10.2.17

BTS - Spring Day ve Not Today Teaser videoları tepkim


bts you never walk alone ile ilgili görsel sonucu


Merhabalar.

BTS'in comeback haberinden bahsetmiştim.Yeni albüm Wings:You Never Walk Alone 13 şubatta çıkacaktı hatırlarsınız.Ve albümün şarkılarından Spring Day ve Not Today'in teaser videoları,yani fragmanları geldi.

Spring Day dün,Not Today ise bu gün,bir kaç saat kadar önce yayımlandı.




bts you never walk alone ile ilgili görsel sonucu
Jungkook'un tipi :D Seviyorum sizi

İkisini de kaç kere açıp açıp izleyen bir ARMY olarak 13 şubatı bekleyemediğimi belirteyim önce.Gerçekten Bighit bizi öldürmek mi istiyor?

Konsept fotoğraflarına zaten bayılmıştım,bir de Spring Day'in fragman videosu...Artık dayanamıyoruz.


bts you never walk alone ile ilgili görsel sonucu

Wings albümü ilk yayımlandığında ne kadar çok teorinin havada uçuştuğunu ve hayranların anlam çıkarmaya çalıştıklarını hatırlıyoruz.Her yerde teoriler vardı ve açıkça söyleyeyim bir sürü teori okuyan biri olarak beynim yanmıştı ve imdat çığlıkları atarak benden uzaklaşmıştı.


bts you never walk alone ile ilgili görsel sonucu

Şimdi de teoriler havada uçuşuyor.Herkes çıldırmış durumda.Bighit küçük bir şirket olsa da,albümleri ve şarkıları gerçekten başarıyla hazırlıyor.Her klipte anlamları olan küçük mesajlar var.Bazen herşeyden anlam çıkarmaya çalışıyoruz ARMY'ler olarak ve sonunda çıldırıyoruz.


bts you never walk alone ile ilgili görsel sonucu

Spring Day'e BA-YIL-DIM.13 şubata sadece 3 gün kaldı ama bana yıllar varmış gibi geliyor.Bir an önce gelsin istiyorum 13 şubat.

Bu arada dünyanın en kısa fragmanı rekorunu kıran Not Today'in mv'den pek bir anlam çıkaramadığımızı da belirtmeliyim.O da 20 şubatta yayımlanacak.


bts you never walk alone ile ilgili görsel sonucu
Lütfen bu kadar mükemmel olma Kookie :)

Kibritle ve gülümsemesi ile harikalık rekorları kıran Jungkook,bana göre dünyanın en güzel diş fırçalayan adamı Suga,dünyanın en tatlı uyuyan adamı Nam Joon,o kare gülümsemesi ile bizleri öldüren V,ayakkabı tutarken bile müthiş görünen Jimin,her klipte olduğu gibi yine fotoğraf çeken harika Jin ve normal yürürken bile müthişmel olan J-hope ile(evet ARMY Aysel sonunda delirdi :D ) Spring Day kesinlikle ve kesinlikle harika.BTS ve Bighit You Never Walk Alone diyor ama yürüyebileceğimizden bile şüpheliyim.

Harika bir şey.Fragmanları izleyin,kısalar zaten.Çok güzel olmuş.13 şubat ve 20 şubat için gün sayıyorum.


bts spring day ile ilgili görsel sonucu

Bu arada,yine okumaya bir çok kitap çıktı.'Omelas'ı bırakıp gidenler' gibi bir şey idi sanırım adı,böyle bir kitap,bir kitap daha var ve bir de hala okuyamadığım Herman Hesse 'Demian' var.Hepsini okumamızı istiyor BTS.
Omelas'ı anlamadım hala.Korku film miymiş neymiş,73 yılının.O filmi de izlemeliyim.


bts spring day ile ilgili görsel sonucu

Jin'in ayakkabı olayı var bir de.Wings'in konsept fotolarında da ayakkabıları yoktu,şimdi Spring Day'de de ayakkabıları yok ve daha da garip olan ne biliyor musunuz?Jimin'in mavi ayakkabı tutuyor olması.Ve Jin yine fotoğraf çekiyor.

