21.8.17

İşte Bütün Mesele Bu


Happy tumblr ile ilgili görsel sonucu

Hey ahali!

Kaç gündür içimde bir sıkıntı,yazı yazacağım ama yazamıyorum.Sonunda 'ama bu mim beni bekleye bekleye eskidi' dedim.Fikir kaçmasın,madem kendime ait yapayım şu mimi artık dedim.
Evet,tamamen kendi fikrim olan 'İşte Bütün Mesele Bu' mimini açıyorum!Makas verin :D
Kaç gündür çeviri yapmaktan bloga giremiyordum,girsem,yazının başına oturuyorum ama bir türlü yazamıyorum.Sonunda iki yazıyla geri dönmeye karar verdim,bir tanesi herkes için bu mim,diğeri de bundan sonra,yarın gelecek olan Fudanjuku severlere ve sevmek isteyenlere özel yazı.
(pazar sabahından not:İkemen Paradise ilk yarısını izledim de geldim,paranın gözü kör olsun,ikinci yarının performansları premium :( )


Neden tamamen orijinal,kendime ait bir mim yapmayayım ki?

İçimde çok büyük bir mim yapma isteği vardı.Mimler çok güzel değil mi?Bir birimizi tanımamız için,yeni bloglar tanımak için,iletişim için,ayrıca çok güzel cevaplar çıkabiliyor.Bazen yeni şeyler de öğrenebiliyoruz bu mimler sayesinde hem de.

Hadi blogu apartman olarak düşünelim.Ve sorulara o şekilde cevaplar verelim.Okuduğumuz bloglar üzerinden.


good day tumblr ile ilgili görsel sonucu

1)İlk olarak,bu apartmanın sahibi(bütün apartmanı tanıyan,herkesle tanışmışlığı olan,herkesle yakın olan kişi) diyebileceğiniz blogger hangisi?
Tabiiki de,kesinlikle Deeptone.Deep bu apartmanın sahibi gibi kesinlikle,hepimizi tanıyor,bizi birleştiriyor,bizimle ilgileniyor.Onun için bu apartmanın en tatlı komşusu da diyebilirim.
O ayrıca blogu ilk açtığım zamanlarda bana her türlü yardımı gösteren kişi,ablamdan sonra.Çok teşekkürler Deeptone :)
DEEP
book tumblr ile ilgili görsel sonucu



2)'Apartmanın kütüphanesi' diyebileceğiniz üç kiracı hangileri?
Bu en zor soru,kesinlikle.Çünkü o kadar çok başarılı ve iyi yazan kitap blogu var ki, seçmek çok zor.Üç tane seçmem gerekiyor okuduklarım arasından ama bu gerçekten çok ama çok zor.Neyse,bakalım,yazmadıklarım darılmasınlar.
1- Kütüphanemden Kitap Manzaraları - Bloga ilk başladığım zamanlardan beri okudum bir blog,ayrıca bulup bulabileceğim en iyi kitap blogger'ı olabilir.Kendisi harika yazar,çok başarılıdır.Güzel kitaplar için teşekkürler Benherneysemo.
2- Kitabın DNA'sı - Yeni okumaya başladığım ama çok hoşuma giden bir kitap blogu.Sanırım kendisi yeni(yanılıyor da olabilirim).Yazılarını oldukça beğeniyorum.
3- Kristal Kitap - Yine uzun zamandır takip ettiğim eski bir blog.Hatta bi ara eski kitabım için kapak da yapmıştı.(saçmalamayın tabii ki o yüzden yazmadım :D). Kendisi çok tatlı bir blogger olur.


