29.6.14

Kitap tanıtımı-Lucy Kevin-Düğün hediyesi




Julie Delgado, restoranı kapandıktan sonra, San Francisco'da ünlü bir düğün mekânı olan Rose'un Köşkü'nde geçici olarak işe başlar. Julie hazırlayacağı menüyle gelinle damadın başını döndürmeyi planlıyordur, böylece yeni patronunu etkileyecektir. Ancak kaderin Julie için farklı planları vardır. Damat yerine damadın kardeşi ünlü şef yemekleri tatmaya gelince, işler umduğu gibi gitmez.

Andrew Kyle, ünlü bir şef olmakla birlikte yaptığı eleştiriyle Julie'nin restoranının sonunu getiren kişi olma özelliğine de sahiptir. Andrew Julie ile Rose'un Köşkü'nde tanıştığı anda onun risk almayan biri olduğunu anlamıştır. O andan itibaren Andrew'un tek isteği, Julie'nin kalbine ördüğü bu zırhı kaldırmaktır.

Andrew'la aralarındaki karşı konulmaz kıvılcıma rağmen Julie, hayatında bir kez olsun aşkı göze alabilecek midir?

İşte bir aşk kitabı.İzleyicilerime güzel bir sürpriz.

Belki bazılarınız tutkulu aşk kitapları arıyorsunuz da bulamıyorsunuzdur diye size yardım etmek istedim.Yani,siz bilirsiniz ama bende pdf bile var. :)

Doğrusu benim çok hoşuma gitti.Karakterler ve kurgu çok etkileyici.Tabi okumak için biraz daha büyük olmam gerek.

Ama sizin için hava hoş.Bu yüzden yürüyen bir kitaplık olan ben size bu kitabı da sunmaktan büyük bir mutluluk duyarım. :)

Leyla Seymen sunaaaar! :D

  Lucy Kevin-Düğün hediyesi hiç de isminden anlaşıldığı bir kitap değil.Aslında kitabın ismi biraz başka olsa da özete bir göz gezdirince gerçekten de bu kitabın okumaya değer olduğunu anlıyor insan.Evin içine bakmadan nasıl olduğunu bilmediğiniz gibi kitabın da kapağına ya da ismine bakıp içinde nasıl bir eser olduğunu tahmin edemezsiniz.İşte bu yüzden bir deneyin derim ben.Ne de olsa ne kaybedersiniz ki?

Andrew ve Julia'nın tutkusundan bas eden bu aşk kitabı,hem de beni çok sevindiren bir şekilde-tanrıya şükür ki,-ulusal kitap bulma sitem webcanavari.net'de bir pdf'sinin olduğunu gördüğümde neredeyse havalara uçacaktım.Ne de olsa bazı kitaplar yeni çıktığı için pdf'leri hiç bir yerde kolay kolay bulunmuyor.Hele webcanavarı'nda hiç.Hiç vakit kaybetmeden size bu kitabın pdf indire bilme sayfasını,hem kitabı satın ala bilmenin mümkün olduğu sayfayı,hem de yazar Lucy Kevin hakkında bir yazı linklerini vereceğim.Size ve bana iyi okumalar! :)

Kitabın pdf'sini indirmek isteyenler tıklasın.

Kitabı satın almak isteyenler tıklasın.

Lucy Kevin hakkında bilgi edinmek isteyenler tıklasın.

Kitap bilgileri
  Kitap ismi:Düğün hediyesi
Orjinal isim:The wedding gift
Yazar:Lucy Kevin
Kategori:Aşk romanı,roman dizisi
Yayınevi:Arkadya Yayınları
Fiyat(%28 indirimli):9,36 TL(KDV Dahil)

Dikkat:Bu kitap idefix.com sitesinden alınmıştır.Kitabı satın alırken bir sorun çıkarsa bunu idefix.com sitesine bildirin.

İyi okumalar! :)
Alida Marmaris

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okuduğum bloglar