18.1.17

Grup Tanıtımı - K.A.R.D - Çok sevdim


K.A.R.D ile ilgili görsel sonucu

Herkese merhaba!

Yazıya başlamadan önce kısa bir kaç duyurumsu bir şeyler yazacağım.Soulmate bu gün çıktı evet ama ben henüz yazısını yazmadım.Unuttum sanmayın diye söylüyorum bunu,yazısını klibi yayımlandıktan sonra yazacağım.Şarkının ful versiyonunu henüz dinleyemediğimden dolayı yazmadım,ful versiyonunu gördükten sonra yazısını hazırlayacağım.Unutmadım,hayattayım ve heyecanlıyım.
Yorumlarınızı çok sevdiğimi ve yorum yazmaya devam etmenizi söylemek istedim bir de.Yorumlarınız yüzümü güldürüyor ve beni sevindiriyor.Yorum yazmaya devam! :)

Bu gün hakkında bahsedeceğim grup K.A.R.D.Yine bir çaylak grup,evet.



Yepyeni grup K.A.R.D “Oh NaNa” şarkısını yayımladığından beri dikkatleri üzerine topluyor. Çoğu kişi K.A.R.D‘ın K-pop için taze kan olacağını düşünüyor. Peki kim bu K.A.R.D?

K♠RD olarak da yazılan grup DSP Media tarafından, sektördeki nadir karma gruplardan biri olarak 2016’da kuruldu. Grup 2 erkek, 2 kadın üye olmak üzere 4 üyeden oluşuyor. Sahne isimlerini iskambil kartlarından esinlenerek oluşturdular ve bu isimlerin karışımıyla grubun adı K.A.R.D ortaya çıktı. (Korezin'den)

İlgili resim

Evet,grubun dört üyesi var.Grubu çok sevmemin ilk nedeni hem erkek hem de kız üyelerden oluşması.Çünkü k-pop'da çoğu müzik grubu sadece erkek ya da sadece kız üyelerden oluşuyor ve böyle hem erkek hem kız grupları çok fazla yok.
İkinci nedeni ise Oh NaNa'ya bayılmam.Gerçekten,bayıldım.
Bir de grubun bir gizli üyesi var ki Oh NaNa'nın müzik videosunda olmasa da,şarkıya gizli olarak eşlik ediyormuş.Bu da grubun sevdiğim güzel bir yanı oldu.
K.A.R.D ile ilgili görsel sonucu


K.A.R.D güzel atmosferi ve iskambil kartları konusu da farklı olduğundan dolayı beni etkiledi.Oh NaNa bu aralar popüler ve çook güzel,dinlemeden geçmeyin.

Üyelere geçelim. :)

BM



K.A.R.D bm ile ilgili görsel sonucu


















Matthew Kim
Doğum Tarihi: 20 Ekim 1992
Boy: 186 cm
Kart İsmi: King, K
Los Angeles’ta doğdu.  Kim Woo-jin/Kim Jin-suk olmak üzere iki tane Korece adı vardır. Daha önce Kpop Star yarışmasına katıldı. BM, Big Matt’i temsil ediyor. 2011’de “World of Dance 2011 Los Angeles“da performans sergiledi. 2012’de “Vibe Dance Competition” yarışmasına katıldı. 4.5 yıl stajyerlik yaptı.K.A.R.D'da K harfini temsil ediyor.
Benim düşündüklerim:
Kendisini çok seviyorum ama gruptaki en sevdiğim erkek(gruptaki en sevdiğim erkek ehuehu :D) değil.Takma adına bayılıyorum.

JiWoo


K.A.R.D jiwoo ile ilgili görsel sonucu


















Jeon JiWoo
Doğum Tarihi: 4 Ekim 1996
Boy: 165 cm
Kart İsmi: Color JokeR, R
Güney Kore’de doğdu. K.A.R.D’da R harfini temsil ediyor. Şarkı söyleme, rap ve dansla ilgileniyor. Grubun maknaesi.
Benim düşündüklerim:
Bu sefer gruptaki maknae'ye takılmadığımı düşündünüz değil mi?Yanıldınız.Evet,bu benim kaderim ve şu an yine bir Aysel klişesine şahit oluyorsunuz.Yine maknae bias'm.
JiWoo'ya Oh NaNa'yı ilk izlediğim zamandan beri bayılıyorum.Çok tatlı ve aynı zamanda yetenekli.İlk dikkatimi çeken oydu zaten.Aslında ilk onunla erkek üyelerden biri arasında kalmıştım ama sonra maknae beni kendine çekti.Nasıl derler,biasımız bizi seçer. :)
Bu arada bias,grupta favori üye demek.
J.Seph 