cute tumblr ile ilgili görsel sonucu

3)Aparmanın en tatlı anneleri kimler?
Şu çocuklu bloglar çok ama çok ponçik değil mi?Benim çok hoşuma gidiyor kendileri.Kendi şirin mi şirin bebeklerinden,bebek bakmanın püf noktalarından bahsetmeleri,tavsiyeler vermeleri,ayrıca normal günlük konulardan da bahsetmeleri,en önemlisi de bir abla kadar tatlı dilli olmaları sevdiren özellikleri.Ben 2 tatlı annenin adını verebilirim.
1-Annesinin Prensesi - Tabii ki de bir numarada bu tatlı mı tatlı ablam olacak.Kendisi en bi sevdiğim blogger olur.Yazılarını okumak benim için bir zevk.Blogun en tatlı dilli,en ponçik ablalarından.Seviyorum seni unni!
2 - Eylül Annesi - Yine çok tatlı annelerden.Yeni yeni okumaya başladığım bir anne,fakat kendisi çok ponçirik.Mutlaka okuyun.



cute tumblr ile ilgili görsel sonucu

4)Söhbeti en tatlı olan 3 kiracımız?
Yine çok isim var ama ben 3 tanesini derledim.
1 - Saife-i-Saliha - Dangal'ı ondan okuduğumdan beri okumayı çok sevdiğim bloggerlar arasında Saliha abla.Sohbeti gerçekten güzeldir.Önerilerini ve yazılarını severek okuyorum.
(şimdi onu benim mimlediğim iki mimi yeni bitirdi,yine mimliyorum kendisini,bir nefes almıyorum :D)
2-Birpembesever - Pembeyi sevdiren blog :D Blogunda bolca pembe ve yüz güldüren içerik bulabilirsiniz.Boş zamanlarda okunması gereken bir numaralı bloglardan.
3- MCDRGN - En çok okuduklarımdan.Blogunun adı özellikle hoşuma gidiyor,özel hikayesi,anlamı da var bunun.(söylemeyeceğim gidin kendiniz öğrenin anlamını :D).Hoş sohbetli ablalarımdan.


cute baby tumblr ile ilgili görsel sonucu

5)'Herşeyle ilgileniyor bu kiracılar' dediğiniz(yani her konudan yazan,her şey hakkında yazan,her şey hakkında fikri olan bloggerlar) 3 kiracı?
1- Kız Kardeşler Arasında - Aslında bu iki harika,çok sevdiğim ablamı her soruya koymak gibi bir dürtü vardı bende,her cevaba yakışır bu ablalarım.Kendilerine 'blogu hayran bırakan leydiler' desem yalan olmaz herhalde.Daha yeni sayılsalar da aslında,aşırı aşırı başarılılar.Bir de,bu iki ablamı kendime ve ablama benzetmekten hiç vazgeçmiyorum.
2- Arada Saçmalamak Lazım ^.^ - Saçmalamak istediğimde girdiğim ve yazış tarzını,samimiliğini çok sevdiğim insan.Kesinlikle okunmalı,okuyun,okutun,sonra bir daha okuyun bu blogu.Çünkü çok güzel.Yakın zamanda da keşif etkinliği yaptı,katılın.
3 - Herteldenşef -  Adı gibi hertelden bir blog.Özellikle sosyal konular üzerine yazdığı yazılar çok hoşuma gidiyor.


kırmızı elma tumblr ile ilgili görsel sonucu

6)Bu apartmanın en bakımlı üç kiracısı?
Bahsedebileceğim çok makyaj blogu var.
Okumayı sevdiğim makyaj,bakım blogları var.3 tanesinin adını vereyim:
1 - Çağla Görmenoğlu - Bu ablamın blogu öncelikle.Çok hoş bir tasarımı var ve yazıları da başarılı,ürün incelemelerini okumayı seviyorum.Ayrıca mimlemeyi sevdiğim isimlerden.
2 - Bayan Kirpikk - Yine başarılı bir makyaj blogu.Yazıları çok zevkli ve okuması eğlenceli bir blog.Kesinlikle başarılı bir makyaj blogu.
3 - MakyajlıKuş Blog - Makyaj hakkında tavsiyeleri,ürün incelemeleri,blog tasarımı dahil her şeyi çok güzel olan bu blogger da yine en bakımlılardan.


