16.6.14

Yeni oyun eleştirisi-Marketland

İşte yeni oyun eleştirisi.Şimşek kız yine bir Facebook oyunu ile karşınızda.Bu oyunun ismi Marketland ve Cafeland oyunu ile aynı şirket tarafından yapıldı.Bu yüzden Cafeland oyunu ile benzer animasyonda.Bu sefer ise market işletiyoruz.Çok güzel bir oyun bence.Ben bu aralar pek girmiyorum ama çok sevdiğim bir oyundur.Dekorasyonları çok pahalı ve çok lükstür.Bence denemeğe değer. :)

 Gelelim oyun kurallarına ve oynamak için hangi tuşları kullanmanız gerektiğine.

Öncelikle müşterilerin alışveriş yapması ve para kazanmanız için stantların dolu olması gerekir.Bu yüzden her zaman stantların dolu olduğundan emin olun.Görevlerinizi de zamanında yapmaya dikkat edin.Yukarıdaki yerlerde lüks puanınız,müşterileriniz,jetonunuz,market banknotunuz ve seviyeniz vardır.Marketiniz açık olduğunda satış yapa bilirsiniz,isterseniz kapata da bilirsiniz ancak marketiniz kapalı olduğunda satış yapamazsınız.Yerleri temizlemelisiniz,temizlediğinizde size jeton verilecektir. :)

Benim söyleyeceklerim bu kadar.Gerisini oyunu oynadıkça öğrenirsiniz.Zaten kolay bir oyun.Yukarıda söylediklerimin neler olduğunu aşağıdaki fotoğrafta daha detaylı anlayacaksınız.İyi oynamalar. :)


Alida Marmaris

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Okuduğum bloglar