17.2.15

Şimşek kız'ın güncesi-Prenses'in dönüşü-4. bölüm(Eve Dönüş)




 Kitabımın yeni bölümü geldi.Sonunda işler ciddileşiyor.Tanya zor duruma düşüp Alida'ya herşeyi anlatacak! :)


Sabah olduğunda hastaneden çıkmak için Olivia,Windiana,Jane ve annemle birlikte giyinmiştim bile.Windiana ve Olivia’dan sonra Jane ve annem de gelmiş ve beni ziyaret etmişti.Dün akşamdan beri kendimi harika hissediyordum.Annem Jane’e beni götürmesini söyledi,işi varmış.Sonra bize güle güle dedi ve gitti.Kahyamız Kyle’ın evde olacağını ve eğer bir şeye ihtiyacımız olursa ona seslenebileceğimizi de söyledi,çünkü kendisi eve biraz geç gelecekti.

Eve gitmek iyiydi.Hem de çok iyi.Tabi annem hala evde olsaydı daha iyi olurdu.Jane bana bir şeyler hazırladı,birlikte oturup yedik.Annem haklıydı,Kyle evdeydi.

Birazdan Tanya geldi.Her zamanki gibi güzel giyinmemişti,yapmacık gülümsemesi yerinde yoktu.Aslında gergin ve huzursuz görünüyordu.

Bizi görünce sarıldı,ama hala gergindi.Bana nasıl olduğumu sordu,sonra odama çekiştirdi,sanırım söylemek istediği şeyi odamda söylemek istiyordu.

Odama gittiğimizde Tanya bana baktı,derin bir nefes verdi ve konuşmaya başladı. “Alida,belki de deli olduğumu düşüneceksin ama sana çok önemli bir şey söylemem lazım.”

Ona baktım merakla. “Söyle.”

“Sen Şimşeğin kızısın.”

Birkaç saniye gözlerimi kırpıştırarak ona baktım.Ben neyim?

“Ben neyim?” dedim tekrar etmesi için.

“Şimşeğin kızısın.” Tanya duraksadı,sonra tekrar konuştu. “Bak,bunu sana nasıl anlata bilirim bilmiyorum ama….Tanrı’ları bilir misin?”

Yunan,Roma ve Mısır tanrıları hakkında bilgim vardı.O yüzden sessizce kafamı yukarı aşağı salladım.

“Elementler var.Bu elementler tanrıların yansımaları.Neredeyse tanrıların yaptıklarını yapıyorlar ama tanrı değiller,yansımalar.”

Bunların hepsini rus aksanıyla çabucak söylemişti.Ama hiçbir şey anlamamıştım.Elementler mi?Yansımalar mı?Ne diyor bu?!

“Tanya,sen iyi misin?”

Tanya tekrar ağzından derin bir nefes verdi. “Bak,8 tane element var-”

O sırada sözünü kestim. “Ben 5 element biliyorum.”

“Bunlar onlar değil.Dinlesene.” Tanya derin bir nefes aldı ve tekrar konuşmaya başladı.  “Evet,8 element var.Yer,gök,su,Tanrı,Şimşek,Şeytan,Ateş ve Hava.Bu elementler tanrıların yansımaları.Aslında,bize görünmeleri daha uygun olan görüntülerinde insanlar,diğer görüntülerini ise herhalde-”

Benim ona bön bön baktığımı görünce ise iç geçirdi. “Hadi ama Nelya!Zamanımız yok!Allison’u bulmalıyız!Anla artık,Şimşeğin  kızısın!”

“Sana neden inanayım?” diye sordum ona bakmaya devam ederek. “Bu deli saçması şeyler de ola bilir.”

“Öyle değil işte!” dedi Tanya,sert bir sesle bağırdı. “Bak,evimde yangın çıktığında ateşten diğerlerinden daha çok etkilendin,fark ettin mi?”

Kafamı bir kez daha sessizce yukarı aşağı salladım.

“Bu Şimşeğin kızlarına olan bir şey.Ateşten korkarlar.”

“Anlamıyorum.” Ellerimi şakaklarıma dayadım. “Bu doğru olamaz.Bu doğru olamaz.”

“Eğer ben saçma şeyler anlatan bir zır deliysem,” dedi Tanya,bana biraz daha yaklaştı.İki adım uzaklaştım.Tanya bir an gözlerini kapadı,gözlerini açtığında ise tam ortamızda küçük bir fidan vardı. “bunu nasıl yaptım?”

Ağızım kocaman açıldı.“Nasıl yaptın?”

“Sen de yapabilirsin,” dedi Tanya,gülümsüyordu. “ben Yer elementi Özeli’yim.Sense Şimşek Elementi Özel’sin.İstersen sen de beni şimşeğinle  yaka bilirsin,tabi öğrendikten sonra.Şimdi inandın mı?”

Ağızım hala o şeklinde, “Bu inanılmaz.”dedim. “Hala inanamıyorum.Peki Özel ne?”

“Özel’ler,özel güçleri olan element çocukları.”dedi Tanya,sonunda rahat görünüyordu,ağzı kulaklarında gülümsüyordu.

Tanya’nın söylediklerine ilk önce inanmamıştım,ama tam ortamızda bir fidan yarattığında hala şoktan ve şaşkınlıktan donakalmıştım,ama ona inanıyordum.Hem de hiç inanmadığım kadar.
-----

Görüşleriniz benim için çok değerli.Yorumlarınızı beklerim. :)




Logo Design by FlamingText.com






2 yorum:

  1. Enteresan bir hikaye, sen mi yazıyorsun, devam etmelisin bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet,ben yazıyorum.Wattpad'ta da var.Aslında ilk kitabı,yani Prenses'in Dönüşü'nü bitirdim,burada bölüm bölüm paylaşıyorum.
      http://seymenleyla.blogspot.com/search/label/benim%20serim
      Bu linke gir,şimdiye kadar paylaştığım bütün bölümlere gözatabilirsin.Linkte 'benim serim' etiketi altında olan bütün paylaşımlar gösteriliyor.Okuyup görüşlerini bildirirsen sana çok mu çok minnettar kalırım. Teşekkürler. :)

      Sil

Okuduğum bloglar