1.7.14

Kitap Tanıtımı-Elin Hilderbrand-Güzel bir gün




Vakti geldiğinde sana destek olmak ya da rehberlik etmek için burada olamayacağım, büyük olasılıkla evleneceğin adamla asla tanışamayacağım. Evlilik yeminini etmeden önce elini tutamayacağımı düşündükçe avuçlarım sızlıyor. Yokluğumda sana rehberlik edeceğine inandığım bu defter, ikimiz için de küçük bir teselli olsun…

Jenna düğününü, ölmeden önce kendisine gelecekteki nikâh törenine dair her detaya yer verdiği bir defter bırakan annesinin isteklerine göre yapmayı planlar. O gün geldiğinde Jenna ile müstakbel eşi Stuart her şeyin yolunda gideceğini düşünseler de, aileleri düğüne gelirken karmaşık hayatlarını da beraberinde getirirler. Hal böyle olunca, düğünün yapılacağı mükemmel hafta sonu kusursuz bir fırtınaya dönüşme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Annesinin Jenna'ya yazdığı yol gösterici nasihatler, aile üyelerinin ilişkilerine de ışık tutabilecek midir?

Çok garip ve etkileyici bir kitap.Elin Hilderbrand'ın kitapları hakkında hiç bilgim yok ama bence bu kitap güzel bir kitap ve okunmaya değer.Zaten ben sizinle her zaman güzel kitaplar paylaşıyorum.Bir annenin kendi kızı için bir yardım el kitabı yazması son derece ilginç ama bir yandan da şimdinin annelerine örnek olacak nitelikte.Bence bazı anneler bu kitaptaki anneyi biraz örnek almalı,yani neden onlar da kızları için evlendikleri zaman okumaları için nasihatler veren bir günlük yapmıyorlar ki?Yani,ne belli olur belki de kızlarının evlenmesini göremezler,tabi kimseye kısmet etmem.Ama eğer böyle bir bahtsızlık olursa da kızları için böyle bir şey yapa bilirler. :)

Bence güzel bir kitap ve okunmaya da değer.Az önce de açıkladığım gibi Jenna'nın annesinin yaptığını yapa bilir anneler.Ben yapmayı düşünüyorum anne olduğumda.Bence bu çok güzel bir fikir ve kızlarının onların yolunu izlemesini isteyen anneler varsa bence onlar kızlarının neler yapmasını söyleyen bir günlük yapa bilirler.Böylece onlar rahat ederken kızlar da kendilerinin yolundan gider,bizim anneler de boşu boşuna konuşup nefeslerini tüketmemiş olurlar.Tavsiyesi benden,yapması sizden tabi.

Kitabın ilginç kurgusu ve öğretici özelliği ile okumaya değer tabi de ben okumaları için kitabı satın almaları gerektiklerini acıyla söylemek zorundayım çünkü pdf'sini maalesef bulamadım.Satın almak için tıklayın.

Kitap bilgileri
Kitap ismi:Güzel bir gün
Yazar:Elin Hilderbrand
Kategori:Roman dizisi
Yayınevi:Martı yayınları
Fiyat:13,68 TL (KDV Dahil
Ön sipariş:09.07.2014 (Haber bekleyin.)


Dikkat:Bu kitap idefix.com sitesinden alınmıştır.Kitabı satın alırken bir sorun çıkarsa bunu idefix.com sitesine bildirin.

İYİ OKUMALAR! :)

Alida Marmaris

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okuduğum bloglar