29.12.16

Anime İncelemeleri - Steins Gate - Bayıldım


steins gate ile ilgili görsel sonucu

Herkese merhaba!

Tutturu!Menolly-desu!

(Not:Menolly benim internet lakabım oldu. :D Her yerde bunu kullanıyorum neredeyse.Menolly'i biliyorsunuz herhalde,Ayın Kız Kardeşleri'den ölüp bittiğim karakter.Ah Karanlık'ı da bitirip yorumunu yazsam keşke,Menolly'e ne kadar bayıldığımı yazsam. :) )

Mim - 2017'den ne istiyorum?


2017 wallpaper ile ilgili görsel sonucu

Herkese merhaba!
Mim zamanı!Bu gün 2017'den ne istediğimi yazacağım.Bu mimi öncelikle Deeptone'dan,sonra tatlış ablalarım Esra ve Büşra'dan(Kız Kardeşler Arasında) gördüm.İkisi de herkesi mimlediğinden yazma isteği geldi ve ben de yazayım dedim.

Zaten 2016'da ne yaptım,neler oldu adlı bir yazı yazıp bütün yıl yaşadıklarımı ele alacaktım.Ama önce mimi yapayım dedim.Diğer yazı da gelecek daha sonra merak etmeyin.



happy ile ilgili görsel sonucu

Öncelikle 2017'de hiç üzüntü olmasın,hep mutluluk olsun.Kimse ağlamasın,kimse üzülmesin.Huzurlu,mutlu yaşayalım.Kardeş ülke Türkiye(ben Azerbaycan'danım biliyorsunuz) için istiyorum bunu özellikle.Tek kaygımız gün içinde yapacaklarımız olsun,kendi kişisel sorunlarımız olsun.Benim de tek kaygım yeterince anime izleyememek ve kitap okuyamamak olsun,bir de okul. :)


kitap okuyan anime ile ilgili görsel sonucu

2017'de kendim için istediklerime gelince,daha önce de dediğim gibi,bu yıl izlediğimden daha çok anime izlemek ve daha çok kitap okumak istiyorum.Güzel animeler,güzel kitaplar istiyorum.Özellikle kitap istiyorum,çünkü bu yıl kitap konusunda çok aktif olamadım.Az kitap okudum,bazen okumaya kitap bulamadım.Bu yüzden 2017'de rahatça okumak istiyorum.


dil öğrenmek ile ilgili görsel sonucu

dil öğrenmek ile ilgili görsel sonucu2017'de dil öğrenmek istiyorum,özellikle yazın,çünkü yazdan başka zamanım olmadığını anladım ben.Bir kaç ay önce japonca'ya başlamıştım ama okul sağolsun durmak zorunda kaldım.Yazın bol bol dil öğrenmek istiyorum,japonca,fransızca,arapça...Bir sürü dil bilsem çok güzel olur.Bu yüzden 2017'de bolca dil öğreneyim!

müzik dinlemek anime gif ile ilgili görsel sonucu

2017'de Japonya ile ilgili de bir kaç şey var.Öncelikle Fudanjuku.Fudanjuku'dan beklentilerim fazla.Kojiro ve Uramasa 2017'de ayrılacak,Akashi - Soulmate çıkacak.Marttan sonra yeni iki üye gelecek.Grup değişiyor,her şey değişiyor ve ben hazır mıyım?Sanırım Kojiro ve Uramasa'yı özlemeye şimdiden başlamalıyım. :(

Sonra Vipera.Vipera'yı kısa süre önce tanıtmıştım.Vipera'dan güzel yeni şarkılar istiyorum,güzel etkinlikler.

Sonra E-Girls ve bütün diğer alt grupları.Bir sürü albüm ve single var 2017'de onlarla ilgili.Yani 2017 dolu geliyor.Bu yüzden,onların da yeniliklerini sabırsızlıkla bekliyorum.

Sonra BTS.Yeni şarkılarını,yedi yetenekli delikanlının daha güzel işlerini görmeyi bekliyorum.(ne garip oldu bu cümle :D )


keep calm and watch anime ile ilgili görsel sonucu

Yaz sonuydu sanırım,bir anime listesi yayımlamıştım.O kocaman listeyi gelecek yıl bitirmiş olmak istiyorum.Şu an dördüncü animeyi bitirdim(Steins Gate,sadece OVA'sı kaldı,onu da izleyip yazısını yazacağım).2017'de hepsini bitirebilmeyi umuyorum.

Bütün bunlardan önce dediğim gibi,huzur,mutluluk ve sağlık istiyorum.Sadece kendim için değil,ailem,arkadaşlarım(okurlarımdan ve blog arkadaşlarımdan bahsediyorum aynı zamanda) ve bütün dünya için.

Yazı bu kadar arkadaşlar.2017 önceki bütün yıllardan daha güzel olur inşallah.
Yapmak isteyen herkesi mimliyorum.
Başka yazılarda görüşmek üzere!
Jaa ne minna! ^_^

Okuduğum bloglar