7.5.17

İçimizdeki Canavar

♫Willy William - Ego
~~~~~~~


ego tumblr ile ilgili görsel sonucu

Sevgili büyük egom ve kibrim.
Sana bi çift lafım var.

İçinizdeki egoları gıdıklayın,onlara konuşuyorum şu an.

Egolar,insanlardan uzak durun.O büyük egolar kirlendirmesin insanları.Egosuyla haraket etmesin insanlar.Egolarına bağlı kalmasınlar.Ego hizmetkarı olmasınlar.


ego tumblr ile ilgili görsel sonucu

Egonuz size değil de,siz egonuza emredin.Egolar,sizi aptal eder.Cahil yapar.İstedikleri gibi haraket etmenizi isterler.Başka insanların onları tatmin etmelerini,hep sizin büyük olmanızı isterler.Sizin diğerlerini ezmenizi isterler.Kibrin galib olmasını,kibrin sizin gözünüzü kapamanızı ve sizin önünüzü bile görmeden sadece kazanmak için kötü şeyler yapmanızı isterler.


ego tumblr ile ilgili görsel sonucu

Egolar sizi katil olmaya sürüklerler.Sadece siz olasınız isterler.Büyük burunlu bi şekilde davranmanızı isterler.

Onları yenmeli ve büyük burunlarının üzerine bir yumruk atmalısınız.Onları alaşağı etmelisiniz.Herkesin içinde bi ego vardır.İnsanları cahil yapan,insanları kötü yapan da budur.


ego tumblr ile ilgili görsel sonucu

Körelmiş kalpler arasında,bi de büyük egolarla haraket eden,pohpohlanıp kulakları güzel sözler duymaya alışan insanlar ve kalplerin olması,dünyayı daha kötü hale getiriyor.İnsanlar önlerini görmeyi öğrenmeliler.

Biz,egomuz tatmin oldukca uyuyoruz.Kendimizi dünyanın kralı zannediyoruz.Bizden daha iyisi ve büyüyü yok sanıyoruz.Ama sanmayın ki, sizi yenecek bi şey yok.Sizi yenecek şey,bazen sadece kendiniz de olabilirsiniz.İçinizde bi yerlerde siz bilmeden sizi yönlendiren şeyler de olabilir.Kendinizi yenilmez,en iyi en büyük sanmanız,en büyük yalnışınızdır.


ego tumblr ile ilgili görsel sonucu

Elbette yenilmezsiniz.Ama çalıştığınız sürece.Çaba gösterdiğiniz,iyi olmaya alışıp,kendinizi çok iyi sanıp her şeyden vazgeçmediğiniz sürece.Öğrenmekten ve çabalamaktan vazgeçmediğiniz sürece.Her şeyi bilmiyorsunuz.En iyi değilsiniz ve çalışmaya devam etmeniz gerek.Mütevazılık ve sadelik iyidir.Mütevazı olun.Tevazu gösterin.Bırakın insanlar sizin iyi olduğunuzu düşünsün,ama siz en iyisi olmadığınızı düşünün hep.Sadece o şekilde egonuzu yenebilirsiniz.Onun çok büyümesine ve ipleri eline almasına izin vermeniz en büyük yalnışınız olur.

Övgülere alışmayın.Hep daha iyisi için çalışın.Elbette,gözünüzü en iyi olmak için kibir de bürümesin,ama yine de,çabalamaya devam edin.
Çünkü kimse yenilmez değildir,çabalamaya devam etmediği sürece.
~~~~~~~~~
Egolardan bahsetmek istedim biraz.Ego konusu bi süredir aklımda olan ama bi türlü yazıya dökemediğim bi konuydu.Tek nefeste bi yazı oldu bu.
Bi yerlerde konudan mı uzaklaştım ne?İçime sinmedi sankii *-*
Yazarken dinledim: ♫Willy William - Ego
Başka yazılarda görüşmek üzere!
Jaa ne minna! ^_^
Logo Design by FlamingText.com

Okuduğum bloglar