10.2.17

'Mim Davetiyem' bulunmakta




Herkese merhaba!

Elif'in mimine mimlediğim MCDRGN de beni kendi mimine mimlemiş.Onu da çok sevdim,teşekkür ederim.Hadi başlayalım.

Üç soru var.Ve MCDRGN hepimizin cevaplarını heyecanla bekliyormuş.

1.Sihirli bir değneğin olsa hayatında hangi anı değiştirmek isterdin?

Bu soru için çok düşündüm ama aklıma hiçbir şey gelmiyor.Gerçekten.Sonuçta hatalarım,beni ben yapıyor,hatalarımı tekrar etmeyerek,düzelterek daha iyi olmayı öğreniyorum.Bu yüzden hiçbir anı değiştirmek istemem şu an.

2.Küçükken büyüyünce ne olmak isterdin,neden?Şuan mesleğin ne?

Çok küçük yaşlarımdan yazar olmayı kafaya takmıştım çünkü okumayı ve edebiyyatı çok seviyordum.Hala da seviyorum.Fakat şu anda psikolog,pilot ve yazar tercihleri arasında gidip geliyorum.Muhtemelen pilot ya da yazar olacağım büyüyünce,hala ortaokuldayım :)

3.Burçlara inanır mısın?Burcunun özelliklerini taşıyor musun?

Aslında ben bu burçların tarihlerinin değişmesi ve Yılancı burcu olaylarından önce burçlara az da olsa inanıyordum.O zamanki tarihlere göre boğa burcu idim.Fakat tarihler değiştikten sonra koç burcu olduğumu farkettim.İyice kafam karıştı ve hiçbir şey anlamadım.Gerçekten burçların tarihleri değişti mi yoksa yalan haber mi hala bilmiyorum.
Fakat şimdi bakıyorum da koç burcunun karakteri bana gerçekten uyuyor.Boğa burcu hiç uymuyordu,gerçekten.Ablam boğa burcu ve gerçek bir boğa.Bense koç burcu özelliklerine daha çok uyuyorum bu yüzden sanırım koç burcuyum.
Bu yüzden,burçlara şu an pek inanmıyorum.Ama koç burcu olduğumu 'düşünüyorum' ve koç burcu özelliklerine uyuyorum.
Ama sizden de yardım istiyorum,ben 4 mayısta doğdum,ben şu an boğa mıyım yoksa koç mu?
Cevaplarım bu şekilde arkadaşlar.
Ben yazarken keyif aldım,inşallah siz de eğlenir,keyif alırsınız.
Ben ikinci ablalarım olarak gördüğüm Kız Kardeşler Arasında'yı,animesever tatlış arkadaşım River'ı,müthiş yazılarını okumaya bayıldığım ponçik Elif'i,ürün tanıtımlarına bayıldığım Çağla Görmenoğlu'nu ve yaşam sebebim ablam Parmak Kız'dan Masalları'nı mimliyorum.
Başka yazılarda görüşmek üzere!
Jaa ne minna! ^_^


Logo Design by FlamingText.com

15 yorum:

  1. Ne güzel bir şey değil mi? Yardımlaşma...

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş canım benim çoook teşekkür ediyorum :) Sorularının cevaplarını çok keyifle okudum. Umarım mutlu olacağın güzel bir mesleğin olur :) Öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok teşekkür ederiiim :) Kucak dolusu öpücükleer ^_^

      Sil
  3. kardeşimin doğum günüde 4 Mayıs. Yılan burcu havadisini hatırlıyorum, hatta ona gösterdiğim an "kız burcun değişmiş senin" diye. Boğayım ben, kaç senelik burcumu bırakacak halim yok" deyip bakmamıştı bile. :D yılan bildiğim kadarıyla Çin burçlarında geçiyordu. -yalan da olmasın şimdi. yanlış anımsayabilirim de.- doğrusu burçlara pek inanan birisi değilim ben de. ^^ ikizler olsam bile, özelliklerini hatrı sayılır denilecek derecede taşıyorum. o da tek kararsızlık ve ani fikir değişimleriyle -ki; bence çoğu insan da bulunan kişilik özellikleri-
    yalnız bununla mim sayım iki oldu. fazla bekletmeden bugün yapmaya çalışacağım. yeniden çok teşekkür ederim. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burçlar konusu çok kafamı karıştıran bir konu.Kız kardeşinle aynı günde doğmuşuuz,çok sevindim şu an.Kocaman bir gülümsemeyle yazıyorum yanıtı.Ablam hala boğasın sen diyor.
      Keyifle okuyacağım o zaman.Ben teşekkür ederiim ^_^

      Sil
  4. ya öncelikle yazar,psikolog ya da pilot :) kendini bulacağın hep mutlu olacağın bir mesleği seçersin ilerde canım inşAllah :) bizi de bu kadar güzel şekilde mimlediğin için çook mutlu olduk... Gözlerimizden kalpler fışkırdı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin inşallah dediğiniz gibi olur.
      Ablalarım benim ben teşekkür ederim.Keyifle okuyacağım ^_^

      Sil
  5. Kuzum hızına yetişemiyorum bir sürü mim birikti gerçekten teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Gayet net ve güzel cevaplar olmuş canım benim. Senin bu kadar minnoş olman bebu çok etkiliyor gerçekten..😙

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürleer :) Gerçek minnoş sizsiniiz ^_^

      Sil
  7. Daha önündə uzuuun bir həyat var. İnşallah heç bir zaman dəyişmək istədiyin bir anın olmaz. Haqqında xeyirli olacaq məsləyə sahib olmanı nəsib etsin Rəbbim. Bürclərin dəyişdiyini ilk dəfə burdan oxudum mən. Çox şaşırdım. Mən də bürclərə inanan biri deyiləm. Öpdüm çoxca.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoox təşəkkürləər,inşallah dediyiniz kimi olar.Mən də sizə ən yaxşısını arzu edirəm.
      Qucaq dolusu sevgilərləə ^_^

      Sil
  8. O yılan burcunu kimse kabul etmiyor yani ben olsam bende etmem yani :D bişey diycem sen yükselen burcunu biliyor musun o kendi burcundan daha çok çıkıyor :D ama bana sorucak olursan burçlar her zaman etkilemez insanı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çin burçlarından mıymış neymiş öyle bir şey vardı bir şey anlamadı ben.Yükselenim aslan galiba.Bence de pek etkilemiyor :)

      Sil

Okuduğum bloglar