15.3.17

Grup Tanıtımı - Def Will - Global J-Pop Kız Müzik Grubu



Ciao!

Yine bir j-pop müzik grubu ile karşınızdayım.Umarım sıkılmadınız benim bu bitmeyen Asya sevgimden.Sıkıldıysanız,lütfen yorumlarda belirtin ki ben de müzik grubu yazılarını azaltayım.




def will ile ilgili görsel sonucu

Avex'e saygım günden güne,her yeni bir şey keşfettiğimde artıyor.Bu kadar yeteneği nasıl elinde tutabilir bir şirket?Sayayım isterseniz;AAA,Faky,Exile,E-Girls,Happiness,Flower,Dream,SOLİDEMO,Passpo,Super Girls,Cheeky Parade,GEM,Otsuka Ai,işte bu liste böyle uzayıp gidiyor.Kısacası Avex Japonyanın en esaslı şirketlerinden bence.Hangi taşın altını kaldırsam avex çıkıyor.


def will ile ilgili görsel sonucu

Evet,bu gün bahsettiğim Def Will de,Avex'in kız j-pop gruplarından bir tanesi.Global j-pop kız idol grubu.
Global,yani kızlar bütün dünyada sevilmek,bütün dünyaya yayılmak istiyorlar.Ne kadar yetenkli olduklarını düşünürsek,hakediyorlar da.


def will ile ilgili görsel sonucu

Def Will,yeni aslında.2016'nın temmuz ayında Avex'de Lovely Day adlı şarkıları yayımlansa da,esas çıkışlarını 'Winding Road' ile 2017 ocağında yaptılar,yani resmi olarak,2017'de çıkış yapmış sayılıyorlar.
Nereden başlasam ki?Kızları çok sevmemden,şarkılarına bayılmamdan yoksa yeterli ilgiyi görmedikleri için yakınmamdan mı?



Öncelikle,Def Will,'Definetly,we will'in kısaltması.Def Will,şu anki çalkantılı dünyamızda,karmaşık gerçekler karşısında başarılı olmak için mücadele eden aynı neslin kadınlarına 'canlılık ve iyimserlik' mesajı.
İlk,adı çok dikkatimi çekti.Def Will.Onlar hakkında araştırmadan anlamıştım zaten neyin kısaltması olduğunu.Ve bu kesinlikle çok hoşuma gitmişti.
Def Will,Tetsuya Kumuro tarafından yaratılmıştır.(Tıpkı Fudanjuku'nun Naoki Hanawa'sı gibi yani.)
Faky'e çok benzeyen bir grup,Def Will.Sadece Def Will daha yeni.
Ne düşündüğünüzü biliyorum.Saçmalamayın tabii ki Faky'nin eski beş kişilik haline benzettiğim için bu grubu dinlemiyorum.(aslında ilk tam da bu yüzden sevdi)
Faky'e ne kadar bayıldığımı biliyorsunuzdur.Bilmiyorsanız,sizi Faky ile ilgili yazıma yönlendireyim:
Faky tanıtım yazım
Faky benim için ne kadar mükemmelse,Def Will de o kadar mükemmel.Beş mükemmel,sert,başarılı,yetenekli ve esaslı kızın birleşimi olan ve güzel müzikler yapan bir mükemmeliyet.
(gerçekten çok anlamlı bir cümle oldu kesinlikle)



