12.10.14

Korku filmi izledik-Hayaletli ev


Korku, gerilim ve gizemli filmler arasında 18 Ekim 2013 tarihinde resmi olarak seyirci karşısına geçen Hayaletli Ev filmi ülkemizde 11 Nisan 2014 tarihinden itibaren vizyona girmiştir. 1996 doğumlu genç oyuncu Abigail Breslin’in başrol oyunculuğunu sergilediği filmde aynı zamanda Peter Outerbridge ve Michelle Nolden’da oynamaktadır. Birbirinden güzel korku filmleriyle ismini tüm Dünya’ya duyurmayı başaran Vincenzo Natali’nin kamera arkasına geçtiği filmde senaristlik ise Brian King ve Matthew Brian King ‘e aittir. 97 dakika boyunca korku ve gerilimin tavan yaptığı film yaklaşık 10.000 kişi tarafından İMDB’de oylanarak 10/5.9 puan almıştır.
Lisa 16. yaşına girmeden hemen bir gün öncesinde annesi ve babasıyla birlikte kötü bir olay sonucu hayatlarını kaybederler ve ilginç bir şekilde sonsuza dek yaşayan bir ölümsüze dönüşür. 1985 yılında annesi, babası ve kardeşiyle öldükleri günün içerisinde sıkışıp kalırlar ve yıllarca öldükleri günü tekrar tekrar yaşarlar. Lisa aradan geçen bir sürenin ardından izlendiği konusunda şüphelere kapılır ve ölmeden önce evde yaşananlar hakkında inanılmaz şeyler öğrenir. Tüm ailesinin ve kendisinin ölmesinin sebeplerinden biri olan bu evin önceleri bir katilin evi olduğunu öğrenir. Psikopat katil kaçırdığı küçük kızları öldürüp cesetlerini evinin bodrumunda saklar ve kendisi de öldükten sonra insanların başına musallat olan kötü bir ruha dönüşür. İnanılmaz şeyler öğrenen Lisa evde yaşamını sürdürmekte olan küçük kız Olivia’nın çok büyük bir tehlike altında olduğunu fark eder ve bu kıza yardım etmek zorundadır. Fakat kendisi bir ölü olduğu için nasıl iletişime geçeceği üzerinde uzun uzun düşünmektedir. Bir şekilde iletişim kurmaya çalışan genç kız aynı zamanda tüm bu olayların asıl sorumlusunu bulmak içinde uğraşmaktadır.

Ablam Error veriyor!



Malum mevsim değişikliği oldu,havalar da soğumaya başladı,hastalıklar da başladı.Bizim ailede ilk Error veren de ablam.Ablamı bilirsiniz,Parmak kız'dan masallar isimli şirincik bir bloğun sahibi.Aslı Seymen'in hastalanması işten bile değildi ama okuldan geldim bir baktım,yok üşüyorum,çok ocağı kapama,böyle böyle hastalandı. :(




Okuduğum bloglar