29.9.16

Fudanjuku yeni şarkısı 2017 18 ocakta çıkıyor!

Bu gün yine büyük bir haberle karşınızdayım.
Kısa bir yazı olacak.Daha az önce öğrendiğim bir haberden bahsedeceğim.
Fudanjuku yeni single'ı önümüzdeki yıl 18 ocakta çıkarıyor.Single'ın henüz bir ismi yok fakat ilerde güzel bir isim bulmalarını umuyorum.
Şarkının içeriğinin ne olduğunu,nasıl olacağını ve ya klibin nasıl olacağını henüz ben de bilmiyorum.Detaylar belli değil.Sadece on sekiz ocakta yeni bir şarkının çıkacağı belli.
Bu Kojiro ve Uramasa'nın son single'ı olacak.Daha sonra,yani ilkbaharda(hangi ayda olacağı belli değil) onlar ayrılacak ve hep olduğu gibi yerine yenileri gelecek.Onları aramamamızı,bunlar nasıl üye dememeyi umuyorum.Hiç kimse onların yerini dolduramaz ama en azından aynı Kyohei'nin ayrılışından sonra olduğu gibi gelen gideni aratmıyor diyebilelim istiyorum.Zira Leo gerçekten çok tatlı ve becerikli ve gerçekten iyi bir seçim yapmışlar.Bundan sonraki üyelerin de böyle olmasını umuyorum.
Neyse,yeni bir şarkı çıkacak ve ben çok heyecanlıyım.İki üyenin çıkışından hemen önce olacağı için acaba Kyohei'nin son single'ı gibi mi olacak diye merak ediyorum,zira Tomodachi To Yoberu Kimi E her şeyiyle 'birisi gruptan ayrılıyor' diye bağırıyordu.Bu single da öyle mi olacak diye bir merak içindeyim açıkçası.
Daha fazla detay açıklanır açıklanmaz yazacağım.Görüşürüz!
Fudanjuku resmi sitesindeki yeni single haberi
Fudanjuku resmi blogundaki yeni single haberi

Okuduğum bloglar