2.4.17

Ve nisan ayı gelir ~

nisan ayı ile ilgili görsel sonucu


Selam!

Zaman ne çabuk geçiyor değil mi?Mart çoktan bitti,nisan ayı geldi bile.Hem de nasıl geldi,kasvetli kasvetli böyle.Burada yağmur var.Kasvetli bir hava.Tam çay içerek kitap okumalık,müzik dinlemelik.


Pazar günüü.Ödev yaptım,bir hafta uzak kaldığım okula kavuşmama az kaldı.Sanırım yarın da evde olacağım ama sonrası okul diye düşünüyorum.Sınavlarım var ve heyecanlıyım,fakaaat,sonunda suçiçeği maceram da bitiyor.
Mayıs,yıl içinde en çok sevdiğim aylardan ve doğum günüm olan ay.Bir an önce gelsin istiyorum,bu yüzden nisanı muhtemelen bitmesini bekleyerek geçireceğim.
Bir kaç müzik grubu hakkında bahsetmek istediğim bir kaç şey de vaaar tabiii:



İlk konumuz Vipera.Vipera'nın,yeni üyelerden sonra yeni bir çıkış yaptığını,yani esas çıkışlarını yapmayı planladıklarını sanırım daha önce söylememiştim.Ama İchiru'nun katılmasından sonra grup esas çıkışlarını yapmaya hazırlanıyor.Vipera'nın 2016 sonundan beri beklediğim yeni şarkısı 'Tsukika Chomei'(bu tür bir şey sanırım) için fragman videosu yayımlandı.7 haziranda resmi olarak satışa sunulacak olan tekli,Vipera'nın esas çıkış şarkısı olacak.Sunu da söyleyeyim ki, Vipera 2013'de ilk performanslarına başlamış dansou ve hristiyan konsepti karışımı j-pop grubudur.(tanıtım yazımın linkini buraya ekliyorum)
Açıkçası,Tskukia Chomei'yi uzun zamandır bekliyordum.Geçen yılın sonlarına doğruydu,yeni bir single ile ilgili haber gelmişti.Sonunda fragman videosu da geldi.Simdi daha da heyecanlandım.
Fragman videosunu izledim ve sunu söyleyebilirim ki, yeni mv,yeni şarkı Vipera'nın her zamanki tarzında.Yine güzel bir şarki,ve Vipera'nın garip ve karanlık tarzında.Ayrıca,bu mv'nin öncekilerden kalite konusunda biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Beğendim,iyi şanslar Vipera!
Vipera tanıtım yazım
Vipera - Tsukika Chomei


famm'in ile ilgili görsel sonucu

İkinci olarak,Famm'in.Famm'in'den,son 'bu aralar ne dinliyorum' yazımda bahsetmiştim.Daha önce tanıttığım Faky,Femm(ayni yazıda Femm'den de bahsettim) ve solo sanatçi Yupp'in'in kombinasyonundan oluşuyor.Ve yeni şarkıları,Animus için mv yayımlandı!Yeni tekli 'Animus',Dazed işbirliği ile yapıldı ve inanılmaz!Yani bence inanılmaz.
Circle'dan biraz farklı bir şarkı olmuş ve ben bayıldım.Çok çok sevdim.Kızlarin kostümleri falan her şey harikaydı.Lil Fang'e bayıldım,Mikako'nun saçı efsaneydi.Akina'yi çok sevdim,Anna'nın örgülerini,Yupp'in'i,LuLa ve RiRi'yi,hepsini çok sevdim.Animus'u dinleyin.
Famm'in - Animus

Bir de,bu aralar çok dinlediğim j-pop ve k-pop şarkıları yazısı yazmak istiyorum.Ya da yeni bir çok sevdiğim j-pop ve k-pop şarkıları yazısı hazırlayacağım.Ne dersiniz?
.Mutlu haftasonları herkese!
Başka yazılarda görüşmek üzere!
Jaa ne minna! ^_^
Logo Design by FlamingText.com

2 yorum:

  1. Havadan danışma Aysel. Neçə gündür ruhum sıxılırdı baxdıqca:( Amma bu gün günəş göstərdi gül üzünü şükür. Ad gününü də indidən təbrik edirəm. Neçə gözəl, bol bloq yazılı günlərə inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hə,nəhayət havalar isinir deyəsən.İsinsin artıq həsrət qalmışıq.
      Çox təşəkkürlər :)
      İnşallah,sevgilər ~~~

      Sil

Okuduğum bloglar