8.12.16

Fudanjuku - AKASHİ - SOULMATE Fragman videosu tepkilerim



Ah,hala şokundayım....

Bu gün,hatta bir kaç saat kadar önce Fudanjuku yeni single'ı Akashi - Soulmate'in fragman videosu Teichiku Music Channel'da yayımlandı.Bildirimi gördüm ve ben şok....


İlk tepkim şu oldu:HAYIR,HAYIR,ŞU AN BUNA HAZIR DEĞİLİM!

En sevdiğim 12 K-pop şarkısı


keep calm kpop ile ilgili görsel sonucu

Evet,en sevdiğim j-pop şarkılarından sonra şimdi sıra k-pop şarkılarında!

Ben pek fazla k-pop dinlemiyorum aslında,j-pop dinliyorum.Ama benim de sevdiğim ve dinlediğim bir çok şarkı var tabii.Listenin yarısı BTS olabilir,zaten BTS ve Blackpink'ten başka sevdiğim k-pop grubu yok pek.O yüzden sürekli BTS görürseniz şaşırmayın.


En sevdiğim 14 J-pop Şarkısı


keep calm and listen jpop ile ilgili görsel sonucu

Herkese merhabalar.

Son yazımda ponçik arkadaşım Deeptone benden bir j-pop ve k-pop en sevdiğim şarkılar yazısı hazırlamamı istedi.Ben de hemen yapayım dedim.İlk olarak 14 en sevdiğim j-pop şarkısını derledim,bu yazıdan sonra da 12 en sevdiğim k-pop şarkısını yazacağım.

Fudanjuku'yu ne kadar çok sevdiğimi biliyorsunuz,evet,listede Fudanjuku'nun birden fazla şarkısı var.Aslında hepsini listeye koymak isterdim ama o zaman çok uzun olurdu.Ayrıca listede bir tane de olsa j-rock(japonca rock) ve j-metal(japonca metal) de var.Yani sadece pop değil.

Ve daha önce de dediğim gibi,hem j-pop'u hem k-pop'u seviyorum ama j-pop benim için her zaman k-pop'tan üstündür.

Beni Ne Mutlu Eder Mimi


gülen bebek gif ile ilgili görsel sonucu

Herkese merhaba.

Bu gün Deeptone'un blogunda gördüğüm bir mimi yapıyorum.Kendisi isteyen herkesin mimi yapabileceğini söylemiş,hatta herkesi mimlemiş.Ben de şu an yapıyorum.

Beni bir çok şey mutlu ediyor aslında.Bazen internette güzel bir yazı,güzel bir şey görünce mutlu oluyorum,böyle birinin mutlu olduğunu görünce mutlu oluyorum.Sevdiğim birinin gülümsediğini görünce mutlu oluyorum.

Kitap okuyunca mutlu oluyorum en çok.Böyle güzel kitaplar,fantastik ve polisiye kitaplar,karakterlerini beğendiğim kitapları okuyunca mutlu oluyorum mesela.Sevimli kitaplar okuyunca,okudukça kendimi bulduğum kitapları okuyunca mutlu oluyorum.

Anime izleyince mutlu oluyorum ben.Mesela gün sonunda bir bölüm bile anime izleyemeyince kendime kızıyorum,sinirleniyorum.Animelerde kendimi buluyorum bazen.Japonyaya daha yakın hissediyorum sanki kendimi.Biri animelere kötü bir şey diyince,alay edince sinirleniyorum.

Müzik dinleyince mutlu oluyorum ben.Böyle sevdiğim,müziği hoşuma giden müzikleri dinledikçe mutlu oluyorum.J-pop,k-pop dinleyince,sevdiğim müzik gruplarını dinleyince mutlu oluyorum.Bazen kaybediyorum kendimi,sözlerini tekrar ediyor,deli gibi dans ediyorum dinlerken.Bazen ablam bakıyor bana gözlerini büyüterek,delisin sen diyor.

Uzun uzun seyahat edince mutlu oluyorum,uzun yolu çok seviyorum.Böyle arabayla uzaklara gitmeyi,hiç durmamayı istiyorum bazen.

Kedileri,köpekleri,fareleri,tavşanları,hayvanları görünce mutlu oluyorum.Bebekleri görünce mutlu oluyorum.Gülümseyen herhangi canlı görünce mutlu oluyorum.

Blogger'da güzel yazılar görünce de mutlu oluyorum.Güzel insanlar,güzel düşünceler görünce,güzel insanlar tanıyınca mutlu oluyorum. :)

Ben de yazıyı okuyup yapmak isteyen herkesi mimliyorum.Her kes yapsın,her kes mutlu olsun!
Hep mutlu olalım!
Başka yazılarda görüşmek üzere!

Okuduğum bloglar