native tumblr ile ilgili görsel sonucu

7)'Önerilerine kendimden daha çok güvenirim' dediğiniz üç komşunuz?
Evet bu konuda gerçekten iddialı üç ismim var :D
1 - Öneri Makinesi - Gerçekten adı gibi bir öneri makinesı.Bir çok önerisini not ediyorum ve çok hoşuma gidiyorlar.Kendisi benden çok okuyor,izliyor,dinliyor,yapıyor,yazıyor.Onun önerilerine kendimden çok güvenirim.Siz de güvenin.
2 - Seyhan'dan Hayata Dair Güzellikler - İzlediği,okuduğu,yazdığı şeyler hakkındaki yorumları olsun,onları anlatırkenki eğlendirici tarzı olsun,en eski okuduklarımdan Seyhan abla kesinlikle çok güzel yazıyor.Onu çok seviyorum ve hep okuyorum.
3 - Maydanoz - Çok düşündüm ve üçlüye bu yeni okumaya başladığım ama yazım tarzını ve kendisini çok sevdiğim Maydanoz'u eklemeye karar verdim.Onun önerilerini okuyun,seveceksiniz.


coffee tumblr ile ilgili görsel sonucu

8)'Öykü dinlemeye,kahve içmeye giderim' dediğiniz yedi komşunuz?
Öyküleri bir harika olan o kadar çok blog var ki.Bunların başında Deep geliyor ama onu zaten ilk soruya ekledim :D Hadi benim yedi öykücüme bakalım:
(çaktırmayın üç olacaktı sonra artınca yedi yaptım :D)
(sadece öyküler değil aynı zamanda,farklı psikolojik ve sosyal konular hakkında düşündürücü yazı yazanları da ekledim,öyle yazılar okumayı ve yazmayı deli gibi severim)
1 - Defne'nin Masalı - Bu aralar yazmıyor sanırım ama,en güzellerini yazar kendisi.Böyle güzel,okunaklı,hızla okunan,çok harika yazılar yazar.
2 - Levla'nın Not Defteri - Kısa ama öz,düşündürücü ve gerçekten bir an yüz gülümseten farklı yazıları var.Kesinlikle öykü,sosyal konularda iyi.
3 - Hikaye Kalpli Kadın - Her ne kadar sadece öykü yazmasa da yazdığı öykü/sosyal konulu yazıları okumak inanılmaz zevkli.Bu blogu okuyun.
4 - Biz Kimiz Kadınız - Yine sadece öykü yazmayan ama o türde çok güzel yazılar çıkaran bir blogger.Okuyun,valla okuyun.Küserim size.
5 - Keyaki'nin Defteri - Yazılara koyduğu görseller,okuduğumda düşündüren yazılar,gerçekten hoş bir blog,herşeyiyle.Adı bile güzel yaa.Onu okuyun,gidin okuyun.Yeni farkettim hiç yorum yapmamışım kendisine,en kısa zamanda yorum yapayım ben.
6 - Sonsuza Dek Mutlu - Blogun adı gibi,yazdıkları yazıları okuyun ve sonsuza dek mutlu olun.Kısa ama gerçekten hayran bırakan,düşündüren yazıları var.
7 - Bir Küçük Elif Meselesi - Bu aralar nerede olduğunu bilmediğim ama öykü diyince aklıma gelen ilk bloglardan.Harikadır kendisi.
Bir de,Bir Yıldızın Hikayesi  adlı blogun Beklenmedik Yanlızlık adlı öykü serisi var. Kesinlikle o da çok harika okunmalı.
(bak 7 oldu tek oldu yaa :/)


newbie tumblr ile ilgili görsel sonucu

9)Yeni taşınsa da,çok samimi olan ve alıştığınız üç komşunuz?
1 - Gökyüzünde Bir Hanım - Çok samimi olan ve gerçekten daha çok okunması gereken bir blog.Gidin ve hemen şimdi okuyun.Daha yeni ama ben yazılarını çok beğeniyorum.
2 - Tarih Kovanı - Murat Abi(size Murat abi diyebilir miyim?) tarih konusunu sizlere sevdirecek.Gidin ve tarih nasıl anlatılırmış görün. :)
3 - Bir Yıldızın Hikayesi - Farklı ve güzel yazıları var,kısa ve öz,eğlenceli.Okunması gerekenlerden.

