8.3.14

Okuduk bitti-Olimpos kahramanları #2-Neptün'ün oğlu

Denizler tanrısı Poseidon’un oğlu Percy Jackson, uzun bir uykudan uyanıyor ve aniden kendini yılan saçlı iki kadınla yüz yüze buluyor. Sorun şu ki, bu yaratıklar ölmek bilmiyor. Ancak bu, Percy’nin sorunları arasında belki de en önemsizi. Çünkü Percy gizemli bir yaşlı kadın tarafından bir kampa götürülüyor. Melezlerle dolu bir kampa. Percy’nin hayatında ilk defa gördüğü bir kampa. Ne yazık ki Percy geçmişinden yalnızca tek bir kişiyi hatırlıyor: Annabeth. Kesin olan bir şey var ki, Percy’nin daha yapacak çok işi var. İki yeni melez arkadaşı Hazel ve Frank’le birlikte, bugünedek hiç görmediği kadar ağır bir görevle karşı karşıya: Yediler Kehaneti. Bu yolda başarısız olurlarsa zarar görecek olan tek şey kamp değil ne yazık ki. Tehlikede olan, Percy’nin eski yaşamı,tüm sevdikleri, tanrılar ve elbette ki tüm dünya…


Merhaba arkadaşlar, bu gün size Percy Jackson serisi Olimpos kahramanları Neptün'ün oğlu isimli kitabın eleştirisini sumak isterim.

Percy Jackson Olimpos kahramanları Kayıp kahraman'dan bildiğimiz üzere Percy kaybolmuştur ve Percy'nin diğer kampta, yani Roma kampı'ndaydı.Roma kampı'nın lideri Jason Grace ise Melez kampı'ndaydı.Şu anda kitap Neptün'ün oğlu yani Percy Jackson ile ilgili.Jason Grace ve diğerleri Melez kampı'nda Roma kampı'na gelip Yediler kehanetinde olan Melez'leri toplamak ve onlarla birlikte göreve gitmek için 2. Argo isimli gemiyi yapıyorlardı.

Percy ise bütün Roma'lıların Roma kampı'na gönderildiklerinde gözlerini açtıkları klubede, yani Lupa'nın yanında bulmuştu.Onun durumu farklıydı aslında.Kendisi Juna ya da Hera-istediğinizi seçin, ikisi de ola bilir-tarafından 8 ay Lupa'nın yanında uyutulmuştu.Her zaman kötü Tanrıça adlandırdığımız Olimpos Kraliçesi Hera ve ya Juno'nun bir planı var.İyi bir şekilde dövüşen 7 Melezi bir araya toplayacak.Percy'yi de bu melezlerin bir kaçı'nın bulunduğu bir kampa yönlendirdi.Percy yılan saçlı kadınlar'ı yenip Juno'yu Roma Kampı'na yetiştiriyor.Orada iki arkadaşı Hazel ve Frank'le Alaska'ya yollanıyor.Bin bir belayla uğraşmaları gerek.Ne diye bilirim ki, kitap harika.Umarım canavar sayfam webcanavari.net'e  girin.Hoşçakalın canişkular!
okursunuz.İndirmek için


-Alida-

Okuduğum bloglar