Dediğim gibi çıkış şarkıları Winding Road.Aynı zamanda bağımlısı olduğum müthiş bir şarkı.Rap bölümlerine bayılıyorum.Nakaratı da harika.Klibinden bahsetmiyorum bile,cidden çok güzel yapılmış.En azından bir gidip dinlemenizi tavsiye ediyorum.Şiddetle.
Def Will - Winding Road
14 martta en yeni şarkıları Anata to İu Ashita(You,Tomorrow/Sen,Yarın) çıktı.O da güzel ama ben Winding Road'ı daha çok seviyorum.Ama yine de güzel.
Def Will - Anata to İu Ashita (You,Tomorrow)
Bir de resmi çıkışlarından önce yayımlanmış olan Lovely Day var.O da çok güzel.
Def Will - Lovely Day



def will ile ilgili görsel sonucu
Youtube resmi kanallarında onlar hakkında bilgi alabileceğiniz bir sürü ingilizce altyazılı video var.Hatta üyelerin çok iyi bir şekilde anlatıldığı bir video da var.Bu videolara,'Cindrella Story' demişler ve üyelerin günlük yaşamından gösteriyor.İki bölümü yayımlanmış.Bakmanızı tavsiye ederim.
Faky gibi web site tasarımları harika.Gerçekten harika.(bu arada Faky'nin sosyal medya hesapları ve web sitelerini onlar hakkında yazımın sonunda bulabilirsiniz)


İlgili resim

Def Will'de en çok ne hoşuma gitti dersiniz?Kızların tatlı,sevimli haraketler yapıp sevimli sesleri ile şarkı söyleyen o her yerde görmekten bıktığım bir birinin aynı gruplardan olmamalarından başka,kızların şarkılarında rap olmasından,rap yapabilmelerinden hoşlandım.Tabii ki sadece rap değil,hepsi rap yapmıyor.Grubun beş üyesi var ve ikisi rap yapıyor.Diğerleri müthiş sesleri ile vokaller.Şarkılarda rap var ve bu benim inanılmaz hoşuma gidiyor.Cidden japonca rap harika.Ben bayılmak.
Ayrıca kızların selamlaması da harika. 'Will You?' 'Def Will!'
Bu arada grubun wikipedia'sı ya da generasia'sı yok,hatta internette onlar hakkında neredeyse hiç bilgi yok.Ama,youtube kanalları var ve videoların ingilizce altyazısı var.Tıpkı Faky gibi onlar da ingilizce konuşuyor ve anlıyorlar bu yüzden resmi web siteleri de ingilizce.Yani sorun yok.Bu yüzden mutluyum.


İlgili resim

Bir de,müzik gruplarında ve sanatçılarda(j-pop'da) en çok sinir olduğum durum olan kliplerin geç yayımlanması ya da yayımlanmaması durumu Def Will'de yok.Avex'in çoğu müzik grubunda böyle zaten.Bu yüzden mutluyum.
Faky gibi diğer j-pop idol gruplarından,diğerlerinden farklı bir grup Def Will.Faky'i hatırlatıyor ama ondan da farklı sanki.Diğerlerinden farklı sesleri,baya iyi dansları ve rapper'leri var.Ay bayılıyorum.
Kızlar dünyaya yayılmak istiyorlar ve ingilizce becerileri,dünya kültürü hakkında bilgileri var.Ayrıca hem de aralarında Portekizce,Çince ve Tayca bilenler var.Dünyadan fanlar elde edeceklerine inanıyorum.
Bence onlara bir şans vermeli.İyi şanslar kızlar.
Ben daha fazla saçmalamadan üyelere geçelim mi?

Hina


Adı:Hina
Doğum tarihi:19 şubat (evet doğum yılları yok,yani yaşlarını bilmiyoruz)
Pozisyonu:Rapper,vokal,gülücük kraliçesi
Hina,gruba avex'in Kız Vokal Seçmeleri(Girls Vocal Audition)'da 6000 kişi arasından seçilerek katılmıştır.Hina aynı zamanda Tokyo Girls Audition'un yarı finalistlerindendir.
Hina,dansa konsantre olsa da,aslında gülücük kraliçesi.
Benim düşündüklerim:
İlk dikkatimi çeken ponçirik üye.Aslında lider olduğunu düşünmüştüm ama değilmiş.(tahminlerim asla tutmuyor).Gerçekten gülücük kraliçesi,grubun en tatlılarından.Hina,şarkılarda Letty ile birlikte rap yapıyor.Sesine kesinlikle ve kesinlikle bayılıyorum.