10)Bu apartmanın en doğal 3 kiracısı?
Doğal derken,yani doğal,sağlıklı hayat yaşıyan ve bu konuda yazılar yazanlardan bahsediyorum.Yani sağlıklı yaşam konulu bloglar.
1 - Bol Kahveli - 'Ne alakaa?' dediğinizi duyar gibiyim.Aslında hoş sohbetliler arasında koyacaktım da olmadı.Ben de 'bu ablam sağlıklı yazılar yazıyor' diyerek buraya koydum.Gidin ve okuyun :)
2 - Huzur Heryerde - Sadece sağlık konulu yazılar yazmaması ile birlikte,eğlenceli yazıları da hoşuma giden bir kiracımız.Geçen bir salatalık yazısı yazmıştı o çok güzeldi ya.
3 - Bilinçli ve Mutlu Bir Hayat İçin - İşte bu blog,tam bir sağlık blogu.Gidin ve nasıl doğal yaşanır öğrenin.


keep calm watch anime ile ilgili görsel sonucu

11)Anime delisi olan iki komşun?
Bu da biraz zor cevaplayacağım bir soru çünkü anime ve anime konulu blogları çok severim.Animeye bayılan biri olarak bir sürü güzel anime yorumu yazan blog biliyorum,ama iki tanesi diyince biraz zor oluyor ayırmak :/
1 - Anime ve Kitap Sever - Çok okuyamamakla birlikte(özellikle bu bir kaç gündür bloga girmemem dolayısıyla,neden bilmiyorum) son olaylardan haberim yok ama harika bir anime blogu kendisi.Gidin ve bol bol okuyun.
2 - Mürekkep İzleri - Aslında son soruya ekleyecektim ama,sonra buraya karar verdim.Aslında River en sevdiklerimden,en sevdiğim bloggerlardan.Ben ulaşamıyorum,ulaşan varsa bloga dönmesini söylesin.Özledim kendisini :(


12) Son olarak,kendine en çok benzettiğin ve koşulsuz şartsız en sevdiklerinden olan üç komşun?
Kendime benzettiğim üç blogu yazdım,bana benzeyen üç ablamı.En sevdiklerim:
1 - Gökyüzündeki Yıldız - Sponsorunu kendim yaptığım canım dostum Mervenur unni'min blogu,kendime benzettiğim komşum listesinde 1 numara kesinlikle.Canım benim yaaa ^_^
2 - Aydaki Fangirl - Bir insan bir insana bu kadar benzeyemez :D Cidden çoğu,ama gerçekten çoğu ilgi alanımız aynı.Hoopers olsun,Fudanjuku olsun,LP olsun,jpop olsun kpop olsun bir sürü ilgi alanımız aynı.Hatta benim ikizim diyebilirim,seviyorum seni Sena :D
3 - Dream High Happy Day - Nana,okumayı en çok sevdiğim blogger'lardan,ayrıca benim gibi azeri.K-drama yazarı ve yazıları dolayısıyla,ilgi alanları dolayısıyla kendime aşırı benzettiğim ve önerilerini sevdiğim ablam.Yazmaya devam et Nana,harikasın!

