16.7.14

Kitap tanıtmı-Marian Keyes-Karpuz




Dört gözle beklediğiniz bebeğiniz, kusursuzluğuyla övündüğünüz hayatınızı darmaduman edecek bir olayın habercisiyse?

Claire hayatı boyunca hayalini kurduğu her şeye sahip. Taptığı bir koca, harika bir ev, iyi bir iş, vs! Derken günün birinde -ki ilk bebeklerinin doğumuna denk düşen bir dönemdi bu-, hiç beklemediği, savunmasız bir anında, kocası James tarafından terkediliyor. Claire, yeni doğmuş kızı, kırık kalbi ve aynada bakmaya güç bela cesaret edebildiği doğum sonrası vücuduyla bir başına kalıyor.

Çaresizlik hali tarafında işgal edilen Claire, Dublin'e, memleketine dönmeye karar veriyor. Tuhaf olarak tanımlanabilecek ailesinin sevgi dolu kanatlarının altına sığınarak iyileşiyor. Hatta o kadar iyileşiyor ki, James yeniden hayatına girmeye kalkıştığında, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşıyor.

“Sıradışı, ayıltıcı ve elbette sürükleyici bir roman.”
- Mademoiselle

“Eksantrik bir romantik komedi… Baştan sonra espriyle kuşatılmış.”
- New York Times Book Review

“Keyes, İrlanda Kurgu Kraliçesi unvanını sahiplenerek Binchy'nin tacını elinden alıyor.”
- Irısh Independent

“Marian Keyes'e çik-lit romanların kraliçesi demek hafif kaçar.”
- Heat

İlginç bir kurgu,bunu kabul etmeliyim.Yazarı hiç tanımasam da bu kitabın pdf'si eğer olsaydı çok indirilir,kitabı da çok satılırdı.Kitabı var ve çok satılıyor.Keşke pdf'si de olsaydı.Ama maalesef yok ama yine de harika bir kitap ver pdf'nin çıkışını beklemeye değer.Karpuz'un özetinden okunduğuna göre James isimli kişi kitapta alçak bir karakter.İsterseniz okuyun,isterseniz okumayın.Ama unutmayın,ben sizi zorlamam.Bu yeni bir kitap ve satın almak isteyenler buyursunlar. :)

Yukarıda İrısh İndependent'in dediğine göre Keyes İrlanda kurgu Kraliçesi ünvanını sahiplenecek bir yazarmış.Bilmiyorum,keyfiniz bilir ama yorumları paylaştım.Kitap kaç kişinin hoşuna gitmiş.Bir deneyin,belki sizin de hoşunuza gider. :)


Okumak isteyen okurları hiç bekletmeden kitabı satın almak için linki ve kitap bilgilerini vereceğim:

 Kitap bilgileri
Kitap ismi:Karpuz
Orjinal ismi:Watermelon
Yazar:Marian Keyes
Kategori:Çik-lit dizisi,roman dizisi
Yayınevi:Artemis yayınları
Fiyat(%25 indirimli):20,25 TL (KDV Dahil)


Kitabı satın almak için buraya tıklayın. :)


Dikkat:Bu kitap idefix.com sitesinden alınmıştır.Kitabı satın alırken bir sorun çıkarsa bunu idefix.com sitesine bildirin.

İYİ OKUMALAR! :)
Alida Marmaris







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okuduğum bloglar