6.7.14

Kitap tanıtımı-Jojo Moyes-Senden önce ben



 Birbirlerine aşktan başka verecek hiçbir şeyleri yoktu...

Yaşamın ince detayları Lou'dan sorulur. Otobüs durağıyla ev arasında kaç adım var? Çalıştığı kafeye gelip gidenler nasıl bir hayat yaşıyor? Parlak yeşil elbisenin altına ne renk külotlu çorap giyilir? Onda bu soruların hepsinin cevabı var. Kolayca mutlu olabildiği küçücük dünyasında bilmediği tek şey hayatın çok daha karmaşık soru ve cevaplarla dolu olduğu...

Geçirdiği motosiklet kazasıyla hayatı altüst olan Will uzun süredir karmaşık sorularla meşgul. Bu hayatta diğer insanları mutlu eden küçük şeyler ona biraz olsun keyif vermiyor. Çevresindeki tüm renkler birden griye dönmüş ve böyle bir umutsuzluk içindeyken yapabileceği tek şeyin hayatını sonlandırmak olduğunu düşünüyor.

Peki, asık suratlı, aksi ve geçimsiz Will, Lou'nun rengârenk yaşamıyla karşılaşırsa neler olur?

Mucizelere inanmıyorsanız durup bir kez daha düşünün...

"Sakin Son Bölümleri Otobüste Giderken Okumayın. Ağlamamak için kendinizi tutmaya çalışırken bir enkaza dönüşebilirsiniz."
Tracy Williams

"Bu kitabı okuyunca duygudan duyguya koşacağınız bir lunaparka girmiş gibi oluyorsunuz. Okurken dünyayı ve zamanı durdurmak isteyeceksiniz."
Dooster

"Arkadaşların elden ele dolaştıracağı bir roman olacak. Moyes karizmatik, gerçekçi ve çarpıcı karakterler yaratmayı çok iyi biliyor."
The Independent

"Sizi bu kadar içine çekecek başka bir kitap bulmanız çok zor. Yıllardır okuduğum en güzel kitap."
Gill B.

"Bu hikâyeyi kitap bittikten çok uzun bir süre sonra bile hatırlayacak, her daim yanınızda taşımak isteyeceksiniz."
Romantic Book Lover

Tarif kitabından-Çok lezzetli bir salata-Mimoza salatası


 Merhaba sevgili arkadaşlar.Bu gün sizlere yeni bir tarifi anlatacağım.Bu tarif bir salatanın tarifi.Annem ve ablam yaptılar ve ben de çorbada tuzum olsun diye bu salatanın tarifini başkaları da yapsın,afiyetle yesinler diye blogda paylaşmaya karar verdim.Umarım bu salata hoşunuza gider,şahsen benim çok hoşuma gitti.Çok güzel bir salata.Hemen nasıl yapıldığını anlatayım. :)

The x files-Fight The Future-Gelecekle savaş



Bu aralar The x files'ı izlemeye başladım.Hem de hiç durmadan her gün izliyorum.Bu dizi benim hoşuma gidiyor,her ne kadar yaşı küçükler için gece karabasan görmelerine sebep olsa da.Hem ben bu dizide olan bütün o mutantların,paranormal olayların hiç birinin gerçek olmadığını biliyorum,uzaylılar dışında tabi.Mulder uzaylılara inanıyor ve kardeşi Samantha'nın da uzaylılar tarafından kaçırılıp onun üzerinde deneyler yapıldığını düşünüyor.FBI'da çok güzel bir kariyeri ola bilecek,yüksele bilecek Fox Mulder,her ne kadar kimse ona inanmasa da,hatta Gizli dosyalar kapatılsa da araştırma yapmaya,paranormal olayları açığa çıkarmaya devam ediyor.Onun yanına gönderilen özel ajan Dana Scully de her ne kadar onun bu küçük yeşil adamlar saçmalığına inanmasa da onunla birlikte araştırmalarına devam ediyor.Dana Scully ve Fox Mulder çok geçmeden kendilerini çok büyük bir çıkmazın içinde,uzaylı kaçırmalarının ve paranormal olayların bitmez tükenmez dünyasında buluyorlar.

Okuduğum bloglar