K.A.R.D j seph ile ilgili görsel sonucu

Kim TaeHyung
Doğum Tarihi: 12 Haziran 1992
Boy: 178.5 cm
Kart İsmi: Ace (As), A
Doğum adı Kim Tae Hyung’dur. K.A.R.D’da A harfini temsil ediyor. Rap ve dansla ilgileniyor. 2012 DSP Festival’de dansçı olarak yer aldı. Rainbow’un BLAXX Showcase’inde dansçı olarak bulundu. İyi İngilizce konuşmasıyla biliniyor. 5 yıl stajyerlik yaptı. Grubun en büyüğüdür.
Benim düşündüklerim:
İşte grupta en sevdiğim erkek üye.İlk izlediğimde dediğim gibi onun ve JiWoo'nun arasında kalmıştım.Ama JiWoo'yu seçtim.Gerçek adına bir an inanamadım,Kim Taehyung mu? *_* Sonra kendime geldim.

Şok olmamın sebebi BTS'ten V'nin de gerçek adının Kim Taehyung olmasıdır.Sonra aynı isme sahip olabilirler dedim kendi kendime.Kendine gel Aysel,keep calm. :D
SoMin

İlgili resim

Jeon Somin
Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1996
Boy: 163 cm
Kilo: 42 kg
Kart İsmi: Black JokeR, R
Eski Puretty ve April üyesidir. Kara Project’te yer almıştır ve 2. sırada bitirmiştir. K.A.R.D’da R harfini temsil ediyor. Epik High’ın “Born Hater” MV’sinde yer aldı. 2012’de “Cheki Love” isimli ilk Japonca şarkısını çıkardı. 2013’te “Shwa Shwa Baby” isimli 2. Jaonca şarkısını çıkardı. 2014’te DSP özel albümünde “White Letter” ile yer aldı. 2015’te April’da “Dreaming” şarkısı ile çıkış yaptı.
Benim düşündüklerim:
Grubun bir diğer kız üyesi.Nedense ona unni(Korece abla) demek geliyor içimden.

Ve bahsettiğim gizli üye:
YoungJi

k.a.r.d youngji ile ilgili görsel sonucu

Heo Youngji
Doğum Tarihi: 30 Ağustos 1994
Boy: 166 cm
Kilo: 44 kg
Kart İsmi: HiDden,  “Oh NaNa” şarkısında gruba eşlik eden ilk gizli üyedir. K.A.R.D’da D harfini temsil ediyor.
Benim düşündüklerim:
İlerde müzik videolarında görebilmeyi umuyorum.Ama YoungJi benim için K.A.R.D'ı ilginç kılan bir sebep.



K.A.R.D bm ile ilgili görsel sonucu

Evet arkadaşlar,yazı ve üyeler bu kadar.Ben K.A.R.D'a bayıldım,siz de dinleyin,dinletin.
Başka yazılarda görüşmek üzere!
Jaa ne minna! ^_^

6 yorum:

  1. Tamda ben sana bu grubla ilgili ne düşünüyoruz diyecektim ama yazmışsın :D Youngji'iyi de klipte ben gördüm sanki yoksa yanlış mı hatırlıyorum ,birde youngji kara da idi ne oldu grup dağılınca böyle mi takılmaya başladı acaba . ama şarkı çok iyi olmuş ^^ Karma grublar kore de tepki toplayacakmış gibi geliyor ama ben çok sevdim özelliklede somin 'in sesini çok beğendim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senden önce davrandım :D KARA ile ilgili bilgim yok ama YoungJi şu an burada.Evet Korede yeni bir akım.Ama K.A.R.D'a bayıldım onu diyebilirim. ^_^

      Sil
  2. Güzel bir bilgi oldu bu. Bir grup daha öğrendim. Benim bloga da bekliyorum sizi. Teşekkür ederim..😙🤗👍👍

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir bilgi olmuş. Hem güncel hem de ilginç. Blogger semtinde görüp geldim. Pişman mıyım? Aslaa. Bir grup daha öğrendim. Teşekkür ederim..😙👍😊 Destek için.. Benim bloga bekliyorum sizi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazdıklarınızla sevindirdiniz beni,teşekkürler.Hemen blogunuza gidiyoruum. :)

      Sil
  4. Dallas County Hastanesi'nden doktor George Ben'im, hastane idaresi tarafından internette nasıl çalıştığımın reklamını yapma fırsatı verildi ve siz de dışarıda iseniz, örneğin böbrek gibi organları satın aldığınız yıl tekrar başladık. Böbrekinizi satmak isteyenler, lütfen aşağıdaki e-postayla hastaneye başvurmaktan çekinmeyin: Dallas County Hastanesi organlar Cerrahisi uzmanı ve bağışta bulunulması riski yok, iyi bir para ödüyoruz ve biz Iowa ABD'de bulunan.
    Ve bu bizim e-postamız:
    info.dallascountyhospital@gmail.com

    YanıtlaSil

Okuduğum bloglar