20.2.17

AAA Way of Glory 2016 Document Clip tepkilerim

AAA Way of glory ile ilgili görsel sonucu



Herkese merhaba!

AAA Way of Glory albümünün Way of Glory şarkısı için klip yayımlandı AAA.Bayılarak izledim.Şimdi Blue Things'te yazısını hazırlıyoruum.



Eğer son yazılarımı okuduysanız,AAA delisi olduğumu biliyorsunuzdur.


AAA Way of glory ile ilgili görsel sonucu

AAA(Triple A diye okunuyor,açılımı Attack All Around) 2005 çıkışlı bir karma j-pop grubu.Yedi üyeden oluşuyordu,fakat martta kız üyelerden Chiaki ayrılacak.Magic şarkısı ile dikkatimi çeken ve birden bire Fudanjuku'dan sonra en sevdiğim müzik grubu seviyesine yükselen müthiş bir müzik grubu.

Grup Naoya,Misako,Chiaki,Shuta,Sky-hi(Hidaka Mitsuhiro),Nissy(Nikijima Takahiro) ve Shinjiro'dan oluşuyor.Benim en sevdiğim üye en küçük üye olan Shinjiro.Her ne kadar ilk Magic'i dinleyerek sevsem de en sevdiğim şarkılar 'Part it up'dır.


AAA Way of glory ile ilgili görsel sonucu

AAA'in yeni albümü 'Way of Glory' 22 şubatta Japonyada satışa sunulacak ve sevgili avex trax bu gün biz hayranlar için albümün Way of Glory şarkısının klibini yayımladı.Çok sevdim.Konserlerin görüntülerinden yapılmış klip,aynı zamanda üyelerin komik ve tatlı anlarını gösteren bir video.Yüzümde kocaman bir gülümsemeyle izledim.

Grubun babasııı :)


Naoya çok tatlıydı,öncelikle.Aslında ne zaman onun hakkında düşünsem aklıma herkesi koruyan bir baba geliyor.Grubun lideri ve en büyük üyesi olan Urata Naoya,grubun babası,onları koruyan büyük kalpli bir adam,ne zaman onu görsem aklıma babam geliyor.Klipte çoook ponçik olduğu bölümler var ki,adamın 34 yaşında olduğunu bir anlık unuttum dedim bu nasıl bir gençlik,bu nasıl genç bir ruh.Pekala harikaydı.

Grubumuzun kızları ^_^



Misakoo!Nasıl bir tatlılık!O ve Chiaki,ama özellikle Chiaki.Çok tatlışlaaar.Çok ponçikleer.
Naoya ve Misako'yu yakıştıran bir tek ben olamam değil mi?

Müthiş adam :)

Shuta!Shuta'nın sesi,görünüşü,her şeyi...Adam müthiş yahu.Bir de Shuta gülümsemesi diye bir şey var ki, beni deli ediyor.

Pon-çik! ^_^


Sky-hi!Grubun rapper'ı,aynı zamanda insan olduğuna şüphe ettiğim üyesidir.Aslında doğum adı Hidaka Mitsuhiro fakat sahne adı Sky-Hi.Sky-Hi adı ile şarkı çıkarıyor ki, dinlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

Nissssssy :)



Nissy yaa!Onun da gerçek adı Nakajima Takahiro,Nissy adını kullanıyor.Gülümsemesi ile adeta meleğe çevrilen bir üye.Çok seviyorum.

Bu kadar mükemmel olma ^_^

Atae Shinjiro.Evet,insan olmadığına eminim.İnsan olamaz.Jungkook ve o insan olamaz.Adeta j-pop'taki Jungkook benim için.Kendisine bayılıyor,aynı zamanda nefret ediyorum.Buradan ona söylemesini istiyorum,mükemmel olmayı hemen kessin!


AAA Way of glory ile ilgili görsel sonucu

Kısacası,çok diyecek bir şey yok.Ben Way of Glory'e bayıldım.Şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum.O zaman daha çok konuşmuyorum ve sizi hemen m/v'yi izlemeye davet ediyorum.
Keyifli izlemeleer :)
İzleyin,izletin.
Başka yazılarda görüşmek üzere!
Jaa ne minna! ^_^
AAA - Way of Glory 2016 Document Clip
Logo Design by FlamingText.com

12 yorum:

