taşıyacak.Hiç 'Öööö!Bööö!' yapmayın çünki hiç de öyle iğrenç bir şey değil.İnsan bir kere izleyip öğrenmeli ama.

Domuza benzediği için annesi Penelope'yi hiç bir yere götürmüyor.Sokağa bile çıkmıyor, çünki diğer çocuklar tarafından dışlanıyor.Hangi çocuk domuza benzeyen bir çocukla oynamak ister ki?O yüzden annesi Penelope'nin eğitimini bile evde devam ettiriyor.

Eee, bu kız bir zaman gelecek büyüyecek, hep küçük kalacak değil ya.Onun için münasip talip bulmak lazım ama her kes Penelope'nin görünüşü yüzünden kaçıyor.Domuz burunlu olması yüzünden talip bulmak çok zor.

Bir keresinde eve bir talip sızıyor ve kıza aşık oluyor.O arayı da artık kendiniz izlersiniz, onu da anlatırsam filme bakmanın ne anlamı var?

İzlemek isteyenler için işte fragman, bir ilgilene bilirsiniz.Yayınımı burada sonlandırmak istiyorum.Hoşçekalın, arkadaşlar! :)



-Alida-

Sana bir sır vereceğim:Yeni bölümde neler oluyor?

Bildiğiniz gibi reytingleri oldukca yüksek olan Sana bir sır vereceğim dizisi yeni bölüm fragmanını yayınladı.'Bu aralar sana bir sır vereceğim'de neler oluyor böyle?' diye soruyorum.Yanıt yanı başımda.Dizi yavaş yavaş yıkılıyor.Yeni bölümde de gördüğümüz gibi her kes bir tarafa dağılmış ve kendi açımdan da düşünüyorum, bu şeyler SBSV hayranlarını hiç sevindirmeyecek.Son olanlar açık, Şifacı'yı, yani Duru'yu kaybettik.Son bölümdede depo patladığında Aylin'i -inşallah yanılıyorumdur- kaybettik.Bölüm fragmanından da gördüğümüz gibi gerçekten durum vahim gibi görünüyor.Yönetmenler ne yapmaya çalışıyordur bilmiyorum, ama bu hayranların hiç hoşuna gitmeyecek.

Sana bir sır vereceğim'in bu pazar olacak bölümünü izlemeği iple çekiyorum arkadaşlar.Son bölümden önceki diğer bölümlerde olanları hatırlıyorsunuzdur her halde.Aylin'in babası olduğunu öğrendiğimiz büyük abi bir baba olmayı bile bimiyor.Kolay bir mesele, adamın kalbinin ve ya vicdanının yerine taş koymuşlar.Kendi kızından bile güzünü alıp kendine nakl etmek isteyen bir baba'dan ne bekleeye biliriz?Kısacası, Büyük abi 'babalık sınavından' 0- aldı.

Evet arkadaşlar, iyi günler dileğiyle yayınımı bitirmek istiyorum.Büyük abi'nin ölmesi dileğiyle, hoşçekalın.Ha, bu arada izlemeyenler için dizinin fragmanı burada.İyi günler. :)




-Alida-

Okuduğum bloglar