23.1.17

BTS - Wings:You never walk alone - Yeni albüm 13 şubatta


bts wings you never walk alone ile ilgili görsel sonucu

Herkese merhaba!

BTS'in comeback yapacağı ile ilgili bir bilgi vermiştim.Şubatta Wings'in eklentisi olan albümle geri dönecektiler.Ve evet,albüm hakkında ilk bilgiler açıklandı.

Şubat beni öldürüyor.Şimdiden dört şubat ayı haberi var;Happiness Rewind,BTS Wings:You never walk alone,SOLİDEMO Happiness(evet 18 şubatta SOLİDEMO Happiness adlı yeni bir tekli çıkarıyor) ve The Hoopers Shirotsumekusa.


bts fanart ile ilgili görsel sonucu
evet,yine fanartlar :D

Bighit yeni albümün,Wings'in eklentisi olan Wings:You never walk alone(türkçe çevirisi ile:Kanatlar:Asla Yalnız Yürüme) 13 şubatta resmi olarak piyasaya çıkacağını ama ön siparişlerin 25 ocaktan başlayacağını söylüyor.Biz daha Blood,Sweat and Tears'ın şokunu zor atlatmışken,yeni albüm geliyor.Yeni mv'ler,yeni teoriler ve kalp krizleri.Evet,albüm sevgililer gününden bir gün önce.Yani,erkekler eğer sevgilileri ARMY ise ne hediye alacakları hakkında çok fazla düşünmeyecekler. (:D :D :D)


bts fanart ile ilgili görsel sonucu

Çok,çok,çok ve de çok merak ediyorum.Kalp krizi geçireceğim,çok güzel olacağına eminim.Yeni saçlar,yeni mv'ler ve yeni şarkılar.Şubatı iple çekiyorum.

İnşallah yine bu albümle de büyük başarılara imza atar BTS.Yine çok güzel ödüller kazandırırız onlara.Yine çok mutlu olurlar.

O zaman yeni albüm için geri sayım başlasın!
Fighting BTS!Fighting ARMY!
Başka yazılarda görüşmek üzere!
Jaa ne minna! ^_^

2 yorum:

  1. Şubatta kaç tane grup come back yapıcak ya , hepsi aynı zamanda yapıyor :D
    neyse seni mimledim , inşallah yaparsın ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten şubat çok çekişmeli olacak,üst üste kalp krizi geçireceğim. :D
      Hemen gidip bakıyoruum ^_^

      Sil

Okuduğum bloglar