3.9.16

Bayan Kirpik bloğuma şeref verdi

Bu gün bloğu açıp baktım ki,yorum gelmiş,bir tanesi de sevgili Kübra Gülen'dendi.Bayan Kirpik bloğunun sahibi,sevgili Kübra Gülen bloğuma gelmiş,yazılarımı okumuş ve takibe almıştı.Bloğunu ziyaret edince nasıl şeref duydum,bilemezsiniz. :)

Belki de aranızda Bayan Kirpik'i tanıyanlar vardır,ama ben daha önce bloğuna rastlamamıştım.Nasıl tatlı,nasıl rengarenk.İçim açıldı.Kendisine buradan yeniden teşekkür ederim.Bana büyük şeref verdi. :)

İçinizde hala onun bloğuna uğramayanlar varsa,buyrun hemen: Bayan Kirpik

Sevgili Kübra Gülen'in bloğuna uğramayı unutmayın,kendinize iyi bakın!

2 yorum:

  1. Yaa cok mutlu oldumm şuan ne desem bilemedim 🙊 çok tesekkur ederim asil siz şeref verdiginiz guzel blogunuzda bir postla blogumdan bahsederek 🤗 blogumu begenmenize gercekten cok sevindim ve mutlu oldum,cidden cok sevdinizki blogunuzda konu olarak yer bile vermissiniz hem cok sasirdim hemde cok cok mutlu oldum ne desem hala bilemiyorum cok tesekkur ederim o sizin guzel yureginizden gecenlere tekrar tekrar tesekkur ederim 💜💜

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim,bloğuma uğrayan,bloglarını beğendiğim insanlar hakkında böyle yazılar yazmayı seviyorum.Sizi mutlu edebildiysem ne mutlu bana. :)

      Sil

Okuduğum bloglar