Letty



Adı:Letty
Doğum tarihi:15 nisan
Pozisyonu:Rapper,dansçı
Letty japonca ve ingilizce ile birlikte,aynı zamanda çok iyi portekizce konuşuyor.Yani Brazilyalı.O da Hina gibi Girls Vocal Audition'da seçilmiştir.
Benim düşündüklerim:Grupta favori üyem.O kadar havalı,o kadar tatlı,o kadar harika ki.Aynı zamanda portekizce konuşması falan ay harika.Dans ve rap konusunda gerçekten iyi,özellikle rap'de.Şarkılarda onun bölümlerini bayılarak dinliyorum.
Ve evet,doğum yılları gösterilmediği için,yani daha doğrusu yaşları açıklanmadığı için grupta en küçük kim bilmiyoruz.Yani bu sefer en küçük üyeyi seçmemiş olabilirim.Yaşasın!
Letty,kesinlikle ve kesinlikle en sevdiğim!

Monna



Adı:Monna
Doğum tarihi:25 mayıs
Pozisyonu:Vokal,söz yazarı
Monna,üç dil biliyor.Japonca,İngilizce ve Çince.Grupta en iyi ingilizce konuşan üye.Aynı zamanda çok iyi gitar ve piano çalıyor.Grubun söz yazarı,şarkı sözlerini yazmakta da Monna harika.
Benim düşündüklerim:
Monna,bence grubun en yeteneklilerinden.Letty'den sonra en sevdiğim üye.Ayrıca bana en samimi görünen üyelerden bir tanesi.Monna,ayrıca grubun söz yazarı.Evet,bir çok şarkıların sözlerini Monna yazmış.Yetenekli ponçik :)

Rei



Adı:Rei
Doğum tarihi:11 eylül
Pozisyonu:Grup lideri,vokal,grubun modacısı
Rei,grupta modaya en çok hakim olan üye.Yani grubun modacısı.Ayrıca kendisi grubun lideri.Özel yeteneği ise bale.
Hina onun giymediği giysilerini giydiğini söylüyor.Dediğine göre,çok tatlılarmış.
Benim düşündüklerim:
Grubu ilk tanıdığımda nedense ilk en az sevdiğim üyeydi,sonradan alıştım.Rei,gerçekten grubun modacısı,gerçekten modaya hakim.Grubun lideri olduğunu öğrendiğimde çok şaşırdım,ben Hina ya da Monna olur sanıyordum.Ama Rei imiş.

Ayano



Adı:Ayano
Doğum tarihi:14 şubat
Pozisyonu:Vokal,grubun olgunu
Ayano'nun bir çok hobisi var,araba sürmek,seyahat etmek,fotoğrafçılık,manga okumak ve oyun oynamak.Ayano araba sürmeyi çok seviyor ve güzel bir manzara gördü mü hemen fotoğrafını çekiyor.Son zamanlarda Tayca öğreniyor.Grubun olgun kadını.
Benim düşündüklerim:
Ne söylerseniz söyleyin,Ayano bence grubun en komiği(Def Will'in Kensui'si).Üyelerin tanıtıldığı Cindrella Story'nin ilk bölümünde göreceksiniz zaten,grubun komiği.Ayrıca çok ponçik.


Ben Def Will'i çok sevdim.Gerçekten şansı hak ediyorlar.
Umarım daha da başarılı olurlar.
İyi şanslar Def Will.
Başka yazılarda görüşmek üzere! 
Jaa ne minna ^_^
Linkler:
Def Will resmi web sitesi
Def Will resmi Youtube
Def Will resmi twitter
Def Will resmi Facebook
Def Will resmi İnstagram
Logo Design by FlamingText.com

5 yorum:

Okuduğum bloglar