13.9.18

Şarkı Listesi ~6


Ä°lgili resim

Uzun bir aradan sonra dinlediklerimle karşısınızdayım.

Minseo - Zero  *
Daniel Caesar - Best Part  *
Mariya Takeuchi - Plastic Love
The Rolling Stones - Street of Love  *
The Rolling Stones - Paint It,Black 
The Cranberries - Zombie  *
Troye Sivan - Animal *
Snuper - Platonic Love
Snuper - It's Raining *
Snuper - Back: Hug
Troye Sivan - Bloom 
Crush - Cereal ft. Zico
Day6 - Shoot Me *
Monsta X - Hero
Monsta X - Dramarama
Fudanjuku - Wotakist
Fudanjuku - Welcome to my Familia *
KARD - Dimelo *
KARD - Ride on the Wind
KARD - Moonlight
Ikon - Coctail *
Ikon - Freedom
Ikon - Killing Me
Dionne Warwick - Always Something There to Remind Me
Alev Lenz - Falling into Me
Eminem - Fall * 
N. Flaying - How R U Today?
Queen - Innuendo
Queen - Under Pressure 
Son Feci Bisiklet - Bu Kız
Son Feci Bisiklet - Galiba Sevmiyorlar
Son Feci Bisiklet - Çar Bomba
Son Feci Bisiklet - Zaman Yok *
Eminem - Kamikaze 
(G)- Idle - Hear Me
Mamamoo - Modereto ft. Hash Swan
Zaz - On Ira
Zaz - Je Veux
Zaz - Les Passants  *
Barış Özcan ft. Şanışer - Korkudan  
Şanışer - Yalan ft. Sokrat St *
Şanışer - Yanıma Gelmesinler
Şanışer - Ben Kimim
Queen - Somebody To Love
Queen - Mustapha
LP - Girls Go Wild *
Imagine Dragons - Natural
Тимати feat. Мот, Егор Крид, Скруджи, Наzима & Terry - Ракета *
Live - Deep Enough *
The Half - Ey Gözəl  *
Элджей - 360° *
Элджей - Минимал
Oh Wonder - Without You
One Ok Rock - Et Cetera *
Queen - Made in Heaven
Queen - Crazy Little Thing Called Love
Queen - The Prophets Song 
Queen - The March of Black Queen
IU - Ugly Duckling 
IU - Red Queen
IU - Glasses
XXTentacion - Sad 
XXTentacion - Jocelyn Flores
SiM - Rosso&Dry *
In2it - Sorry For My English
Taeyeon - Something New
Zico ft. IU - Soulmate 
Akif İslamzadə - Neyləyim *
LCD - Thunderclouds
X Ambassadors - Unsteady
Seungri - 1,2,3
Seungri - Mollado ft. B.I
Seungri - Where R U From ft. Mino
Seventeen - Oh My *
Seventeen - Clap
Seventeen - Very Nice 
Mamamoo - Egoistic 
Mamamoo - Sleep in the Car *
Day6 - I Wait
Fudanjuku - Yatterman no Uta
Fudanjuku - Chijo no Buki livetune remix *
Sekai no Owari - Rain
KNK - Rain
SF9 - O Sole Mio
Leo - Touch&Sketch *
Leo - Nowadays
Nərminə Məmmədova, Sinan Səid - Evlərinin Önü Yonca

bazı şarkılar hakkında söylemek istediklerim:

ehehe ben ehehe :D


1*Minseo Zero - Bu şarkı son zamanlar en çok dinlediğim şarkı,inanılmaz güzel,harika bir altyapısı var ama neredeyse hiç bilinmiyor.Dream Tv kpop saati sayesinde keşfettiğim bir şarkı,bence dinleyin.

2*Daniel Casar Best Part - Dinledikçe huzur veren bu şarkıyı Jeon Jungkook tavsiye etti,son canlı yayınında.Yine ondan çaldım yani :D Bu aralar favorim.

3*The Rolling Stones Street of Love - Canımın içi Dilara unni'min tavsiyesi,harika bir şarkı.Rolling Stones tutkunuyum bu aralar sayesinde ehehe :D

4* Cranberries Zombie - en çok duyduğum ve en çok bilinen şarkılardan biri olsa da bulmam çok uzun sürmüştü,anlamı da kendisi gibi enfes...