  1. bugün avex'in sayfasında taze, taze görmüşken yeni eklenen videolarda +1 ibaresini. merakla açmıştım bir de ne göreyim AAA'nın! Biliyorsun Aysel, bu grubu bir nevi sayende keşfetmiştim, Magic'e öyle böyle takmamıştım o gün, gece üçe kadar dinledim, düşün. (Riv, işin cıvkını çıkarır.) fakat sevdiğim bir müzik oldu mu da bıkana kadar dinleyenlerdendim. Way of Glory o kadar hoştu ki, bir de hafif nostaljimsi olduğundan insanın klibi seyrederken sarılası geliyordu. İçim içime sığmamıştı o an. Bu grubun yeri ayrı ben de, sayende keşfettiğim için. :3 hatta şimdi senin adadığın mimleri yapıyordum, yazının sonunda way of glory'i ekleyecektim, tüm gün dinlediğimden, sonra yazını görmemle tıpkı dün BTS için bloğunu işgal ettiğim anki duyguyu yaşadım. yaaa mutlu oldum ama, mutluluğumun haddi hesabı yok. Klipten sahneler almanı çok seviyorum. :3
    öte yandan grubun ayrılış haberiyle içim yanmadı değil. Magic'in havadisiyle ufacık ilave etmiş, çıtlatmıştın. nasıl üzülmüştüm. bir de oldukça eski bir grupmuş, kaç sene birlikte çalışmışlar diye içim yanmıştı o an. :( 2017 gruplara yaramadı, bol, bol yeni albüm getirdi ama gruplara yaramadı. daha ayrılık haberi olmaz umarım bu sene içerisinde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. River ne ponçiksin yaa :)
      Ben de sevdiğim bir şarkı oldu mu işin cıvkını çıkarana kadar dinliyorum.Bir de şöyle bir şey oluyor ki, ben eğer o şarkıyı dinlemeyi bırakırsam,uzun süre dinlemezsem tekrar dinlediğimde ilk dinlediğim zamanlardaki hislerimi geçirir,onları hatırlayıp gülümserim.Müthiş bir hiss ayrıca bana çok oluyor.Özellikle yaz aylarında dinlediğim müzikleri uzun süre sonra tekrar dinleyince içim bir hoş oluyor.
      Way of Glory'e bayılıyoruum :) Klipten sahne alma işini bundan sonra her tepki yazımda kullanacağım.Bu araa ben de çok üzülüyorum yaa,ayrılmasın kimse lütfeen.O kadar uzun süre kalıyorlar,bir de ayrılınca her şey birden tepe taklak oluyor hayranlar için.
      Yaramadı aynen,gruplara yaramadı.
      Neyse,yeni yazımı bekle.Çok sevdiğim hint dizileri hakkında,hint dizisi sever misin River? ^_^

      Sil
  2. Konuyu okudum ama hiç bir şey anlamadım:). Yanlış anlamayın bu benim ilgimden kaynaklanıyor. Size tek tavsiyem yazılar biraz daha okunaklı olabilir:)...

    YanıtlaSil
  3. merhabalar, blogları gezerken buldum bu güzel blogu ve hemen takibe aldım... bende beklerim

    wwww.soslubadem.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar!Çok teşekkürler :) Hemen blogunuza gidiyorum.

      Sil
  4. Canımmmmmm.Senin blogunda gezinmek çok hoşuma gidiyor doğrusu..:))

    YanıtlaSil
  5. sayende ısındım senin müziklere vidyolara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman sana kucak dolusu teşekkür bana da aferin ^_^

      Sil
  6. Hiç alakası yok ama ilk fotoda ki gözlüklü kardeşi kpop da block b diye bir grup var oradan zico 'a benzettim :D
    Hem sevip hem nefret mi ediyorsun , hahhaha , bende yüzü güzel olan erkeklerden nefret ediyorum yani bir kendinize gelin benden nasıl daha güzel olursunuz , hahahha :D
    Şarkı çok güzel ya sevdim , konser alanlarında ki köprü tarzı şey ne güzel öyle
    bişey diycem birde jpop da biri grubdan ayrılınca ne sakin karşılanıyor ya , hatta aylar önce haberini veriyorlar kpop da biri grubdan ayrılınca fanlar ikiye ayrılıyor grubu sevenler ve ayrılan üyeyi sevenler sonra zaten fan savaşları , o grubda birde doğrulamıyor , keşke biraz jpopu örnek alsalar ya :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Shuta'yı Zico'ya benzetmişsin evet :D Ama benziyor bence de seni suçlamıyorum.
      Shinjiro beni genelde mükemmeliği ile ödlrüdüğü için nefret ediyorum.Aynen nasıl benden güzel olabilirsiniz yani.Ben kızım siz erkek :D
      Keşke biraz örnek alsalar.J-pop'da üye ayrılmaları çok oluyor,artık alışıldı biraz da ondan.Ama ben sürekli üye ayrılmasını da sevmiyorum.

      Sil

Okuduğum bloglar