8.12.16

Fudanjuku - AKASHİ - SOULMATE Fragman videosu tepkilerim



Ah,hala şokundayım....

Bu gün,hatta bir kaç saat kadar önce Fudanjuku yeni single'ı Akashi - Soulmate'in fragman videosu Teichiku Music Channel'da yayımlandı.Bildirimi gördüm ve ben şok....


İlk tepkim şu oldu:HAYIR,HAYIR,ŞU AN BUNA HAZIR DEĞİLİM!
Bir sorum var Fudanjuku'ya...Hayranlara kalp krizi mi geçirtmeye çalışıyorsunuz?!


Şu an hislerimi anlatacak kelimeler bulamıyorum.Muhteşem,sevimli,harika,fantastik,müthiş?...Bunlar yeterli değil.Mükemmelin ötesinde bir şey olmuş yaa!

Şunu da söyleyeyim ki, Noir'dan çok daha iyi.Tam tahmin ettiğim gibi Tomodachi To Yoberu Kimi E'ye benziyor,ama ondan da defalarca güzel olmuş.


Hepsi harika,kostümler,klibin çekildiği mekan,hele üyelerin güldükleri,mutlu oldukları,bir birleri ile şakalaştıkları bölümler koyulmuş...Bir birleri ile o kadar uyum içinde görünüyorlar ki...Harika ötesi,mükemmelden çok daha mükemmel...Tam beklediğim gibi herkesin vokal bölümü var(sonunda)!Özellikle Kojiro ve Uramasa'nın vokal bölümü çok olsun istiyordum(çünkü bu single'dan sonra ayrılıyorlar) ki, beklentilerim sonuna kadar karşılandı!Uramasa ve Kojiro'nun sesini bol bol duyuyoruz.Aynı zamandaaaa,Leo'nun da sesini güzelce duyuyoruz!Sesini daha önce duymuştum ve güzel olduğunu biliyordum ama böyle yüksek kalitede ayrı şekilde duyunca güzelliği daha bir belli oldu!Ay harika ya!Kızın sesi muhteşem,Leo gruba uyum sağlamamış,grup Leo'ya uyum sağlamış resmen.Hafif Kouki'nin sesini andırıyor Leo'nun sesi,biraz Renji ve Kyohei'nin sesinin karışımı gibi aynı zamanda.

Her şarkıda kendilerini geliştirmeyi,her şarkıda daha da müthiş olmayı nasıl başarıyorlar?Söyleyin banaaa!

Evet,heyecanla bekleme sancılarım başladı arkadaşlar,artık 18 ocağa kadar hayalet gibi dolaşırım.18 ocak gel artık!

Muhteşem klip,muhteşem sesler,muhteşem dans kareografisi,muhteşem şarkı,muhteşem Fudanjuku!Sizi yiyebiliyor muyuz yaa?Bu kadar tatlı,bu kadar samimi olunmaz ki ama...Sonuna kadar sizi destekleyeceğim!

O zaman,18 ocakta single'ın tam versiyonunu bekliyoruz!Harika bir şey,muhteşem bir şarkı.Her zamanki gibi mükemmel Fudanjuku!
İyi şanslar Fudanjuku!Sizi çok seviyorum!
Ganbatte Fudanjuku!Daisuki desu! ^_^
Başka yazılarda görüşmek üzere!Jaa ne minna! :)

2 yorum:

  1. ayy bak tanısalar onlar da seni çok sever kiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah tanırlar Deep'ciğim,inşallah! :)

      Sil

Okuduğum bloglar