5* Troye Sivan Animal&Bloom - Troye Sivan'ın son şarkılarına bayılıyorum,son zamanlar çok dinliyorum.Animal ve Bloom favorilerim son zamanlarda,Wild da çok güzeldir.

6* Snuper It's Raining - Snuper,son zamanlarda en sevdiğim kpop gruplarından biri,bilinmeyen ve çok dinlenmeyen bir grup ama,son şarkıları Tulips çok sevildi.Ben Weekly Idol'da gördüm,hemen araştırdım.Tulips ile sevdim grubu,şu anda şarkılarını dinlemekteyim,tavsiye ederim.Favorim It's Raining olsa da,Tulips,Back: Hug, Platonic Love,Star of Stars,Shall We Dance,Poloroid gibi tavsiye edebileceğim bir sürü güzel şarkıları var.

7* Day6 Shoot Me - Son zamanlar bu krock grubunun,çoğu krock grubunun tutkunuyum.Shoot Me dışında,Congratulations,I Wait,Beautiful gibi şarkılarını çok çok tavsiye ederim.

8* Fudanjuku Welcome to My Familia - Ekimde dönecek olan Fudanjuku'nun yazısı yakında gelecek.Evet,sözümü bozuyorum ama yapacak bir şey yok -_- Bu şarkı son teklilerinden,yeni yazıda hepsinden bahsedeceğim.

9* KARD Dimelo - KARD'ın yeni albümünden favorim.Albüm incelemeleri yolda,diğer şarkılarını da dinlemenizi tavsiye ederim.

10* Ikon Coctail - Ikon'un tanıtımı ve yeni albüm incelemesi yolda.Size nasıl Ikonic olduğumu anlatacağım :D Ikon güzeldir,dinleyin derim.Hah,bir de,yeni albümden favorim Freedom.

11* Eminem Fall - Eminem geri döndü!Yeni albümünü dinleyin,eski Shady'i özlediyseniz.
not: hala eskisi gibi değil Marshall Mathers...

12* SFC Zaman Yok - Bununla kitap bile okudum,o kadar taktım SFB'e son zamanlar.Favori şarkım Zaman Yok,harika bir grup,dinlemeniz şiddetle tavsiye edilir.

13* Zaz  Les Passants - Fransızca şarkılara bayılan ben,yeni bir kaynak buldum sömürmeye.Bu kadının her şarkısını sayısız kez dinliyorum.Bu yaz On Ira ile geçti resmen.Siz de dinleyin,müthiş bir sesi var.Belki bir gün bir yazıda bahsederim kendisinden.

14* Şanışer Yalan - Barış Özcan sayesinde tanıdığım efsane rapçi.Ama nasıl güzel şarkıları,nasıl müthiş biri.Barış Özcan'ın ondan bahsettiği videoyu aşağıya ekliyorum,bir de birlikte yaptıkları Korkudan şarkısını.Bir de,sonra bu şarkıyı dinleyin,sonra konuşalım :D


15* LP Girls Go Wild - LP'in yeni şarkısı.N'ouble Pas'ı da çok beğenmiştim,buna da bayıldım.Özletmişti kendini,iyiki döndü.İki şarkıyı da dinleyin.

16* Ракета - Yaz boyunca rusça tekrarlar yaptığım için,doğal olarak rusça da öğrenmeye başladım.Bu şarkı da yaz başında çıktı,üç aydır dinliyorum.

17* The Half Ey Gözel - Çok az azerbaycanca şarkı dinlerim,özellikle de yeni şarkılardan,ama bu şarkı,mükemmel.Ülkemizde hala gerçek müziği bilen insanların olması güzel,keşke daha fazla insan dinlese.Hadi siz de dinleyin bu güzelliği.

18*Eldjey - Başka bir rus sanatçı.Son zamanlar şarkıları çok hoşuma gidiyor.O kadar taktım ki bu aralar rusçaya, rus bir diziye bile başladım.Metod adlı bir dizi,tavsiye ederim.

19* One OK Rock Et Cetera - Ben dinleye dinleye doyamadım,Dilara unniye de dinlettim.Şimdi ikimiz de deli gibi dinlemekteyiz bu efsane şarkıyı. :D Geçen beni deli gibi aramasının sebebi,bu şarkının adını sormaktı...

