2.8.15

Okuduk Bitti - Julia Quinn - Öpüşünde Saklı


Gareth St. Clair ciddi bir çıkmazdadır. Ondan nefret eden babası St. Clair mülkünü ve mirasını mahvetme yolunda ilerlemektedir. Gareth'ın elindeki tek şey geçmişin sır perdesini kaldırabilecek ve geleceğin anahtarı olan eski bir aile günlüğüdür. Sorun şudur ki günlük İtalyanca kaleme alınmıştır ve genç adam bu dilde tek bir kelime dahi bilmemektedir.

Sosyete bir konuda hemfikirdir: Hyacinth Bridgerton kimselere benzememektedir. İnanılmaz derecede zeki ve açıksözlüdür. Fakat ona dair bir şey - çekici ve eziyet verici - Garet''ı nedense etkisi altına alır.

Her yıl düzenlenen Smythe-Smith Müzikali'nde ikilinin yolları kesişir. Hyacinth İtalyancası mükemmel olmasa da ona günlüğü çevirmeyi teklif eder. Fakat gizemli satırları incelerken peşine düştükleri tüm soruların cevabını birbirlerinde bulurlar. Artık hiçbir şey kusursuz tek bir öpücük kadar saf değildir

Günümüzün Jane Austen'ı.
Jill Barnett

Tam anlamıyla kusursuz bir hikâyeci.
Publishers Weekly



Bir Bridgerton kitabı daha.

Herkese merhaba!Bir kitabı daha bitirdik.Bridgerton serisinin bitimine yavaş yavaş yaklaşıyoruz.Son bir kitap kaldı ki hepsinden güzel olacağı kesin. ;)

Ah şu Hyacinth(yazarken beynim yandı abi bu nasıl isim?! :/ ) yok mu,çok sevdim ben bu kızı.Akıllı,harika.Üstelik zehir gibi ve Leydi D ile arkadaş.Daha ne beklenir. :)

Her neyse,kitabı çok sevdim.Gareth, bir küçük yanlış yaptı ama sonra hemen düzeltti.Bu arada spoiler vermek gibi olmasın ama kitabın sonu da çok ilginç bitiyor benden söylemesi. :)

Okunacak,okunmalı,okunduysa tavsiye edilmeli! :)

E,uzun lafın kısası,benden bu kadar.Daha önce yorumlayan olduğundan,lafı uzatmak istemiyorum.Görüşmek üzere! :)
Logo Design by FlamingText.com

2 yorum:

  1. sizin urası çok sıcak mıııı yaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet.Pişiyorduk burada,neyse ki biraz daha serinliyor. :)

      Sil

Okuduğum bloglar