17.7.17

Cennete Hoşgeldiniz! - Fudanjuku ve The Hoopers - Kira To Love



Selam dünya ben Menolly!



Fudanjuku ve Hoopers haberiyle geldim.Aslında bir süredir biliyordum ama emin olana kadar bloga yazamadım.Aslında hala tam olarak kesin değil ama yine de şarkıyı paylaşmadan rahatlayamazdım.
Fudanjuku ve Hoopers bu ay,haziran sonundan beri bir işbirliğine başladı.İkisi de başarılı dansou grupları olan iki grup ve her birine ayrı bayılıyorum.(Fudanjuku aşkımdan zaten haberiniz vardır)

her şey tamam da ben hala merak ediyorum,14 kişi sahneye nasıl sığdılar?
Hayır bir birlerine çarpmadan nasıl dans ettiler :D
Hazirandaki Sora Ni Saku Hana bittikten sonra,onların işbirliği olan İkemen Paradise 2017 başladı.Fudanjuku ve Hoopers kolobrasyonu zaten başlı başına harika bir şey ki bir de ikisi birlikte bu konserlere özel şarkı hazırlamışlar.
Haziran sonundan sanırım ağustostaki Tokyo İdol Festival'e kadar sürecek kolobrasyon konser turu İkemen Paradise 2017,geçen ayın sonunda müthiş konserlere hayranları selamladı.Hoopers severler(Hoopers aslında henüz sadece bir kaç yıllık olsa da dünyada ve Japonyada çoktan bir sürü hayran topladı) ve Fuou'lar(Fudanjuku'nun Japonya ve dünyadaki hatırı sayılır sayıda hayranı) bu konser turuna çok çok sevindiler.Heleki her ikisini çok çok sevenler topluluğundan olan ben Menolly,bu yazın harika geçeceğinden bu sefer emin oldum.
Her neyse,esas konuya gelelim.25 hazirandaki ilk konserin canlı yayını olmuştu,ama ben kaçırdım(hiç sormayın hala içimde bir yara) ve o konserde birlikte yaptıkları yeni şarkı olan Kira To Love ilk defa hayranlar karşısına sunuldu.(bu nasıl cümle lan :D) Dün o konser videosu Fudanjuku'nun çalıştığı şirket olan Teichiku'nun youtube müzik kanalında yayımlandı.Ve kesin olmamakla birlikte o şarkının bu yılın kasımında yeni tekli olarak satışa çıkacağı dedikoduları var.Bence inşallah CD olarak satışa çıkar çünkü ben bu şarkıya bayıldım ve bir klip bekliyorum.

Are You Kira Kira?
Kız seni yerim :D

Gelelim şarkı hakkında düşüncelerime.
Are You Kira Kira? :D

Mirai ve Kensui,iki grubun merkez üyesi :D
İkisinin birlikte çok güzel bir bölümü var
Gurur doluyuum :D

Beni biraz da olsa takip ediyorsanız,okuyorsanız bilirsiniz ki bu dünyadaki en sevdiğim şeylerden biri Fudanjuku :D
Cidden nasıl koyu bir Fudanjuku hayranı olduğumu biliyorsunuzdur artık herhalde.
Ve Hoopers da Fudanjuku tarafından kurulan ve Fudanjuku'nun yeni jenerasyonu olarak görülen ikinci en popüler dansou grubu.Ve ikisinin birlikte şarkı söylemesi fikri bile mükemmel.
Kira To Love,efsane olmuş.Tam düşündüğüm gibi enerjik bir şarkı olmuş.İki grubun üyelerinin sesi bir birine çok uymuş,dansı zaten süper,diğer yandan bi an hızlanan bir an yavaşlayan bir tarzı var.Şu an iki grubun da yeni üye aldığını (Fudanjuku Masaki&Sora,Hoopers Lee&Noa) düşünürsek bu hem onların performansını ve vokallerini,hem de o dördünün bu gruplara nasıl farklılık getirdiğini görmemiz için harika bir fırsat.



Şarkının en sevdiğim bölümleri Tsubasa,Light ve Leo'nun birlikte söylediği,rap yaptığı bölümlerdi.Tsubasa'nın rap yapabildiğini zaten biliyoruz ama Light ve Leo özellikle harikaydı.

bahsettiğim sahne
W Princeeeee!


Konser videosunda Kensui ve Kouki'li bir sahne vardı ki o da fantastik.Kensui Kouki'nin elini falan öptü ay içimdeki Menolly W Princeeee! diye bağırıyor.Shipper kalbim bunları kaldıramıyor :D

NOA!
Tatlı kız ama Yuhi'nin yerini dolduramaz ve doldurmayacak :(
Aynı şekilde Lee de bir Mizuki olamaz :(

Onun dışında Lee ve Noa'ya ısınamamıştım bir türlü,bu videoda özellikle Noa'nın performansı hoşuma gitti.Daha bir ısındım sanki.
Şarkının başlarında bir yerde 'Welcome to the Paradise' diye bir bölüm var ya,şu an cennetin neye benzediğini anlıyorum :D
En sevdiğim iki harika grup bir arada!Gurur doluyum!Çok mutluyuuum!
Gidin ve izleyin.Kesinlikle harika.Kesinlikle inanılmaz olmuş.
Bu yaz bu şarkıyla geçecek.
Başka yazılarda görüşmek üzere!
Jaa ne minna! ^_^
Fudanjuku&The Hoopers - キラッとL☆VE/Kira To Love (Katil ve Aşk)
Logo Design by FlamingText.com

2 yorum:

  1. Bakacağım bu iki gruba Ayseel,teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam Fudanjuku hakkında her şeye yukarıdaki Fudanjuku fotoğrafına tıklayarak ulaşabilirsin.Fudanjuku ile ilgili her türlü yazıma götürür seni.Keyifli dinlemeler :)

      Sil

Okuduğum bloglar