Bu da benim bu apartmanda önerdiklerim ve sevdiklerim.Gidin bunları ziyaret edin,şöyle bir tıklatın kapılarını,severseniz de her gün kahve içmeye gidin.Sonra aşağıda apartmanın önünde çekirdekle sohbet edin bu insanlarla.
Bloglara reklam yapan bir mimdi bu da :D
Blog,gerçekten süper bir yer.Samimi,eğlenceli,dostcanlısı,kalbi temiz insanlarla dolu bir yer.Bir birimize hep böyle sahip çıkıp,hep böyle sevelim olur mu?Beni de hep küçük kız kardeşiniz olarak sevin olur mu?
Cevaplarımda tavsiye ettiğim sürüyle bloga bakmayanın ve yorum yazmayanın burnu aksın diyerek beddua ediyorum buradan son olarak :D
Ekleyemediğim ama okuduğum bloglardan buradan özür diliyorum.Sizi de çok seviyorum,sizi de okumak harika,ama 12 soruya ekleyebildiğim bu.
Gelelim mimlediklerime:
Deeptone
Aydaki Fangirl
Gökyüzünde Bir Hanım
Dream High Happy Day
Kütüphanemden Kitap Manzaraları
Kitabın DNA'sı
Kristal Kitap
Annesinin Prensesi
Eylül Annesi
Saife-i-Saliha
Birpembesever
MCDRGN
Kız Kardeşler Arasında
Arada Saçmalamak Lazım
Herteldenşef
Çağla Görmenoğlu
Bayan Kirpik
MakyajlıKuş Blog
Öneri Makinesi
Seyhan'dan Hayata Dair Güzellikler
Maydanoz
Levla'nın Not Defteri
Hikaye Kalpli Kadın
Biz Kimiz Kadınız
Keyaki'nin Defteri
Sonsuza Dek Mutlu
Bir Küçük Elif Meselesi
Gökyüzündeki Yıldız
Tarih Kovanı
Bir Yıldızın Hikayesi
Anime ve Kitap Sever
Mürekkep İzleri

Vay canına cidden baya çok oldu :D Canım hayır tabii ki yazdığım tüm blogları mimlemedim :D

Sizi seviyorum blogger apartmanı :)
Başka yazılarda görüşmek üzere!
Jaa ne minna! ^_^
Logo Design by FlamingText.com

64 yorum:

  1. Canım benim çok teşekkür ederim böyle güzel bir mim hazırladığın için hepimiz için yazdıkların muhteşem:) Deep konusunda son derece haklısın hepimize yardımcı oldu sağolsun:)) Huzurlu günler diliyorum sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  2. Tatlım ya şahanesin yine :) Teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için :)

    YanıtlaSil
  3. Cok samimi icten ve kurugusu bi okadar guzel mim yapmissiniz.

    Mimleri pek sevmem. Ancsk okumaya başlayınca sıkılmadim hepsini okudum yani.)

    Elinize sağlık güzel mim olmuş. Bende karşılık yapmak isterdim ancak Tarih paylasimlari yapmam hasebiyle okuyuclarimda buyuk eksilme olacaktir. Bloga zarar vermesinden dolayi yapamicam malesef ancsk yapan arkadaslari zevkke takip edebilirim..

    YanıtlaSil
  4. Vay canına! o_o Ne güzel bir mim ve ne güzel bir blogger benzetmesi! Kalpten kutluyorum seni! ^_^ Çok teşekkür ederim, beni duygulandırdın..:) Senin deyiminle blog apartmanı, iyi ki var! ;) O halde yuppiii, komşuluk! ^_^ Emeğine, fikrine sağlık sevgili komşum! ;) Mimi uygun bulduğum özel bir zamanda yapacağım inşAllah. ^_^ Bu arada senin sayende yeni komşular tanıdım, haberin olsun! ;) Tekrardan çok teşekkür ederim! ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim,rica ederim,rica ederiiim :) Seviyorum sizleri ^_^

      Sil
  5. Ne kadarr tatlı ve samimi aynı zamanda da içten bir mim olmuş Ayselciğim. Ellerine sağlık! En yakın zamanda yapmak dileğiyle bu mimi öyleyse. :) Teşekkür ederiimm.^-^

    YanıtlaSil
  6. Yaaa harika bir yazı olmuş amaa :) çok teşekkür ederimm sizee :) :) :) kocaman hemde :)

    YanıtlaSil
  7. Yaaa bu çok eğelneceli ve değişik bir mim olmuş cidden bayıldımm😀😍 beni hiçç eksik etmezz benim kuzumm😘😘 kendimi apartmanda görmekten mutluluk duydum ee her zaman ki gibi mimlenmişim çokk sevindim ya 💜💜 kocaman öpüyorumm apartmanın gülüüü😀😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni nasıl eksik edebilirim kii ^_^ Kkkk apartmanın gülü kkk utandım :D Sevgileeer,öpücükleeer ^_^

