29.5.17

Mayıs sonu,Haziran öncesi,Ramazan 2017 ve Yaz


hoşgeldin ramazan ile ilgili görsel sonucu

Selam!

Herkes iyi mi?Bi 'boşluk yazısı' ile merhaba diyorum.
Yarın okulum var.Bu yazıyı şimdi yazmazsam burası boş kalacak.
Ve ben hala Ramazan yazısı yazmadığıma inanamıyorum.
Menolly inanamıyorum sana,hemen yazıyorsun! dedim ve arkada bi şarkı açarak kulaklıklarımı takarak yazmaya başlayayım dedim.
Hayırlı Ramazanlar hepimize!

Açıkcası annem hiçbirimize izin vermedi.Ablam işe gidiyor artık,o yüzden eve de yorgun geliyor,çok yoruluyor diye tutamadı.Annem babama ve bana ise izin vermedi.Kendisi bana küçüksün sen,hem okulun var,ben hepinizin yerine tutuyorum işte diye izin vermedi.
Yine de bütün oruç tutanların orucu kabul olur inşallah!Allah herkesin orucunu kabul etsin.

Bundan başka,yakında anime incelemesi gelecek.Nihayet,Rurouni Kenshin'i bitiriyorum.
Kitapları yavaş okuyan,animeleri yavaş izleyen,tamamen yavaş bi insanım ve bundan nefret ediyorum.Keşke bu kadar yavaş olmasam.
Dolayısıyla bu anime de bu kadar uzadı.Ama sonunda bitiyor.Sanırım gerçek anlamda izlediğim ilk uzun anime olacak.Hadi hayırlısı bakalım Naruto gibi daha da uzunlarını ve efsanevilerini izleyeceğim.
Daha yeniyim ben animede yaaa.Ama inanılmaz bir şey.
Sky-Hi dinliyorum da yerimde duramıyorum şu an :D

Dreamcatcher adlı kpop grubunun yazısı gelecek dedim değil mi?İşte benim üşengeçliğim sağolsun,geçtiğimiz günlerde yazamadım yazıyı.Bu haftasonu bi kaç yeni şarkıyı daha araştıracağım.Onlarla birlikte Dreamcatcher yazısı da gelecek.

Arkadaşlar bizim Fudanjuku sever arkadaşlarla birlikte(en iyi arkadaşım ve tatlış Japonum Mervenur,canım dostum ve manyak ponçiğim Zeynep,tatlış arkadaşlarımdan Meltemnur ve daha fazlası) Fudanjuku Fans Turkey adlı facebook grubunu kurduk.Henüz yeni ama daha fazla paylaşım yapıp Fudanjuku'yu tanıtmayı düşünüyoruz.Ayrıca aklımızda bi de Fudanjuku'nun Arina Tenemura tarafından hazırlanmış mangası Fudanjuku Monogatari'yi çevirmek var,çevirip yayınlatacağız.Ayrıca şarkıları da çevirmeyi düşünüyoruz.Bu yaz meşgülüm yani.
Manga hakkında ayrı bi yazı da hazırlamak istiyorum,çevirmeye başladığımızda,temmuzda ya da daha çabuk inşallah.
Linkini aşağıda bulabilirsiniz.Siz de gruba bi bakar ve eğer Fudanjuku'yu tanımak istiyorsanız katılırsanız,çok memnun olurum.
İlgilenen ve dinlemek isteyen herkesi bekliyorum. :)
Fudanjuku Fans Turkey

Yeniden Hayırlı Ramazanlar.Oruç tutan herkes,Allah kabul etsin.
Kendinize iyi bakın :)
Başka yazılarda görüşmek üzere!
Jaa ne minna! ^_^
Logo Design by FlamingText.com

Okuduğum bloglar