20.5.15

Aslı'ya happy birthday bana da hadi eyvallah



Bu gün çok çirkin bir kızın doğum günü. :)

Bilin bakalın kimin?Bildiniz mi?Eveeet,benim ablam Aslı'nın.Benim ablam o.Sizin değil yani.Hani blogda bir sürü takipçisi olan var ya,benim ablam o.Aslı Seymen. :)

 Ve bu gün o muhteşem kızın doğum günü.Neden mi muhteşem kız?Kimse alınmasın ama ben bu güne kadar onun yapamadığı bir şey görmedim.Bazı ablalar,hele birbirleri ile aralarında bu kadar yaş farkı olan ablalar birbirlerinden nefret ederken,hatta birbirleriyle kavga ederken bizim kavgamız 3 saniye sürerdi.Kitap okumayı bana o sevdirmişti,şimdiye kadar hangi başarıları kazandıysam yarısı onun sayesindeydi.Kendi çabamda vardı hani,sadece ablam sayesinde başarılar kazanmamıştım.Kısmen. :)

Herneyse,benim gözümde o dünyanın en muhteşem insanlarından biri.Bir kere İngilizce seviyor.Dikkat ediniz,'seviyor'.Azerbaycan'da çoğu kişi İngilizce'yi sırf mecburiyetten öğreniyor,ama benim ablam İngilizce'yi çok seviyor. :)

Ayrıca bana çok dikkat ediyor,yani gözlerini dikip bakmıyor,yardım ediyor,güzel görünmem için elinden gelen herşeyi yapıyor.Ama ne fayda,ben güzel görünmekten çok uzağım. :)

Herneyse,bu gün onun doğum günü.Kendisi biraz utandı da,kızardı falan.Hadi onu tebrik edelim!

Aslı'yı tebrik etmeyi unutmayın ve hoş çakalın! :)


I Love You Sister!
:)


Logo Design by FlamingText.com

Okuduğum bloglar