2.7.14

Kitap tanıtımı-Sarah Jio-Mart Menekşeleri





Bir kadının yüreği sırlarla dolu bir denizdir...

Gerçek aşkı yaşadığına inanan ünlü yazar Emily Wilson, kocasının başka bir kadını ona tercih ettiğini öğrenince, hayal kırıklığına uğrar. Tüm bu olanlara rağmen yine de tek bir damla gözyaşı dökmez.

Büyük yengesi Bee, Mart ayını Bainbridge Adası'nda geçirmesi için onu davet eder. Emily ruhunda açılan yaraların iyileşmesi umuduyla, bu teklifi kabul eder.

Adanın mistik havasıyla huzuru yakalamaya çalışan Emily, 1943 yılında yazılmış kırmızı kadife kaplı bir günlük bulur. Bu günlük onu geçmişin tozlu sayfalarına hapsolan gerçek bir aşk hikâyesine ve altmış yıllık bir aile sırrına götürecektir...

Umudun, hüznün ve pişmanlığın bir arada işlendiği büyüleyici bir roman… İlk kitabı Mart Menekşeleri ile Library Journal En İyi Kitap Ödülü'ne layık görülen Sarah Jio, insan kalbinin, ne kadar hatalı olursa olsun sevdiklerimizi her zaman affedeceğini eşsiz bir dille anlatıyor.

"Aşk, tarih ve gizem… Daha ne olsun? Mart Menekşeleri, geçmişimizin er ya da geç sürprizlerle karşımıza çıkacağını hatırlatan muhteşem bir roman."
Jodi Picoult

"Tarih, gizem ve aşkın mükemmel bir karışımı… Bu romanı elinizden düşüremeyeceksiniz."
Library Journal
 İşte yine Sarah Jio'dan bir kitap.Okurlarımın Böğürtlen kış'ını beğendiğini umarım çünkü bundan eminim ki, daha Sarah Jio'nun bir çok kitabının tanıtımını yazacağım.Bu kitap da Sarah Jio'nun diğer kitapları gibi aşk,umut ve gizemi kendinde barındırıyor.Eminim bu kitabı da denemeye değer.
Hem güzel haber kitabın pdf'si bende.İndirmek isteyenler için hemen vereceğim.Aşk ve umut dolu kitapları sevenler için bence ideal seçeneklerden biri ve okunması,en azından bir bakılması gereken bir kitap.Her zaman dediğim gibi,kitabın kapağına ya da özetine bakıp da içinde ne olduğunu anlayamazsınız,tabi bazı kitaplar vardır ki, ya özetinde kitabın her ayrıntısı anlatılıyor,
ya da gerçekten de bu kitap özeti gibi iyidir ya da kötüdür.İşte böyle kitaplar özetinden anlaşılır ama bazı kitapların dilinden anlamak için ne özetindeki bir kaç cümle,ne de kapağındaki normal boy resim yetmez.Bazen kitabın dilini anlatan sadece cümlelerdir.Bazen kitabı anlamak için onun derinliklerine dalmak lazımdır.Neyse,duygulandım,çok şiirsel konuştuk.Konumuza dönelim.

Sarah Jio'nun bu kitabı bir yandan benim hoşuma giderken bir yandan da önüme yığılmış olan kitap listesinden bir kitap seçmeye çalışıyorum,yani şu zamanlarda okuduğum Tess Gerritsen'in Rizzoli and İsles serisini bitirdikten sonra mutlaka bana okumak için kitaplar lazım olacak ve hem sizin için yazdığım bazılarında pdf adresleri olan kitap tanıtımları ile,hem de kendi bulduğum kitaplar ile listem baya genişledi.İnşallah bu bir hayli geniş listenin içinden bana uygun ve güzel olan bir kaç tane seçe bilirim ve şimdi okumam gereken kitaplar listeme ekleye bilirim.Zor bir kitap yığını beni bekliyor.

Neyse,benim düşüncem bu ki, Sarah Jio okunması gereken kitaplar yazıyor ve bize de okumak düşüyor.E,bence biz de görevimizi yerine getirelim ve Sarah Jio'nun bize sunmuş olduğu kitapları deneme amaçlı okumaya başlayalım,ne dersiniz? :)

Kitap bilgileri
Kitap ismi:Mart Menekşeleri
Orjinal isim:The Violets of March
Yazar:Sarah Jio
Kategori:Edebiyat dizisi
Yayınevi:Arkadya yayınları
Fiyat:12,24 (KDV Dahil)
 

Kitabın pdf'sini indirmek isteyenler buraya tıklaya bilirler.
Kitabı satın almak isteyenler buraya tıklasınlar lütfen.
Sarah Jio'nun Böğürtlen kışı isimli kitabının kitap tanıtımını okumak isteyenler buraya  tıklasınlar lütfen.,


Dikkat:Bu kitap idefix.com sitesinden alınmıştır.Kitabı satın alırken bir sorun çıkarsa bunu idefix.com sitesine bildirin.

İyi okumalar! :)

 Alida Marmaris

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okuduğum bloglar