19.11.14

Neler neler yaptım dün-Kitap yığını,sinema,McDonalds


 Salı günü çok dolu dolu geçti.Gezdim,gördüm,eğlendim.Eee,bütün bunları yapıp da,blogda paylaşmamak olmaz.Ben de geleneği yerine getirip dün yaptıklarımı paylaştım. :)




Dün sinemaya gittim.Gittim,gördüm,eğlendim.Bizim deniz kenarı parkta büyük bir yumurta bina var,onun dördüncü katında sinema var.Adını bilmiyorum,o yüzden ben de yumurta diyorum.Okuldan bilet vermişlerdi,sınıf birincilerine.Ay koltuklarım kapardı şimdi.Ben de sınıf birincisiyim de. :D

Neyse,bileti aldım,diğer sınıf birincileri ve aileleriyle deniz kenarı parka gittik.Tabi biz çabuk gitmiştik,o yüzden madem geldik biraz kitaplara bakalım dedik.Bizim Azerbaycan'da da kitap var yani,sadece o kadar pahalı ki,yanına yaklaşılmıyor.Ama en azından bildiğimiz kitapları gördük,dokunduk,kokladık,yaladık,fotoğraflarını çektik.İşte fotoğraflar:


Tess Gerritsen'in kitaplarını aradım durdum,ama bulamadım.Ben sinemadayken ablam bulmuş bile. :)


Şimşek Hırsızı'nı bile bulduk yaa. :)


Bunlar ve daha bir sürü kitaba baktık.Tabi çoğu okumadığımız kitaplar.Sherlock Holmes kitapları bile vardı.Kitapları yalamakla,koklamakla,dokunmakla bir süre gerçek kitapla temas kurmuş olduk. :)

Ondan sonra sinemaya gittik,ben ve arkadaşlarım gittik,daha büyükler dışarıda kalmalıymış.Rusçaydı film,ama komikti,fena değildi yani.Pek anlamadım ama hareketlerinden belliydi zaten ne yaptıkları.Güzel vakit geçirdim. :)

Ondan sonra bayadır gitmediğim McDonalds'a gittik.Yumurta binada da bir küçük McDonalds vardı.Özlediğim lezzetlerden yedik.Hatta patateslerden eve getirdik,ama soğuyunca bir şeye benzemiyor. :/ :)

Biz oraya film izlemek için değil,güzel vakit geçirmek için gittik.Arkadaşlarımla güzel vakit geçirdik,güldük,eğlendik.Ben ve 3 arkadaşım,kitaplara baktık,film izledik ve McDonalds'da yemek yedik.Çok güzel bir salı oldu. :)

Ha birde,perşembe günü Azerbaycan'da Park Cinema'da Açlık Oyunları Ateşi Yakalamak var,ama Rusça.Yine de ablam bir küçük afiş aldı ve fotoğrafını çekti.

Geldikten biraz sonra bastı beni okul telaşı.Aradım hemen bizimle gelmeyen bir arkadaşımı.Sınıf birincilerine vermişlerdi sadece biletleri,diğerleri okula gitti.Kıskandıklarını biliyorum ama ben  hiçbir zaman para vermeden bir yere gitmek için sınıf birincisi

olmadım.Çocukluğumdan beri bende bir göz önünde olma huyu var.Ben geride kalamam,ben yanlış olamam.Ben sadece en iyi olmaya çalışmak istiyorum.Kısaltırsak zeki,akıllı,çalışkan olmak istiyorum.Yanlış anlamayın,ben inek değilim.Sadece çalışkan biriyim.Biraz saçma oldu galiba. :D

Ama her zamanki gibi muntazam yaptığım derslerimi yetiştirdim.Yarın arkadaşımla birlikte,matematik çalışmalarını yaptık.Tam yedi çalışma,bir sayfa!İnsana imkansız geliyor ama hepsini öğlen saat tam 12'de yapmaya başlayıp okula gidene kadar-yani saat öğlen 3-e kadar-bitirdik.Hele üstüne üstlük öğretmenin verdiği ezberleri de ezberledik.Hepsini yetiştirdik yani. :)

Böylelikle hem derslerimden geri kalmadım,hem de bayadır geçirmediğim kadar harika bir salı günü geçirdim.Aferin bana!Size de mutlu ve eğlenceli günler dilerim!

İyi Günler! :)


Logo Design by FlamingText.com







 




2 yorum:

  1. amaaaaa herşey çok tatlı yaaa. yumurta ha :) şimşek hızı da varmış ha. kitaplar paalı mııı alla alla :) birinci de olurmuş daaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler,çok güzel bir gezinti oldu gerçekten de. :) Evet kitaplar da amma pahalı. :/ :)

      Sil

Okuduğum bloglar