20* SiM Rosso&Dry - An itibariyle SiM'den favori şarkım.Grubu yeni keşfetmeye başladım,size de tavsiye ederim,özellikle bu parçayı.

21* Akif İslamzade Neyleyim - Bir şarkı bu kadar güzel olamaz diyeceğim.Fazlasıyla güzel bir şarkı,her dinlediğimde gözyaşlarımı zor tutuyorum.Fazla hoş be...Yazın ortalarından beri hayranlıkla dinlediğim şarkıdır...Şarkının özel bir hikayesi var,sözlerin yazarı Rəsul Rza,şarkıyı eşi Nigar Rəfibəyli'nin ölümünden sonra yazmış.Bu yüzden sözler şöyledir: 'Yaz axşamı səni bil ki, bu Nigar...həzin-həzin yada salır- Neyləyim' Tüyler ürpertici,değil mi? :)
Ayrıca sanatçının Öten Günlerimi Qaytaraydılar şarkısını da tavsiye ederim,çocukluk şarkım resmen :D

22* Seventeen Oh My - Seventeen adlı grubu sevmemin ve keşfetmemin iki sebebi var; bir tanesi sevdiğim bir youtuber Ezgi İrem,diğeri canımın içi Japon'm.Kendisi tutkulu bir carat'dır,Merve Nur unni'm sayesinde ben de artık sürekli Seventeen dinliyorum.Çok daha fazlasını hakeden bir grup,dinleyin.Very Nice şarkıları favorim,son albümleri de çok güzel,Clap,Bboom Bboom,Shining Diamond,Thanks,Don't Wanna Cry gibi efsane şarkıları var ayrıca.

23* Mamamoo - Sleep in the Car - Favori kız grubumun son albümünden favori şarkım.Çok swag bir şarkı.Red Moon incelemesi çok yakında blogda olacak ;)

24* Chijo no Buki livetune remix - Fudanjuku'nun ilk albümü Kizuna'yı sonunda orjinal hali ile bulmayı başardım,ve bu remix tek kelimeyle mükemmel.Bağımlılık yaptı resmen...

25* Leo Touch&Sketch - Vixx biasım sonunda solo çıkış yaptı!İncelemesi çok yakında Blue Things'de! ^^

Umarım yeni bir şeyler denemenizi sağlayabilmişimdir,iyi dinlemeler :)

Başka yazılarda görüşmek üzere!
Jaa ne minna! ^_^
Logo Design by FlamingText.com

Film - Solaris


solaris 1972 ile ilgili görsel sonucu

Selam dünya ben Menolly!

Solaris (Rusça: «Солярис», tr. Solyaris) 1972 yapımı Sovyet sanat filmidir. Stanisław Lem'in aynı adlı romanından uyarlanan yapımın yönetmenliğini Andrey Tarkovski üstlenmiştir. Duygusal krizler nedeniyle başarısızlığa uğrayan bir uzay deneyini konu almaktadır.


solaris 1972 ile ilgili görsel sonucu

Tarkovsky'nin eski bir filmi,Barış Özcan'ın tavsiyesiyle izlediğim bir film.Bilim kurgu,ama,hiç bir özel efekt yok,hatta hikaye çok çok yavaş ilerliyor.İlk başlarda biraz sıksa da,(çünkü gerçekten yavaş ilerleyen bir film) ilerledikçe güzelleşen bir film,ayrıca,içinde sürpriz gibi çıkan bazı özlü sözler var.Karakterlerin duygusal iniş çıkışları ve görseller hayran bırakırken,ne zaman başlayıp bittiğine şaşırıyorsunuz.
2002'de yeni bir versiyonu da çıkmış,ama bu orjinali çok daha iyi diyorlar.

Beğendim,ama çok yavaş ilerlediğinden sıkmadı değil.Yine de izlenilesi.
Logo Design by FlamingText.com

Dizi - Black Mirror - Kara Ayna


black mirror ile ilgili görsel sonucu

Selam dünya ben Menolly!

Aslında 2018 ortalarından beri izlemeye başladığım (Barış Özcan sayesinde),teknolojinin karanlık yanını da gösterdiğini söyleyebileceğimiz bir ingiliz dizisinden bahsediyorum bu gün.Bir çok izleyiciye göre ingiliz dizi tarihin başına gelmiş en güzel şey,bence de.

Okuduğum bloglar