6.11.16

Pazar Gezmesi - Sinema,Cafe,İkimizin Yerine


Herkese merhaba!

Bu pazar sağlam bir dışarı çıktık.Bir güzel gezdik.Ablam ve ablamın iş arkadaşları gidecekti aslında,ama ben hiç durur muyum?Ben de gittim onlarla.




Sinemaya gittik,aşk filmi izlemeye.O da yetmezmiş gibi bu aralar deli gibi popüler olan İkimizin Yerine'ye gidiyoruz.Dedim niye aşk filmine bilet aldınız diye,komedi filmine,aksiyon filmine falan alaydınız diye,ama beni dinleyen kim tabii.Neyse film güzeldi yine.

İkimizin Yerine'yi duymuşsunuzdur herhalde,çünkü artık konuşmayan kalmadı.Sinemaya ikinci gidişim desem inanır mısınız?Evden çıkmayanlardanım ben de.Ama sinema farklı ya evden izlemekten.

Film gerçekten güzeldi,senaryosu zekice düzenlenmiş.O anneyi bir bana verselerdi var yaa...İşin içinde Nejat İşler de olunca tadından yenmiyor tabii.Ağlamadım ama.Ağlayanlar vardı ama ben ağlamadım.İçimden ağlamak gelmedi resmen.Zaten ben ağlamam.


Sinemadan çıktık,açız tabii.Eren diye bir cafe varmış,oraya gittik.Gerçekten çok şirin bir yer ya,eğer sizin de bir ara Azerbaycan'a gelme gibi bir isteğiniz varsa,bir uğrayın.Ben çok beğendim.Yine gitmeyi planlıyorum.

Mekan güzeldi de,siparişler biraz geç geliyor ama.Çok kalabalık oluyor orası,ondan herhalde.Olsun o kadar canım.

İkimizin Yerine izlenir,güzel film.Ama ölmeden izlemeniz gerekiyor diyemem,izlemeseniz de bir şey kaybetmezsiniz.Ama eğer boş zamanınız var,sinemaya gitmek,ya da evde film izlemek istiyorsanız izleyin.Bir şey kaybetmezsiniz yine de.

O zaman kendinize iyi bakın arkadaşlar.

3 yorum:

  1. Ben de senaryo yazarlığı kursuna gidiyorum.Bugün derste bu film hakkında konuştuk.Mantık hataları baya vardı aslında :) Siz beğendiyseniz sorun yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neredeyse her aşk filminde mantık hatası bulunuyor.Ama hikayesi gerçekten güzel.Teşekkürler efendim. :)

      Sil
  2. ay geçirdiğin günü daha çok sevdiim :)

    YanıtlaSil

Okuduğum bloglar