15.10.16

Lindsey Stirling - Prism


lindsey stirling prism ile ilgili görsel sonucu

Herkese merhaba!

Bir süre önce Lindsey Stirling'den bahsetmiştim.Mükemmel bir kemancı,beni büyüleyen kadın diye anlatmıştım onu.Bu gün yine ondan bahsediyorum.

Bu gün Brave Enough albümünden Prism klibi Youtube'da paylaşıldı ve ben de severek dinledim.Gerçekten bayıldım,bunu söylemeliyim.

lindsey stirling prism ile ilgili görsel sonucu


Klipten bahsedecek olursak,klipte 5 Lindsey Stirling var.Bunlar Lindsey,Lindsee,Lin-Z,Lindsay ve Lyndsie.Hepsinin Lindsey Stirling olduğunu düşünürsek,klip için gerçekten uğraşıldığını söylemeye bile gerek duymuyorum ben.Bu arada ben en çok Lindsay'i sevdim.

Klibi anlatmak imkansız,linki buraya bırakacağım ki, siz de izleyebilesiniz.Gerçekten çok uğraşıldığı belli ve gerçekten harika olmuş.Tek bir Lindsey Stirling'den daha iyisi ne artık çok iyi biliyoruz.Beş ayrı Lindsey Stirling. :D

PRİSM
lindsey stirling prism ile ilgili görsel sonucu



Stirling yine yapmış yapacağını,insan tekrar tekrar dinlemek istiyor.O kadar güzel olmuş ki, anlatacak kelime bulamıyorum.

Gittikçe daha çok seviyorum ben Lindsey Stirling'i,artık büyük bir hayranıyım.Yeni başarılarını dört gözle bekliyorum. :)

Başka yazılarda görüşmek üzere,hoşçakalın!

Okuduğum bloglar