21.4.19

did you miss me?


keep calm because I'm back ile ilgili görsel sonucu

Evet,şey,merhaba.

Düzgün bir giriş asla yapamayacağım.Aslında nasıl yazdığımı bile unuttum.Ciddiyim,burayı yeniden düzenlerken neyin nerede olduğunu resmen unutmuştum,her şeyi baştan aramak zorunda kaldım.

Yine de sanırım sürgünden memleketine dönen biri gibi söyleyebilirim; Ben döndüm!

Beni özlediniz mi?Ben çok özledim de :D

Burayı nasıl özledim anlatamam.Yazmayı,ara ara okumayı çok özledim.Burada kendimden bir şeyler bırakmayı gerçekten çok seviyormuşum onu farkettim.
Kaç ay olmuş?En son geçen yılın ekiminde yazmışım,yani 6 ay.O altı ay içinde bir sürü şey oldu tabii,ben sınıfımı değiştirdim(o son yazıda bundan bahsettim mi acaba),yeni arkadaşlar edindim,çok değiştim(bence),araya bir yılbaşı girdi ve 2019'a girdik.Hah,bir de,bence son zamanların en önemli şeyi oldu,bir karadeliğin fotoğrafı çekildi.Ama o başka bir konu,başka bir yazınının konusu.

Geçen belirli bir sürenin ardından ne kadar geliştiğimi ya da değiştiğimi söylesem da aslında aynıyım bir bakıma. İlerideki halime göre ben yine de kendimin henüz gelişmemiş bir haliyim.Bir kaç yıl sonraki ben şimdiki benden çok daha fazla gelişmiş ve farklı biri,ona buradan selam çakıyorum ve özünü kaybetmemesini umuyorum.


im back ile ilgili görsel sonucu
Terminatör izledim de hayatımda ilk defa evet :D

Blog yazamamak çok zordu benim için.Sanki beni hep dinleyen sadık bir arkadaşımı kaybetmiş gibiydim.Yaşadıklarımın ve gördüklerimin,yaptıklarımın kayıtlarını tutamayınca zamanın ayarını kaybettim sanırım.Kayıt altında tutmayı,her ay,her gün,her yıl neler yaptığımı gözden geçirmeyi seviyorum.Mesela okuduğum kitapları tam anlamıyla okuyamıyormuş gibi hissediyordum,onları inceleyemiyor gibi.Aslında okuyup anlıyordum ama buraya yazınca içim rahatlıyordu,farklı oluyordu.
İzlediğim filmleri ve yeni keşfettiğim müzikleri tavsiye edemeyince üzülüyordum.Biliyorum beni burada çok insan okumuyor ama en azından birilerine bir şeyler kata bilmek çok hoşuma gidiyordu.

Ama o kadar dolu bir dönem geçirdim ki.Her şey üst üsteydi sanki,hem bende de yazacak şevk,heves yok gibiydi kabul ediyorum.Ama artık yazacağım!

Doğum günüme ve bu gezegenin en güzel mevsimine de az kaldı :) Burada havalar buz gibi gerçi hala ısınmıyor havalar nisan olmasına rağmen.

Size anlatmam gereken bir sürü şey var.Burada yokken okuduğum kitaplar,tek tek izlediğim filmler,keşfettiğim müzikler ve daha bir sürü şey.Daha yaşayacağım bir sürü şey.

O zaman hemen yazmaya başlasam iyi olur,ne dersiniz?
Umarım döndüğüme memnun olmuşsunuzdur,çünkü ben burada olmaktan çok memnunum :)

Okuduğum bloglar