7.6.17

Okudum Bitti - J.K.Rowling,John Tiffany,Jack Thorne - Harry Potter ve Lanetli Çocuk (Harry Potter #8)



Selam!

Harry Potter'ın sekizinci kitabı çıkmıştı.Hatta eminim şimdiye kadar bütün Potterhead'ler alıp okumuştur.Bense,geçen hafta sonu okudum.

Harry Potter serisinin devamı olan sekizinci kitap,19 yıl sonrasından,Harry Potter'ın çocuklarından bahsediyor.Yani,daha doğrusu en küçüğü Albus Potter'dan.
Satışa çıkan kitap,sahne metni özel baskısı.Yani yazılmış hikaye,roman değil.

Şimdi ne yalan söyleyeyim bunu sahne metni değil de normal roman,kitap olsaydı iyi olurdu.Bir de,kitabı tam olarak J.K.Rowling yazmamış.Tamamen o yazsaymış daha da güzel olurmuş.
Çok güzeldi,ama esas Harry Potter serisi,o yedi kitap kadar güzel değildi.
Bir de tiyatro oyunu olacakmış.

İlk haberini duyduğumda sevincim yere göye sığmamıştı.Çok sevindirdi beni yine J.K.Rowling.
Dediğim gibi güzeldi,ama genelde efsane serilerin devamı gelince hikayenin hafiften suyu çıkmaya başlıyor.Bu yüzden Rowling artık devam etme diyorum.Çünkü tadında bıraksa çok iyi olur.

Bunun dışında,ben James Potter ve çapulcuların,Lily Potter'ın Hogwarts'da başlarından geçeni merak ediyordum.Bu da güzel de,keşke onu yazsaymış.

Eğer siz de benim gibi Harry Potter sevdalısı,Harry Potter delisi iseniz ve çok özlediyseniz okuyun.Ama bir Harry Potter serisi,bir Sırlar Odası,Felsefe Taşı,Ölüm Yadigarları,yani Harry Potter serisinin herhangi bir kitabı kadar olamaz asla.
Yine de güzel.

Başka yazılarda görüşmek üzere!
Jaa ne minna! ^_^
Logo Design by FlamingText.com

Okuduğum bloglar