      Sil
  8. Çok eğlenceli, güzel bir Mim olmuş. En kısa zamanda listemi ve araştırmamı tamamlayıp Mim sorularını cevaplayacağım. Teşekkürler beni de Mim`lediğin için ^.^

    YanıtlaSil
  9. Bloğa yeni döndüğüm için sayıları farklı olabilir ama en kısa sürede yapmaya çalışacağım :)

    YanıtlaSil
  10. Tanıdığım ve tanımadığım blogları bir araya getiren harika bir mim olmuş :) Emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel bir mim olmuş, yeni bloglar kesfetmemizi kolaylaştırır 😁

    YanıtlaSil
  12. Öncelikle mimlediğin için çok teşekkürler :). Harika bir mim fikri, eline fikrine sağlık :). Süper seçimler de yapmışsın. İlk soruyu görünce benim de aklıma deeptone geldi mesela :).

    Ya benim için yazdıklarını okuyunca hem utandım hem çokk mutlu oldum. Ne kadar teşekkür etsem az çok güzel şeyler yazmışsın, çok tatlısın :).

    Ben bu mimi yapamam gibi, normalde mimlendiğim her mimi yapmaya çalışırım ama bu çok zor :(. Bu sefer özür dileyerek pas geçiyorum :(.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim.Çok tatlısınız kii.
      Yapamasanız da önemli değil,okuduğunuz için mutluyum. :)

      Sil
  13. Ben bile kendimi unutmuşken nasıl da güzel bahsetmişsin :) Çok teşekkür ederimmm...

    YanıtlaSil
  14. Değişik bir mim olmuş. Yeni blogları öğrenmiş oldum sayenizde.

    YanıtlaSil
  15. Haha ay cok utandmmm :) cok güzel bir mim olmus. Ben senin gibi yapamayabilirim. Soru atlama hakkim varmii 😁 ay bizde seni cok seviyoruz minik blogger ablamiizzzzzzz 😘💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl istersen unni'm ^_^ Çok tatlısıın kiiii çok seviyorum ben seni:D

      Sil
  16. aman allahım :) okudugum ve keyıf aldıgım tek mim diyebilirim :) bütün mimleri geride bıraktın bana inan.:) evet sadece adım hoş sohbetli ama konularıma şöyle bir bakınca gercekten de dedıgın kadar varmış:) canımsın teşekkür ederim:) en kısa zamanda bende sorularına cevap verecegım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok çok teşekkür ederim :) Merakla bekliyorum ^_^

      Sil
  17. Ben de yorum yapmıştım ama yorumum görünmüyor maalesef. :/

    YanıtlaSil
  18. heeeey ya sen gittikçe daha da güzel şeyler yazıyorsun yaaa. allam bu yazın mükemmel senin yaaaa. vallahi bayıldım tüm sölediklerine :) mimi yapcam tabikide :) bi de senin yorumlaşmalarda görmüştüm yeni arkadaşı bugün. mervenur di mi. okumuştum blogunu bugün. onu da okuyalım artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa teşekkür ederiiim ^_^
      Evet Mervenur,benim canım o yaa.Okuyun bol bol :)
      Öpüyorum sarılıyorum kocamaaaan !

      Sil
    2. ben senin gibi yazamam sen benden daha iyisin

      Sil
  19. Çok kapsamlı bir mim olmuş. Bloğunu yeni keşfettim ve benim gibi bir Japonya hayranı buldum dedim. Ben biraz karıştırayım buraları. Yorumumu da şuraya bırakayım. Bol bol görüşürüz artık. Ve kesinlikle blog yazmak dünyanın en güzel uğraşlarından biri. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin,istediğin kadar karıştır.Sevgiler :)

      Sil
  20. yaaa çok teşekkür ederim çok tatlısınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim,siz daha tatlısınız :)

      Sil
  21. Çok orijinal ve neşeli bir mim ^_^ çok beğendim. Umarım ilk fırsatta yaparım. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  22. Emeğinize sağlık, güzel mim... Liste sağlam... Deep apartman sahibi gerçekten:) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  23. Sevgili Aysel'ciğim,

