28.6.17

Anime İncelemeleri - Ginga E Kicoff - Galaksinin bir numarası


ginga e kickoff ile ilgili görsel sonucu

Ohayoo!

Geri döndüüüm.Yeeey!Kısa oldu evet.Zaten bi ziyaret edelim demiştik,teyzemi de alıp döndük.
Aklımdaki blog yazılarını yazmaya başlıyorum hemen.Anime incelemesi ile başlıyoruz.


ginga e kickoff ile ilgili görsel sonucu

Benim o geçen yıl yaz sonlarında hazırladığım efsanevi listeyi biliyorsunuz.Aslında Ginga E Kickoff bu listede baya aşağılardaydı.Ama listede en çok izlemek istediğim animelerden biriydi kendisi.Neden?Çünkü animenin her iki sezonuna Fudanjuku ending yaptı :D

2012-2013 yıllarında vizyona giren,anime severler tarafından severek izlenen ve hala çok sevilen animelerden biri olan Ginga E Kickoff futbol konulu bir animedir.Kanosuke Uda tarafından TYO Animations'ın yaptığı animedir.2012 3 nisanda NHK BS-Premium kanalında başlamış,2013 26 şubatta final yapmıştır.NHK General TV'de de gösterilmiştir.Avrupada gösterime girdiğinde adı Victory Kickoff olarak değiştirilmiştir.Anime Momoyama Predators(Momoyama Yırtıcıları) adlı futbol takımından bahsetmektedir.Animenin opening'ini Knotlamp(Knotlamp-Across My World),ending'lerini ise Fudanjuku(1.sezon-Ame Tokidoki Hare Nochi Niji,2.sezon-Jinsei Wahaha!) yapmıştır. 


ginga e kickoff ile ilgili görsel sonucu

Şu anda eğlenerek futbol oynayan kaç kişi var?Futboldan büyük paralar kazanılıyor,insanlar bahisler yapıyor,ama futbol oynayanlar eğleniyor mu?Hayır,eminim çoğu insan sadece para için yapıyordur.
Fakat bu anime,futbolun ne kadar eğlenceli olduğunu gösteriyor.Gerçek futbolu gösteriyor.Futbolun güzelliğini gözler önüne seriyor.Bu animedeki çocuklar,futbolu içten seven çocuklar.
Momoyama Predators adlı futbol takımı,futbolu eğlenerek oynayan ve galaksinin bir numarası olmayı hedefleyen bir futbol takımı.
Karakterlerin kendi özellikleri,ayrı ayrı iyi yanları,müthiş yetenekleri vardı.Hepsinin tanıtılışı,hepsinin kendini göstermesi,gerçekten eğlenerek izlenebilecek ve futbolu sevdirecek bir animeydi.


ginga e kickoff ile ilgili görsel sonucu

Takım kaptanı,yüksek sesli Outa Shou,takımın tartışmasız en iyileri ve her biri bir birinden garip olan Furuya üçüzleri,başka deyişle Üçüz Şeytanlar,takımın güçlü kız oyuncusu Takatou Erika,takımın liberosu ve bitirici oyuncusu,sevimli Saionji Reika,futbol dahisi Aoto Gonzales Takuma,kaleci Sugiyama Tagi,hepsi birlikte Momoyama Predators ve hepsi ayrı ayrı harika.
Benim favorim Aoto ve Furuyalar.
Onun dışında animenin opening'i çok güzeldi.Knotlamp da Teichiku ile çalışıyor bu arada :D
Bu anime çok güzel.Harika.Müthiş.İzleyin.Kesinlikle izlemelisiniz.
Bu anime bana futbolun ne kadar güzel olduğunu gösterdi.Futbolu eğlenerek oynamak gerektiğini gösterdi.Ayrıca komik,güldüren bir animeydi.İzlemeniz gereken bir anime.
Başka yazılarda görüşmek üzere!
Jaa ne minna! ^_^
Knotlamp - Across My World (opening,bayılıyorum kendisine)
Fudanjuku - Ame Tokidoki Hare Nochi Niji (ending 1)
Fudanjuku - Jinsei Wahaha! (ending 2)
Logo Design by FlamingText.com

4 yorum:

  1. Küçükken ay savaşçısına hastaydım ☺

    YanıtlaSil
  2. listeye aldım tımams. nası yetişcez bu animelere yiaa :)

    YanıtlaSil

Okuduğum bloglar