2.12.16

2017 hayalleri mimi


yılbaşı komik gif ile ilgili görsel sonucu

Herkese merhaba!
Fudanjuku'nun yeni şarkısı hakkında yazdığım yazıda 2017 ile ilgili,yılbaşı ile ilgili mimler beklediğimi yazmıştım.Ve işte hemen sonra sevgili Elif beni mimlemiş.Yazılarını severek okuyorum,gerçekten çok güzel yazıyor ve bir çırpıda bitiyor.Hemen baktım mime,2017 hayalleri ile ilgili çok güzel bir mim.Hemen yapayım dedim.

Kendisine beni mimlediği için tekrar teşekkürler. :)

Bir Küçük Elif Meselesi 2017 mimi




you are a bad person ile ilgili görsel sonucu

1.Kimse mükemmel değildir ama yine de eksikleri düzeltmek mümkün. Huylu huyundan vazgeçmez mi dersin? Yoksa şu huyumu değiştirsem hiç fena olmaz mı? Nedir o huyun? 2017 için kendinde değiştirmek istediklerin neler?

Bazı şeyleri çok düşünüyorum,çok ciddiye alıyorum ve çok önemsiyorum.Açıkçası çok düşündüm ve bu yönümü değiştirmeyi istediğimi düşünüyorum.Gerçekten,bazı şeyleri önemsemesem de olur.2017 için bu huyumu değiştirmek istiyorum.


üç dilek hakkı gif ile ilgili görsel sonucu

2.Meşhur Alaaddin'in Sihirli Lambası oldu ya kucağına düştü. Ve tabi ki 3 dilek hakkı verdi. Dikkatli düşün, klavyenden çıkan her cümleyi gerçeğe dönüştürebilir. Ne dilerdin?

Belki biraz klasik gelecek ama dünyada,bütün dünyada savaşı bitirmek isterdim.Çoğu ülke(bunu söylemekten nefret ediyorum ama özellikle müslüman ülkeler) artık neden savaştığını bile unutan,bilmeyen insanlar yüzünden harap halde.Özellikle de kendilerini müslüman adlandıran bazı saçma sapan örgütleri bir büyüyle durdurmak isterdim.Keşke bir büyü olsa da insanları savaş kelimesini,kavgayı,silahları,düşmanlıkları unutsa.Bütün silahlar yok olsa ve herkes huzur içinde yaşasa.Sadece bunu isterdim çünkü insanlığın şimdiki berbat hale gelmesinin belki de en önemli sebebi bu.(çok felsefi konuştu :D)


yılbaşı gif ile ilgili görsel sonucu

3.Şimdi gerçek hayata dönüyoruz, evin, çocukların, kendin, kedin.. için yeni yılda neler yapmak var aklında? Şimdiden düşünelim ki, yeni yıl kapıda hazırlıksız yakalanmayalım :)

Daha çok kitap okumak,daha çok anime izlemek ve öğrenebildiğim kadar yabancı dil öğrenmek istiyorum.Sadece önümüzdeki 2017 için değil,gelecek için yapmak istediğim en temel şeyler bunlar.


büyük ikramiye simpsons ile ilgili görsel sonucu

4.Piyangodan büyük ikramiye çıksa hepimiz dünyayı gezeriz değil mi? Sen neler yapmak isterdin? Bir de şöyle düşün, o istediklerin için çok  para şart mı? Belki de değildir.

Önce şunu söyleyeyim,bana piyangodan büyük ikramiye çıkamaz çünkü piyango ile ilgilenmiyoruz ailecek. :D Eğer çıksaydı,görebildiğim kadar ülkeyi görmek(bu listede elbette en başta Japonya ve Güney Kore var :D ) ve hayır kurumlarına,Afrika ülkelerine yardım eden kuruluşlara,kimsesizlere ve yetim çocuklara yardım eden kuruluşlara yatırmak isterdim.Yine biraz klasik oldu sanki ama gerçekten o parayla yapmak istediğim başka bir şey gelmiyor aklıma.


kitap yazmak gif ile ilgili görsel sonucu

5.Para para para. Para harcamadan da gerçekleştirebileceğin hayallerin vardır elbet. Haydi onları da paylaş, bekliyoruz.

Şöyle güzel bir kitap yazmak istiyorum.Aklımda bir sürü konu,hikaye falan var ama bir türlü güzel bir şey çıkaramıyorum.Bakalım,hayırlısı.
Ve bir de yukarıda da dediğim gibi yabancı dil öğrenmek istiyorum,öğrenebildiğim kadar.Şu an listemde Japonca,Arapça,Fransızca,Almanca gibi diller var.

Mim bu kadar.

Kimleri mimlesem?İnşallah mimleyeceklerimi başkaları mimlememiştir.

Levla'nın Not Defteri,Kız Kardeşler Arasında,Dream high Happy Day,Bayan Kirpik ve Çağla Görmenoğlu'nu ve yapmak isteyen herkesi mimliyorum.

2017 hepimiz için gülücük dolu geçsin!

10 yorum:

  1. ayyy işallah gidersin yaaa caponya ve koreyeee :) mimlediklerine gidip söledin miii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Deepciiim sağol.Söyledim de bazıları kaldı yaa gidip onlara da söyleyeceğim. :)

      Sil
  2. Canım keyifle okudum. Bu sıra derslerden dolayı cok yogunum, en kısa zamanda yanıtlamaya calısıcam çok teşekkürlerr <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heyecanla bekliyorum,severek okuyacağım,öpücükler! :)

      Sil
  3. İnşallah bütün arzularını həyata keçirməyi qismət edər Rəbbim.Xüsusən müharibələrlə əlaqədar arzularına bütün qəlbimlə qatılıram.Azərbaycan türkcəsilə yazdım :) Azərisiniz deyilmi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolun,inşallah.Bəli,Azəriyəm. :)

      Sil
    2. Çoox sevindim. Azərbaycanda bloq yazan çox azdı deyəsən. Mən tapa bilmirəm. Azrəbaycanlı bir bloqqerlə qarşılaşmaq çox xoş oldu mənim üçün. Uğurlar...

      Sil
    3. Mən də çox tapa bilmirəm.Mənim üçün də çox xoş oldu.Sağolun. :)

      Sil
  4. mim uçun çox sağ ol. Bu ara blogdan uzaqlaşmışam gərək yenə bu mimlə qayıdış edim. ;)

    YanıtlaSil

Okuduğum bloglar