4.11.14

Günümün bir kısmı :)


Evdeyim bu gün,hastayım diye okula gidemiyorum iki gündür.Bana da tatil gibi geldi,değişiklik yapıp akşam olmadan bir kaç blog paylaşımı okudum,yorum yazdım.Anime ve Kitap Sever isimli sevdiğim  bloğun bir kitap yorumu paylaşımı açık.Bir saattir okumaya çalışıyorum ama yoruldum galiba.Dışarıda hala sağanak yağmur var,ne yazık ki, bu güzel günde okula gidemedim.Ne güzel olurdu şimdi yağmur altında okula gitmek,dışarıda kovadan boşalır gibi yağan yağmuru dinleyerek sınıfta oturmak.Ama söz verdim kendime,bu akşam dersi soracağım,yazıp yarın gideceğim.Daha birikenleri de yazmalıyım.










Ama iyi oldu ya bir bakıma.Dediğim gibi,bir çok paylaşıma baktım.

Nerede kalmıştık?Ha,dışarıda yağmur çiseliyordu.Yağmuru severim,bir de şimşek çaksın,bayramdır benim için.Hele aynı gün okula gideyim,keyfime diyecek yok.Ama işte hastalandım,en olmadık zamanda.

Yanımda bir boş bardak var,paylaşımları okurken bir yandan da sıcak bir bardak çay içiyordum.Bardak her zamanki Tom ve Jerry resimli bardağım.Yem yeşil.Aslında yeşili sevmem ama üzerindeki çok güzeldi,Tom ve Jerry.

Neden yazıyorum bu paylaşımı,aslında bilmiyorum.Ama yazıyorum işte,insana gelir ya bir ara.Bir şey yazacağım der,en saçma cümleleri kursa da bir şeyler karalar ya,benimki de o hesap.

Az önce çıktım dışarı,bizim Jr. Crookshans'le,maalesef hala bizden korkan yavru kedi Possy(ona böyle bir isim koymuştuk) soğuktan korunmak için bir birlerine sığınmış evin verandasında durmuşlar.Possy Jr.Crookshans'e öyle bir sığınmış ki,sanırsın annesi.Kedi demişken,az önce Shemellon'un yazdığı 'Bir yazı yaz,sokak kedileri doysun' isimli yazısını okudum,çok hoş olmuştu.Hemen e-postayla kabul ettiğimi yazdım.Bakalım,n
e diyecek şimdi. :)

Bütün bunları neden yazdığımı hala bilmiyorum,ama içimden geldi.Saçma gelirse okumayın.


Günümün bir kısmını anlatmaya çalıştım. :)





Logo Design by FlamingText.com




10 yorum:

  1. geçmiş olsun canm :) bazen sadece yazıyor olmak icin yazmak inanılmaz iyi geliyor kendimden biliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. çok tatlı anlatmışsın ya. geçmiş olsun amaa iyi olmuş işte evde kalmışsın. yerim o kedileri yaa. bişi dicem baksana o tom ve cerili bardağın fotosunu koysana amaaa görmek istiyorum yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte yazacağım, 'bu yılın aksesuarları ve ilginizi çekebilecek başka cici-biciler' diye.Görürsün o zaman. :)

      Sil
  3. Hiçte saçma gelmedii. Geçmiş olsun Şimşek Leylaa. Fotoğrafların nerde Leyla blogda fotografların var mııı bakcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://seymenleyla.blogspot.com/2014/09/simsek-kz-kim.html

      İşte buradan kim olduğumu öğrenebilir ve fotoğrafımı göre bilirsin. :)


      Teşekkür ederim,senin ve başka güzel insanların sayesinde güzelleşiyor bloğum. :)

      Sil
  4. Geçmiş olsun :)

    Ben yeni keşfettim burayı ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol,işte iyleşiyorum yavaş yavaş,bende de alerji var,bir başladı mı bitmiyor. :) Keşfet keşfet,en güzelinden bilgiler vermeye çalıştım burada,sen keşfet. :)

      Sil
  5. son yazımda sen varsın ki baksana amaaaaa cuma yazıım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy,çooook tatlı olmuş kiii. :) Teşekkür ederim Deep. :D

      Sil

Okuduğum bloglar