9.2.17

Aklımda Deli Sorular


blackpink lisa gif ile ilgili görsel sonucu

Konuyla alakası olmasa da Lisa'nın Stay'den gifini koymak istedim

Herkese merhaba!

Bu gün bir mim yapıyorum.Sevgili Bir Küçük Elif Meselesi beni mimlemiş.Ponçik ve eğlenceli mimini hemen yapmaya karar verdim.Umarım eğlenirsiniz.


1.Almaktan asla vazgeçemeyeceğin bir şey var mı?


shopping gif ile ilgili görsel sonucu

Sanırım şu anlık hep aldığım bir şey yok.Ama sürekli alıp yemeği çok sevdiğim aburcubur ve yiyecekler var;Aybeniz sayesinde çok sevdiğim baharatlı peynir topları,okulda yemek için aldığım mini pizza ve lolipop(aslında bunu çok sürekli almıyorum,ama çok seviyorum).Bir de sürekli aldığım kalemler var,bir bilseniz ne hızlı bitiyorlar.
Üniversiteye ya da liseye gidince her hafta sonu eve gelirken bir kitap almayı hedefliyorum bu arada.

2.Büyük,kocaman bir acı hissettiniz mi?

it hurts gif ile ilgili görsel sonucu
Gifler havada uçuşuyordu yinee :D

Bir keresinde küçükken(okula gitmeden önceydi,5 ya da 6 yaşında idim sanırım,6 muhtemelen) burun ameliyyatı olmuştum.Çok büyük bir şey değildi ama o zaman çok kötü hissettiğimi hatırlıyorum.
Bir de hepimizin sorunu serçe parmağını vurma konusu var.Bende de sürekli olan bir şey,Elif gibi :)

3.Altın günlerine dair korkunç bir anın var mı?


intihar gif ile ilgili görsel sonucu

Azerbaycanda altın günü olmadığından ve annem de komşularla sürekli eve davet edecek kadar yakın olmadığından öyle anılarım olmadı çok şükür.Ama çocuklar çok emanet edildi bana,bilirim yani.Başka bir yere ziyarete gittiğimizde,ya da bize ziyarete gelindiğinde 'şunlarla bir oyna' durumunu çok yaşadım.Neyse ki bu aralar çok olmuyor.

4.Özel bir yeteneğin olsa ne olmasını isterdin?


flash gif ile ilgili görsel sonucu

İnsanları bir dokunuşumla iyleştirmek ya da çok hızlı olmak isterdim.Hızlı yani,böyle herkesten hızlı,Flash izlediyseniz onun gibi dünyanın en hızlı insanı olmak isterdim.

5.'Etraf ne der' diye düşünmeden haraket edebilir misin?


haters gonna hate gif ile ilgili görsel sonucu

Kesinlikle.Zaten etraftakileri pek umursamıyorum ben.Yani 'etraf ne der' diye düşünmeden haraket ediyorum.
Üstüm başım dağınık dolaşabilirim,normalde nasıl göründüğüme dikkat etmiyorum yani.Etraftakilerin beni deli sanabilecekleri şekilde haraket ederek,kendi kendime konuşarak dolaşıyorum bazen.Çok fazla kendi kendime konuşuyorum falan.Yani evet,etraftakilerin ne dediklerini gerçekten umursamıyorum.
Elif bu soru tam bana göre.

6.Hangi mevsimi seversin?

yaz gif ile ilgili görsel sonucu
Buraya da bir Olaf :)

Baharda doğdum ben,yaz aşığıyım.O etrafın sıcak olduğu,güneşin parladığı,dışarı çıkıp oynayıp terlediğim günleri seviyorum ben.Kat kat giyinmediğim,çilek,erik,karpuz yediğim zamanları seviyorum.Güneşin yüzüme gülümsemesini,akşam üzeri dışarıda oturmayı,gecelerin kısa olmasını,günün alabildiğine uzamasını,evin istediğim odasında oturmayı,dondurma yemeği,denize gitmeği,kısacası her şeyiyle yazı seviyorum.
Ama aynı zamanda yağmur ve karı da çok seven bir insanım.

7.Blog yazmak sana ne kattı?


