8.12.16

Beni Ne Mutlu Eder Mimi


gülen bebek gif ile ilgili görsel sonucu

Herkese merhaba.

Bu gün Deeptone'un blogunda gördüğüm bir mimi yapıyorum.Kendisi isteyen herkesin mimi yapabileceğini söylemiş,hatta herkesi mimlemiş.Ben de şu an yapıyorum.

Beni bir çok şey mutlu ediyor aslında.Bazen internette güzel bir yazı,güzel bir şey görünce mutlu oluyorum,böyle birinin mutlu olduğunu görünce mutlu oluyorum.Sevdiğim birinin gülümsediğini görünce mutlu oluyorum.

Kitap okuyunca mutlu oluyorum en çok.Böyle güzel kitaplar,fantastik ve polisiye kitaplar,karakterlerini beğendiğim kitapları okuyunca mutlu oluyorum mesela.Sevimli kitaplar okuyunca,okudukça kendimi bulduğum kitapları okuyunca mutlu oluyorum.

Anime izleyince mutlu oluyorum ben.Mesela gün sonunda bir bölüm bile anime izleyemeyince kendime kızıyorum,sinirleniyorum.Animelerde kendimi buluyorum bazen.Japonyaya daha yakın hissediyorum sanki kendimi.Biri animelere kötü bir şey diyince,alay edince sinirleniyorum.

Müzik dinleyince mutlu oluyorum ben.Böyle sevdiğim,müziği hoşuma giden müzikleri dinledikçe mutlu oluyorum.J-pop,k-pop dinleyince,sevdiğim müzik gruplarını dinleyince mutlu oluyorum.Bazen kaybediyorum kendimi,sözlerini tekrar ediyor,deli gibi dans ediyorum dinlerken.Bazen ablam bakıyor bana gözlerini büyüterek,delisin sen diyor.

Uzun uzun seyahat edince mutlu oluyorum,uzun yolu çok seviyorum.Böyle arabayla uzaklara gitmeyi,hiç durmamayı istiyorum bazen.

Kedileri,köpekleri,fareleri,tavşanları,hayvanları görünce mutlu oluyorum.Bebekleri görünce mutlu oluyorum.Gülümseyen herhangi canlı görünce mutlu oluyorum.

Blogger'da güzel yazılar görünce de mutlu oluyorum.Güzel insanlar,güzel düşünceler görünce,güzel insanlar tanıyınca mutlu oluyorum. :)

Ben de yazıyı okuyup yapmak isteyen herkesi mimliyorum.Her kes yapsın,her kes mutlu olsun!
Hep mutlu olalım!
Başka yazılarda görüşmek üzere!

2 yorum:

  1. Mutluluğunuz daim olsun. Her nereye bakarsanız yüzünüzde gülümsemeler eksik olmasın. O gülen yüzünüze layık olan insanlarla karşılaşmanıza dilerim. Deep sayesin de tanıdım sizi memnun oldum. Biraz geç geldim kusura bakmayın. Umarım vaktim oldukça takip edebilirim. Hep mutlu olalım.
    Saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,sağ olun.Önemli değil ne kusuru,ben de sizinle tanıştığıma çok memnun oldum.İnşallah hep mutlu oluruz. :)

      Sil

Okuduğum bloglar