21.12.16

SOLİDEMO - Yeni mini albüm - Further



Merhabalar.
Bugünün son yazısı SOLİDEMO'nun yeni albümü Further ile ilgili.Yatmadan önce yazayım dedim.

SOLİDEMO'dan önceki yazılarımda bahsetmiştim.Çok sevdiğim erkek j-pop grubu.Sekiz erkekten oluşuyor ve 'strong' ve 'emotional' kelimelerinin kombinasyonundan oluşuyor.Üyelerden en sevdiğim lider Watanabe.Ayrıca sıkı takipçisi olmadığım ama yine de sevdiğim bir müzik grubudur.Telefonumda bir kaç şarkısı var.

Şimdi gelelim Further'e.5 şarkıdan ibaret olacak albüm gelecek yılın 18 ocağında piyasaya çıkacak.Evet,Fudanjuku'nun Akashi - Soulmate single'ı ile aynı günde.Bir günde iki güzellik.O zaman 2017 bekle bizi! :)

One Ok Rock - I was King


one ok rock I was king ile ilgili görsel sonucu

Merhabalar!
One Ok Rock'un Ambitions albümünden önceki yazılarımda bahsetmiştim.İşte albümün şarkılarından bir tanesi,I was King.Bir kaç gün kadar önce ingilizce versiyonu,dün de japonca versiyonu paylaşıldı.Japonca versiyonuna bayıldım ve bir yazı yazmam gerektiğini düşündüm.

One Ok Rock sevdiğim ama sürekli olarak takip etmediğim gruplardan.Sevdiğim az sayıdaki erkek müzik gruplarından.
I was King harika.Yine bir One Ok Rock başyapıtı.
Bu arada,bu yazıda Taking Off'un Studio Jam Session versiyonundan da bahsetmek istiyorum.O da harika.Genelde ben One Ok Rock'un Studio Jam Session'na bayılıyorum ama bu seferki resmen başyapıt olmuş.Taka vokallerinin ne kadar güzel olduğunu bir kez daha gösterdi. :)

Taking Off Studio Jam Session versiyonu
I was King ingilizce versiyonu
I was King japonca versiyonu

Hwarang 1. bölüm - İlk izlenimler



Herkese merhaba!



BTS'e oluşan derin sevgimden artık haberiniz var.Ben de ARMY oldum.Bu yüzden Bangtan'la ilgili her şeyle ilgileniyorum.
Belki bilenleriniz vardır,üyelerden V,gerçek adıyla Kim Taehyung Hwarang adlı diziye çekildi. Haliyle bir çok ARMY,hatta k-drama izlemekten uzun süre önce vazgeçmiş olan ben bile heveslendim.Ve birinci bölümü hevesle beklemeye başladık.Dizinin ilk bölümü iki gün önce,pazartesi günü yayımlandı.

Okuduğum bloglar