İlgili resim

Sayamayacağım kadar çok şey.Öncelikle harika dostlar,harika insanlarla tanıştım.Kendimi istediğim gibi ifade edebileceğim bir yer buldum ve kendimi anlattım.Özgürce sevdiğim,sevmediğim şeyleri söylebildiğim,gün içinde kimseye anlatamadığım şeyleri anlatabildiğim bir yer oldu burası.
Beni blogla tanıştıran ablama da sonsuz teşekkürler :)

8.En sevdiğin dizi,film,animasyon ve kitap hangileri?

cowboy bebop gif ile ilgili görsel sonucu
En sevdiğim sahnedir :)

En sevdiğim dizi Doctor Who.
Film Dhoom 3.(ya da 3 İdiots,ya da bütün Aamir Khan filmleri).
Animasyon Cowboy Bebop.
Kitap ise Harry Potter serisi ve Tess Gerritsen kitapları.(çünkü Aysel bu ikisini ayırmayı başaramadı,çünkü ikisini de çok seviyor :D)

9.Düşlediğin hayatı yaşayabildin mi?


just dream ile ilgili görsel sonucu

Hala düşlemekteyim ama hayatımı seviyorum.

10.Gece yarısı uyanıp sevdiğiniz birinin nefesini dinlediniz mi?


sleepy cat gif ile ilgili görsel sonucu

Geceleri uyuyamayan,uyumakta ciddi sorunları olan bir insan olarak canım ablamın nefesini her gece dinliyorum ve bu hoşuma gidiyor.

Bitti!Çok güzeldi.Elife yeniden beni mimlediğini için teşekkürler.

Çok ponçik ve faydalı yazıları ile sevilesi blogger Bayan Kirpik'i,harikalıkta sınır tanımayan ve ürün tanıtımlarını çok sevdiğim Çağla Görmenoğlunu,mükemel Azeri dostum Dream High Happy Day'i,müthiş yazılarıyla beni kendine hayran bırakan Levla'nın Not Defteri'ni,yazıları ve kendisi çok ponçik olan MCDRGN'yi,benim gibi anime delisi dostum River'ı,yani Mürekkep İzleri'ni ve canım ablam Parmak Kız'dan Masalları'ı mimliyorum.
Umarım okurken keyif almışsınızdır,ben yazarken çok keyif aldım.
Başka yazılarda görüşmek üzere!
Jaa ne minna! ^_^

Logo Design by FlamingText.com

12 yorum:

  1. Yaaa canım benim mimini çok zevkle okudum ve benide güzel sözlerinle mimlediğin için teşekkür ederim en kısa zamanda bende mimine karşılık vereceğim😍💜

    YanıtlaSil
  2. Canım benimmm çok teşekkür ederim harika olan sensiiiiin <3

    YanıtlaSil
  3. asıl biz teşekkür ederiz Aysel; iyiki blog açmışsın, ikiyi yazıyorsun ki tanımışız seni. umarım bol bol düşlemekten keyif alacağın yarınların olur hayatından. dahası düşlediklerine kavuşabileceğin. :) bu arada hâlâ bloğundan ayrılmış değilim. Aysel'in eski yazılarına göz atayım bakayım, ben yokken neler olmuş, neler bitmiş derken mimin sonunda ismimi görünce sevindim. en kısa zamanda yapacağım. mim için de çok teşekkür ederim. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa ama utandırıyorsun benii :) Seni çok seviyorum Riveer!Sen de yazmayı bırakma hiç.Çok seviyorum yazılarını okumayı,bu müthiş yorumlarının yüzümü güldürmesini seviyorum.Ben hep mimlerim seni,ben teşekkür ederiim ^_^

      Sil
  4. ne tatlı bir mim olmuş bu böyle. bende bayılıyorum harry potter kitaplarına. Amir Khan ı da pek severim ama dhoom u izlemedim henüüz. Altın günü şeyleri olmamasına sevindim oralarda. olsaydı çocuklarla uğraşmayı tercih ederdin. mim için teşekkürler. keyifle okudum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dhoom'u izlemeni şiddetle tavsiye ediyorum.Beğenmene sevindim.Rica ederiim :)

      Sil
  5. Yaa, harika bir mim olmuşşşşş :)) Ne kadar çabuk yapmışsın mim'i... Yüzümde kocaman bir tebessümle okudum cevaplarını ♥ Tüm güzel sözlerin için teşekkür ediyorum canım ♥

    YanıtlaSil
  6. Azerbaycan da altın günü yok mu , oh ne rahattır ya teyzelere pasta börek taşırken burada kızlarımız neler çekiyor hahaha , bizim çevrede de yok ama neler olduğunu iyi biliyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla yok ya,baya rahat.Biliyorum nasıl olduğunu,bu yüzden iyi ki yok diyorum.

      Sil

Okuduğum bloglar