17.9.17

Okula Alışmak


school tumblr ile ilgili görsel sonucu

Selam dünya ben Menolly!

Of be sonunda yazabiliyorum yeni bir yazı.Bilgisayarım açtığımdan beri birikmiş yazıları okuyorum,şimdi ablalarımın abilerimin yazılarını okumadan da başlanılmaz ki.Hiçbir şeyden haberim yoktu,şimdi okudum yorum yazdım rahatladım :D


Evet,yaşıyorum,evet okul açıldı,evet her şey çok zor ama ben yaşamaya çalışıyorum.
Tamam,negatif olmasın.Cuma günü okul açılmış bulunuyor,15 eylül efendim,Azerbaycan resmi Bilik Günü.(Bilgi Günü gibisinden bir şey)

Sınıfımızı üst kata taşımaları ve öğretmenimizi değişmeleri dolayısıyla alışma sorunu yaşayacağımı zaten tahmin ediyordum ama üç ayın ne kadar çok şey değiştirebileceğini hiç hesaba katmamışım.
Evet saç rengi değiştirir gibi öğretmen değiştiriyoruz -_-
Ama aslında iyi oldu çünkü eski sınıf öğretmenini hiç mi hiç sevmiyordum,işini de yapamıyordu kadın,gerçi bu da yapıyor denemez ama.
Neyse,saçmalamayın ben.

Her şeyin değişmesi,program dahil dersler dahil herşeyin tepetaklaklığı ve belirsizliği dolayısıyla da ben bir adapte olma ve olamamaktan korkma vakasımsı bir şeyi yaşıyorum.(çok güzel açıkladım alkış) Ama alışacağım,hep böyle oluyor zaten.
Program bir zor bir zor,müfredat resmen dağ ya dağ.Kimya da var bi de bu yıl,ne yapacağım hiç bilmiyorum.(ve yıl ne olduğunu anlamadan yıl biter :D)

Siz napıyorsunuz?Okullu olanların okulu yarın itibariyle başlıyor değil mi?Ah ah derdim büyük,yarın BTS DNA klibi geliyor ve şansa bakın ki geldiği saatte ben ilk dersime giriyor olacağım.Neyse artık gelince izlerim.

Karar verdim,bundan sonra kesinlikle ders çalışma alışkanlığı edinmeliyim.Şöyle ki aslında ben ödev yapıyorum,ders de çalışıyorum ama nedense bana yeterli gelmiyor,özellikle de herşeyin zorlaştığı bu son yıllarda.
Şans dileyin ve bol bol dua edin olur mu?

Sizin de okul yılınızın güzel,başarıyla ve rahat bir şekilde,zorluğunuz olmadan geçmesini umut ediyorum,inşallah herkesin güzel bir okul yılı olur.
Logo Design by FlamingText.com

6 yorum:

  1. Ders çalışma alışkanlığı edinirsin sınav zamanları da işin oldukça kolaylaşır canım :)) Pek kolay bir iş değil ama pes etme :)
    Nasıl diyor seninkiler ♥.♥ Fighting mi? :D Yoksa Hwaiting mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol abla,pes etmeyeceğim. :)
      Fighting! ^_^

      Sil
  2. Herkes okulların açılmasıyla klavyelere yenıden dönmüş gibi 😅

    YanıtlaSil
  3. Yeni eğitim öğretim yılında başarılar! :)

    YanıtlaSil

Okuduğum bloglar