    O kadar doğal ve o kadar sıcak bir anlatımda bulunmuşsun ki öyle güzel tespitler ve betimlemeler yapmışsın ki seni gerçekten tebrik ediyorum. Bütün blogları birbirine kaynaştıran önemli bir iş çıkarmışsın ortaya Ne kadar büyük bir emek ve özveri ürünü aslında yaptığın şey ve bir geçmişe dayanıyor. İyi bir okur, iyi bir yazar ve iyi bir gözlemci olduğunu düşünüyorum. Bu apartmanın bir komşusu olduğum için mutluluk duyuyorum. Sana ve Deeptone böyle dostane yaklaşımlarınızdan dolayı sonsuz teşekkürler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim ve ben çok teşekkür ederim,bu apartmana kabul edildiğim ve sevgi gördüğüm için.Çok güzeliz hepimiz :)

      Sil
  24. tebrikler yine harika iş çıkardın ^_^
    sana kocamaaaaan sevgiler

    YanıtlaSil
  25. Aysel'ciğim,
    Yazını çok ama çok beğendim. Sıcacık, doğal ve dedikleri gibi ponçik. Gözlemlerine, tespitlerine birebir katılıyorum. Eline, emeğine sağlık. Bu özverili ve paylaşımcı yaklaşımında dolayı seni kutluyorum. Deeptın'u da unutmuyorum elbette. Kocaman bir teşekkür de ona gitsin. Bana hemencecik kucak açan bu şirin apartman sakinlerini seviyorum. Daha uzun bir yorum yazmıştım bu yazınla ilgili ama neden bilmem görünmedi. İnşallah bu görünür. Üçüncüyü yazacak mecalim kalmayacak sonra :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok teşekkür ederim,bu apartmanın her bir kiracısı çok çok tatlı.Hepinizi ayrı seviyorum :)

      Sil
  26. heeey bu mükemmel yazını dün koydum kii blogumaa :)

    YanıtlaSil
  27. bende apartmana taşınalı 3 ay kadar oluyor. ama hiç bir komşum ile henüz tanışma fırsatımız olmadı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deeptone'la iletişim kurun,onun yazılarını okuyun,tavsiye ettiği blogları okuyun,mutlaka siz de kaynaşırsınız.

      Sil
  28. Çok güzel bir mim. Deep konusunda kesinlikle haklısın :)

    YanıtlaSil
  29. Sevdiğimiz ve takip ettiğimiz arkadaşlarımızın olduğu güzel bir mim olmuş :) Severek okudum :)

    YanıtlaSil
  30. vau! Ən sonda öz adımı gördüyüm zaman uçdum və indi havalardayam :D Özünə bənzətdiyin blogger olmaq çox gözəl gəldi mənə. Çox təşəkkürlər həm mim üçün həm mimdə adım keçdiyi üçün. Uzun ara olub blogdan uzaq düşmüşəm deyə bu mimlə 1az blogger dostlarıma geri dönüş edərəm. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Səbirsizliklə gözləyirəm,darıxmışıq sənin üçün :)

      Sil
  31. Yazı için ellerine sağlık!-garip bir cümle mi oldu :') -
    Annesinin prensesi blogundan geldim.Blogunu yeni keşfetmiş oldum.Anime sever bir bloggera daha rastlamak çok mutlu etti.İyi bloglamalaar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniiz :)
      Ben de sizi ziyarete gidiyorum.Size de iyi bloglamalar,teşekkürler ^_^

      Sil
  32. Ayyyy Ayselll , çok tatlısın ^^ çok mutlu oldum , bana da miminde yer verdiğin için :D ve çoook teşekkür ederim beni de mimlediğin için ama inan nasıl yazıcam ben bu mim bilmiyorum :( pek insanları birbirinden ayıramam , bu seferlik beni mazur gör tamam mı , yapamıycam ama benim sağım solum belli olmaz bir ilham gelir de yaparım - inşallah :D -

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O senin tatlılığın ablam ^_^ Nasıl istersen,ama ilham gelir de yazarsan okumak için merakla bekliyor olacağım ~

      Sil

Okuduğum bloglar