15.8.17

Ağustos Sıcağı


şekerleme tumblr ile ilgili görsel sonucu

Sıcak!

Selam dünya ben Menolly,sıcak bir öğle vaktinden sizleri selamlıyorum.Burası aşırı sıcak.Heleki bir de benim gibi ele avuca gelmeyen uzun ve de kalın saçlarınız varsa,o zaman sıcak havalar bir kabusa dönüşebiliyor.
Bu yazının bir konusu yok,bir sürü farklı farklı şeyden ve son olanlardan bahsetmek istiyorum sadece.Bir mim yazısı hazırlayacağım,ondan önce bu yazıyla bazı şeyleri aradan çıkarmayı planlıyorum.Tokyo Idol Festival yazısı gelecek,üzerinde çalışmaktayım.

Öncelikle çok sevdiğim iki kpop grubunun geri dönüşü yakın.İlk en sevdiğim kpop grubu Bangtan.Koyu bir ARMY olarak BTS geri dönüşünü kelimelerle anlatılmaz bir heyecanla bekliyorum.Nefesimi tuttum bekliyorum diyebilirim.17 eylülde geri dönecekler.Fakat ondan önce Bighit bir kaç poster yayınladı,bu da geri dönüşten önceki çıkacak kısa drama filmleri ile ilgili miymiş neymiş galiba,tam bilmiyorum o konuyu.Ama Bighit her zamanki gibi beynimizi yaktı,teoriler havada uçuşuyor.
İkinci geri dönüş haberi de,kpop'un en sevdiğim ikinci erkek grubu olan Vixx'den.Vixx ağustos sonunda geri dönüyor!Daha dün gece aldığım bir haber bu ve 'şimdi mi haberim oluyor benim!' diye kendimi suçlamıştım.Vixx'in ikinci mini albümü 'Whisper' 28 ağustosta çıkıyor!Yine çok heyecanlıyım.Az da bir şey kaldı hani.Merak içindeyim.Vixx her zaman çok harika konseptler yapan bir grup,bu sefer nasıl bir şeyle gelecekler merak ediyorum.Ve bu benim Starlight fandomuna katılmamdan beri geçireceğim ilk comeback dönemi olacağı için Vixx'e elimden geldiğince destek olmak için kararlıyım.Bu sefer ödül kazanmalarını umuyorum,bir sürü.

Bu iki geri dönüş haberinden sonra,bir de bahsetmem gereken bir kaç şarkı ve iki grup var.
Bu aralar fazlaca,fazlaca Bigbang dinliyorum.O yüzden fandoma katılmama ramak kaldı.Evet,VIP fandomuna katılacağım.Haru Haru bu aralar sürekli ama sürekli dinlediğim bir şarkı bu arada.
Bir de Winner var,bu aralar dinlemeye başladığım bir diğer grup.Island dansını öğrendikten sonra,'böyle olmayacak ben bu fandoma katılmalıyım' diye kendime söz verdim.Bekle benim Inner Circle fandomu!

Dinlemeniz için bir kaç şarkı tavsiye etmek istiyorum ayrıca.
Tokyo Idol Festival performanslarından bulduğum başarılı kız rock grubu Billie İdle bu aralar dinlemeyi sevdiklerim arasında.Size gidin ve My Way'e bir bakın diyorum.Kendisine bayılıyorum.
Billie İdle - My Way

Vixx'den bir kaç şarkı tavsiyem var.Love Equation,On and On,Hyde,Rock Ur Body ve Vodoo Doll.Hepsi harika.
Vixx - Love Equation

Winner Island,Love Me Love Me,Really Really(gerçi çıktığı dönem çok popülerdi duymamış olamazsınız),Fool,Sentimental,kısacası bütün Winner şarkıları.Aslında dinlemeden önce onların daha çok ballad şarkı çıkardıklarını bu yüzden hoşuma gitmeyeceğini,bana uymayacağını düşünmüştüm ama yanılmışım.Şarkıları aşırı hoşuma gitti,özellikle Island.
Winner - Island

Hello Project'den bir kaç şarkım var.Hello Project,Up Fron Promotion altında çıkış yapmış idoller için bir ad.Juice=Juice,C-ute,Tsubaki Factory,Kobushi Factory hep bu ad altında çıkış yapmış.Aşağıdakiler tavsiyelerimdir:
Juice=Juice - Jidanda Dance
Kobushi Factory - Dosukoi!Humble The Bold
Tsubasaki Factory - First Love Sunrise

Sanırım bu kadar.
Başka yazılarda görüşmek üzere!
Jaa ne minna! ^_^
Logo Design by FlamingText.com

Okuduğum bloglar