30.5.14

Patron mutlu son istiyor-Arkadaşım hoş geldin oyuncularından kahkaha dolu bir film

 Merhaba arkadaşlar.Bu gün Arkadaşım hoş geldin programının oyuncuları Ezgi Mola ve Tolga Çeviğin oynadığı bir filmin,Patron mutlu son istiyor'un eleştirisini yapacağım.Aslında bu filmi çok önceden izlemiştim ama bir türlü eleştirisini yapacak zaman bulamamıştım.









Patron mutlu son istiyor yukarıda da yazdığım gibi Arkadaşım hoş geldin programının oyuncuları Ezgi Mola ve Tolga Çeviğin oynadığı kahkaha dolu bir film.Patron mutlu son istiyor, baş rol oyuncuları Sinan ve Eylülün aşkını konu alıyor.Şöyle ki,Sinan bir senarist ve patronu ondan sonu mutlu biten,komik bir senaryo yazmasını istiyor.Sinan da senaryoyu yazmak üzere Kabadokyaya gider.Orada Eylülü görür ve ona aşık olur.Fakat Eylülün sevgilisi vardır.Eylülün sevgilisi Faruk,Eylüle evlenme teklif eder.

Diğer taraftan Sinanın başka sorunları da vardır.Senaryosu için daha bir konu bulamamıştır senaristimiz.Neredeyse tuvalette bile bilgisayarına yeni abuk sabuk senaryolar yazan Sinan,sonunda kendi hayatından yazar.Bu senaryonun da ismi Patron mutlu son istiyor olacaktı.


Bir gün Eylül gelir ve balonla gezintiye çıkma zamanının geldiğini söyler.Yüksekten korkan Sinan,kabul etmez ama sonunda Eylül onu razı etmeyi başarır ve birlikte balona binerler.

Fakat balonla gezinti zamanı bir sorun çıkar.Balonda olan biri kalp krizi geçirir.İnsanlar onu çıkarmak için uğraşır.İşte bu zaman da Eylül,balonun içinde kalır ve göğe havalanır.Sinan da onun arkasından iplere tutunarak balonda kalır.Bu komik ayrıntıyı da paylaşalım ki,Sinanın pantolonu çıkar ve donla kalır. :D

Eylül balonu kontrol etmeye çalışır.Ama Sinan onun dikkatini dağıtıyordu,özellikle de donu.Eee,kim olsa birinin,özellikle de bir erkeğin donu onun dikkatini dağıtırdı.Sonunda yere inerler,ama bu kötü bir düşüş olur.Yere toslayan ikili,düştükleri yerde çok komik zamanlar geçirirler.

Sonrası...?Sonrasına artık kendiniz bakın canım.Ben mi söyleyeyim onu da.Hıh. :)


Bu iki kişi aynı kişi,bunu biliyor muydunuz?







İşte böyle bir komik hikaye.İzlerken çok gülmüştüm.E tabi ben bütün filmi anlatmadım,neden anlatayım canım,küçük ayrıntıları da kendiniz izleyin.Duygulandığım zamanlar olmuştu filmde.Bütünüyle çok mükemmel bir film.Bence izlemelisiniz.İşte bu da benden size hediye olsun,doya doya izleyin.İyi seyirler. :D



Hoşça kalın. :)


Alida Marmaris

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okuduğum bloglar