25.5.14

Yeni oyun eleştirisi-Superbia-Oynaması zor,eğlencesi bol oyun




Merhaba benim canım blog izleyicilerim.Bu gün uzun zamandan sonra yine bir oyun eleştirisi ile karşınızdayım.Bu kez oyun eleştirisi Superbia isimli bir oyun hakkında.Bu oyun çok güzel,ama bir o kadar da zayıf çalışan bir oyun.Zayıf derken ne demek istediğimi anlatayım.Yani bu oyunu oynarken çok sinirlene bilirsiniz.Çünkü bu oyun çok yavaş çalışıyor.Hem de tam ekran yapıldığında bir felaket.Yani tam ekran yapıp da bir yere gitmek isterseniz,oyun donuyor.Neyse,zaten kendiniz oynayıp göreceksiniz.




Bu oyun çok eğlenceli bir yaşam oyunudur.Her kız ve erkeğin oynamak isteyeceği türden,boş vakitleri geçirmek için vazgeçilmez.İşte bu oyun böyle bir oyun.Bu oyunu beğeniyorum.Ama yavaş çalıştığından bir süredir girmiyorum.Hem okul yüzünden boş vaktim de olmuyor.

Gelelim oyunun kurallarına ve neler yapa bildiğimize.Oyunun kuralları basit.Paramız yettiği eşya ve ya giysileri ala biliyoruz.Oyunu oynadıkça bize verilen görevleri yerine getirmeğe çalışıyoruz.Oyunda her tür mevzuya göre görev var.Genel görevler,dondurma fabrikası görevleri ve hayvan bakımı görevleri.Bu görevleri yapa bildiğimiz kadarıyla yerine getirmeğe çalışıyoruz.

Superbia'da nasıl oynandığı ve oynama kuralları açık sayın izleyicilerim.Benim söylemek istediğim bu kadar.Girip bakarsınız.Zaten siz kendiniz oyunda nasıl oynanması gerektiğini anlayacaksınızdır.İyi günler. :)

Alida Marmaris


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okuduğum bloglar