10.12.16

Grup Tanıtımı - Vipera - Karanlık dansou


vipera crying in the rain ile ilgili görsel sonucu

Herkese merhaba

Bu gün bir kaç gündür araştırdığım Vipera adlı dansou grubundan bahsedeceğim.Evet,yine dansou.

Önceki yazımlarımda Dansou hakkında bilgi vermiştim.Japonya'da kızların erkek gibi giyinmesi.Benim bildiğim ve çok sevdiğim dansou müzik grupları(yabancı kaynaklarda 'dansou unit' diye geçer) Fudanjuku,The Hoopers,AXELL ve şu an müptelası olduğum Vipera.


İzledik bitti - Dhoom 3 - Dünyanın en güzel filmi


Dhoom 3 ile ilgili görsel sonucu

Herkese merhaba.

Bu gün dün izlediğim ve bayıldığım bir filmden bahsedeceğim.Gerçekten harika,mükemmel,inanılmaz...

Aamir Khan filmleri izleyenler biliyordur büyük ihtimalle ama izlemeyenlere de bir tavsiyem var;izleyin.Harika bir şey ya,ben böyle film görmedim.

1990 yılında Büyük Hint Sirki'nin (The Great Indian Circus) sahibi İkbal Harun Khan'ın Western Bank of Chicago'ya yüklü miktarda para borcu vardır. Bu yüzden sirk borçlar nedeniyle kapanmanın eşiğindedir. İkbal Khan kaliteli gösteriler sayesinde çok para kazanarak borçları ödemeyi planlanmaktadır. Bunu göstermek için bankanın sahibi Anderson'u gösteriye davet eder. Kaliteli gösteriler sayesinde sirki ilerleterek çok para kazanacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine Anderson'u ikna ederek sirkin kapanmasının ertelenmesini sağlamaktır. Anderson gösteriye gelir. İkbal Khan birkaç sihir numarası gösterir. Daha sonra Dünya'da daha önce yapılmamış bir gösteri yapacağını söyler. İkbal Khan oğlunu bir kutuya koyar ve kutuyu kapatır. Daha sonra kutu açıldığında çocuk orada yoktur. Daha sonra oğlu arka taraflardan çıkar, gelir. Gösteri burada biter. Ancak Anderson ikna olmaz, kararının kesin olduğunu söyler. Bankacılar giderken İkbal'in oğlu Sahir bankacılara sirki kapatmamaları için yalvarıp yakarır. İkbal, Sahir'e bankacılara yalvardığı için kızar. Sonra İkbal, Anderson'a silah çeker. Ancak onu vurmaz ve başına sıkarak intihar eder.

2013 yılında Sahir Khan tarafından Western Bank of Chicago ve şubeleri soyulmaya başlamıştır. Sahir paraları aldıktan sonra taşıyabildiği kadar parayı yanına alır, taşıyamadığını ise yüksek bir yerden aşağıdaki kalabalığa dağıtırdı. Kaçarken siyah motor kullanırdı. Başında hep bir kask olduğu için polisler yüzünü hiç görmemişti. Soygunlara bir türlü engel olunamaz ve Hindistan'dan Jai Dixit ve Ali Ekber isimli iki polis çağrılır. Bu sırada Sahir, çaldığı paralarla Büyük Hint Sirki'ni yeniden kurar.

Okuduğum bloglar