Her zamanki gibi yine harika bir kurgu,çok çalışmanın eseri ve büyüleyici bir albüm bizi bekliyor.


bts spring day ile ilgili görsel sonucu

Büyük bir patlama yapacaklar yine.Onları sonuna kadar destekliyorum!Fighting!
Yolunuz açık olsun BTS!Spring Day ve Not Today için geri sayım başlasın.


bts spring day jungkook ile ilgili görsel sonucu
Bir de sonra kibrit sönünce aklıma istemsizce Kibritçi Kız gelmişti

Başka yazılarda görüşmek üzere!
Jaa ne minna! ^_^
BTS Spring Day teaser videosu için
BTS Not Today teaser videosu için

4 yorum:

  1. Aysel, Aysel, Ayseeel!
    biliyor musun, derslerden dolayı fazla vakit ayıramıyordum.
    ama aklım daima ayın 13'deydi. bugün de şunun şurasında son iki gün kalmanın heyecanıyla aklıma sen ve senin bloğun gelmişken, bir girip bakayım Aysel acaba yeni havadisler yazmış mı dedim. O denli heyecanla okudum ki tarif edemem! öte yandan yazdığını görünce inanılmaz, delicesine sevindim! bir de kare, kare fotoğraflarla süslemişsin resmen yazını, okurken bakmaya doyamadım. son iki gün diyorum, demesine de yazması cidden inanılmaz kolay gelirken beklemesi öyle gelmiyor. ah, bak aklıma the hoopers geldi. dur onunla ilgili yazın var mı göz atmam gerek! acilen. bu arada dilerim iyisindir. şu an bloggera girer, girmez, bu yazına rast gelmem beni çok, ama çok mutlu etti. henüz diğer yazılarına bakamadım. ^^
    ama içimden bir ses yazmışsındır diyor. Mirai'nin mimiklerine hayran kalmıştım.
    seyrederken, keşke kızları, bir dizide görseydik diye içimden geçirmedim değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay geri dönmene çok sevindiim :)
      13 şubatı fragmanlardan sonra halatla çekiyorum resmen.Yaa yeni yazı yazmama sevinen bir arkadaşım var yaa çok seviyorum seni Riveer :) Şu an deliriyorum bir de 13 şubatta gör sen burayı :D
      The Hoopers Shirotsumekusa fragmanını izledin mii?Mirai'nin mimiklerine ben de öldüm.
      Yazdım tabii yazısını,öyle bir fragmanın yazısı yazılmaz mı?Dur yorma kendini,linki bırakıyoruum:
      http://seymenleyla.blogspot.com/2017/01/the-hoopers-shirotsumekusa-fragman.html
      Güzel yorumlarını bekliyoruum :)
      Keşke yaa...Keşke Fudanjuku'yu,The Hoopers'ı bir dizide görebilsek!
      Yazmayı bırakma ama olur muu?Buralar sensiz çok boş canım River'm ^_^

      Sil
    2. vallahi eski yazılarını okuya, okuya the hoopers'ın konusuna kadar gelmişim. görünce yaaa Aysel'in de dikkatini çekmiişş! dedim, sevindim bir. :D umarım ki. ^^
      BTS'de V'yi Hwarang'da gördük ya, şimdi sıra bence bizim kızlarda. kliplerinde bu denli kabiliyetli olunca (hem fundanjuku hem de hoopers için diyorum) insan hayliyle oyunculuk yakışırdı diye düşünüyor.

      Bir de ben de senin yazılarını inan ki okumayı çok özlemişim. bloğuna adım attığımda çıkmak istemiyorum, o kadar samimi ve içten yazıyorsun ki, yazdıklarını okurken karşımda muhabbet ediyormuş gibi bir izlenim veriyorsun. :)

      Sil
    3. Yaaa çoooook teşekkürleeer :) Böyle mükemmel bir insan dostum olduğu için çook şanslıyım.
      Fudanjuku'dan bazı üyeler oyunculuk da yapıyor diye biliyorum,ama The Hoopers'tan emin değilim.
      V'nin Hwarang'daki performansına bayıldım ben yaa.Çok başarılı.Bu arada onun bölümlerini biriktirmekteyim,bitsin sonra izlemeye devam edeceğim.
      Son olarak o senin samimiliğin,o senin güzelliğin,o senin tatlışlığın canım River'm!Yeniden söyleyeyim çok seviyorum seni.Blogger senin gibi insanlar sayesinde çok güzel bir yere dönüşüyor. ^_^

      Sil

Okuduğum bloglar