11.4.15

DUYURU-Manolya arkadaşımızdan kitap etkinliği

     


       
  Merhaba,
öncelikle uzun bir zamandır buralardan kaybolduğum için hepinize bir özür borçluyum.Ama hey!Ben okuyan,ablamla zaman geçirmeye çalışan ve yeni bulduğumuz oyunlara kendini azıcık kaptıran küçük bir kızım!Ayrıca bu kadar zamandır ortalardan puf olup uçmamın bir sebebi de var.Teknik sorunlardan dolayı.Bir türlü kendi bloğuma giremedim.O yüzden de uzun zamandır sizlerden uzak kaldım.Her neyse,artık buradayım! :)

Bilgilendirme olsun,artık blogger'a Google Chrome'dan gireceğim.Biraz yavaş çalıştığı doğru,ama gayet düzenli bir web programı.O yüzden bunu sevdim. :)

Evet,gelelim esas konumuza.Bloğuma girer girmez Manolya Özkan'ın yorumunu gördüm.Kendisi bloğunda okuduğum üzere çok güzel bir etkinlik yapıyor ve benden de duyurmamı rica ediyor.Onu kırar mıyım hiç?Gerçi kimseyi kırmıyorum da o başka.Neyse,kızın bloğuna üye olup hemen koştum buraya.Arkadaşımızın kitap okuma etkinliği o kadar güzel ve akıllıca ki.Öğretmenlerinin tavsiye ettiği kitaplardan derleyip toparlayıp bir liste yapmış,bir dizi kitap seçmiş ve bizim okumamız için önümüze sunuyor.Liste 60 kitaptan ibaret.Söylediğine göre bu kitaplar ona çok şey öğretmiş.Listede verdiği 60 kitaptan seçtiğiniz kitapları okuyacaksınız ve her ay en çok kitap okuyan kişiye listeden istediği bir kitabı hediye edecek.Bu kadar kolay ve güzel bir şey.

Etkinliğe katılmak için tek yapmanız gereken manolyaozkan@gmail.com  adresinden ona yorum atmanız.Bloğa ise buradan bakabilirsiniz.


Teşekkürler. :)



Logo Design by FlamingText.com



4 yorum:

  1. ayyyyy seni görmek ne güzel bi de manolyanın etkinliğini tamam ben duyurayım ne güzel bi şey yapmış yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hi hi hi! :D :D :D Senden önce davrandıııım! :D :D :D

      Sil
  2. Etkinliği düzenledik katılımda oldu ancak o kadar az insan yorum birakti ki okudugu kitaplari herkes son günü bekliyor sanirim =) buraya da yazayim da bu yazi sayesinde etkinliği görüp katilanlar blogumda birinci ay yoklamasi var oraya da okuduklari kitaplari yazarsalar ilk ayın birincisini belirlememe yardimci olurlar =) herkesi bekliyorum =)

    YanıtlaSil

Okuduğum bloglar